THE Exorcism™ Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 izvini, nisam znao, od sad cu da ovdje pisem sta me zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 imam jedno pitanje , prodam igrace u oktobru i legne lova naravno nikad ne dobijem koliko ih prodam al ok skupi se neka para, posto je sve sacuvano probam da ih prodam pocetkom novembra i dobijem jos vise love ali nalazim drugi problem na primer evandro , prodam ga za 7 miliona a legne mi samo 700 000 a za kraj oktobra mi je leglo mnogo vise , pa sam skonto ako ih ne prodam pre novembra tj pre onog preseka legne mi nazovi standarno a posle preseka legne samo 10 posto, obracam paznju nisam ih prodao na rate. jedina stvar u preseku sam u minusu nemam profita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 imam jedno pitanje , prodam igrace u oktobru i legne lova naravno nikad ne dobijem koliko ih prodam al ok skupi se neka para, posto je sve sacuvano probam da ih prodam pocetkom novembra i dobijem jos vise love ali nalazim drugi problem na primer evandro , prodam ga za 7 miliona a legne mi samo 700 000 a za kraj oktobra mi je leglo mnogo vise , pa sam skonto ako ih ne prodam pre novembra tj pre onog preseka legne mi nazovi standarno a posle preseka legne samo 10 posto, obracam paznju nisam ih prodao na rate. jedina stvar u preseku sam u minusu nemam profita u vezi mog pitanja nesto sam skonto , meni tamo pise 10 posto od transfera dobijam za trosenje a secam se da je tamo stojalo 60 posto jel mogu ja to da namestam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Možeš pitati upravu da ti poveća postotak, ali očito si u jako teškoj financijskoj situaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 jesam jer sam nakupovo letos igraca sve na rate, a gde se pita jel tamo gde se traze pare za budzet ne znam na koju si opciju tacno mislio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Boardroom -> Interact with board -> Finance -> Increasae percentage of transfer revenue :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Boardroom -> Interact with board -> Finance -> Increasae percentage of transfer revenue :: hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 28, 2011 Author Share Posted December 28, 2011 4 reda, a jedna recenica. Ni Sale ti nije ravan. Iluzionista, nemoj postovati dva puta za redom, Ok ? Decko007, ma sve je ok :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Dali mi moze neko napisati reputaciju klubova za englesku drugu ligu ? Hvala :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 28, 2011 Author Share Posted December 28, 2011 Da li mi moze neko napisati reputaciju klubova za englesku drugu ligu ? Hvala :: http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/MWSnap005-1.jpg Sredjeni po reputaciji :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 LingLing, a ne možeš u igri ništa da se to smanji malo, meni u Marseillu prošli mjesec porez 3M a sad 600K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 28, 2011 Author Share Posted December 28, 2011 Ne... jedino ako odvedes Sarkozija na kavu, upoznas ga sa nekim djevojkama i namjestis mu koju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Samo Alzirke, samo Alzirke, naravo i da budu busty i nize od 150 cm. Srry na spamu, nisam mogao izdrzati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
depp87 Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 zanima me na sta utice parametar(ocena) bravery (hrabrost) nesto ne gotivim da dovodim igrace kojima je ispod 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 29, 2011 Author Share Posted December 29, 2011 zanima me na sta utice parametar(ocena) bravery (hrabrost) nesto ne gotivim da dovodim igrace kojima je ispod 12 Da li zeli ici u rizik da se povrijedi. Manje vise. Ko ima dosta braverya, ici ce glavom gdje drugi ne smiju nogom. Vrlo vazno ako zelis agresivnost u igri. visoki Bravery + visoki Aggression je odlicna kombinacija visoki Bravery + nizak Natural Fitness je uzasna kombinacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 zanima me sledeće..što se tiče grafike nije mi jasna jedna stvar...stavim, grbove, slike igrača, zastave i sve mi to očita, ali skin i background nikako ne moze...da li se to da srediti ili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 29, 2011 Author Share Posted December 29, 2011 zanima me sledeće..što se tiče grafike nije mi jasna jedna stvar...stavim, grbove, slike igrača, zastave i sve mi to očita, ali skin i background nikako ne moze...da li se to da srediti ili... Updateuj FM na posljednji patch i radice, pod uslovom da si ostalo dobro uradio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VidinDOO Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 zna neko kako ovo da resim,pojavljuje se sledece A serius error was encountered and the application will close.An error file has been generated in : C:\Docunets and Settings\dragan\My Documents\Sports Interactive\Editor 2012\crash dumps\FM 2012 v12.0.3.231651 (2002.01.05 16.22.29).dmp pomoc,molim vas ili da brisem igru i da me ne nervira vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 29, 2011 Author Share Posted December 29, 2011 Updateuj Fm i nece vise se to desavati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 [mod]Kupi orginal. Sljedeci put dobijas ban.[/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Zanima me kako mogu igracu koji je vec usao u pozne fudbalske godine da ponudim novi ugovor ali sa dosta manjom platom a da on to prihvati? Radi se o Ferdinandu koji ima vec 35, hocu da mu produzim ugovor za jos jednu sezonu ali nikako po trenutnim uslovima. Vodi se na first team player sa platom od oko 120 000. Imate neke fore kako mogu to da uradim? Moja zamisao je da mu ponudim da bude player/coach sa dosta manjom platom, od oko 30k. Jos koje ideje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 To ti je dobra ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Meni se događa da igrači već sa 32 prihvaćaju manje ugovore i slabije role u momčadi. Probaj mu stavit rotation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Meni se događa da igrači već sa 32 prihvaćaju manje ugovore i slabije role u momčadi. Probaj mu stavit rotation. Stavim mu rotation, zakljucam, odmah odbije. I jos nesto, koliko su zvezdice kod igraca pouzdane?! Smalling mi se povredio na sest meseci, vratio se, pogledao sam mu atribute i stojalo je da mu je PA dve ipo zvezdice. Pre je stojalo da je tri ipo. Kapiram da se sa godinama daju sve slabije partije, Vidic i Ferdinand, ali Chris ima samo 23. I nakon povrede, je l' moze igrac ipak da nagruva svoj ful potencijal?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
willson Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Moze li se ikako nesto popraviti da mi dolaze bolji igraci u Napoli , koga god ponudim nije zainteresiran ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts