VidinDOO Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 druze ,procitao sam ali ili meni bas ne ide na ovom 4mu,sad me zeza spam kad hocu da ti ogd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krneki15 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Imam jedno pitanje.. Igram sa Zvezdom, i u omladinsku ekipo sam dobio jednog ekstra talentanovog regena, neki francuz, nije bitno.. Znači nudim mu novi ugovor, i skontam da mogu dati minimum fee release clause 1B.. znači 1,000,000,000 £. Pošto nikada prije nisam vidio ovo, sad me zanima da li je to neki bug, ili u ovom novom FMu stvarno postoji ta opcija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Imam jedno pitanje.. Igram sa Zvezdom, i u omladinsku ekipo sam dobio jednog ekstra talentanovog regena, neki francuz, nije bitno.. Znači nudim mu novi ugovor, i skontam da mogu dati minimum fee release clause 1B.. znači 1,000,000,000 £. Pošto nikada prije nisam vidio ovo, sad me zanima da li je to neki bug, ili u ovom novom FMu stvarno postoji ta opcija? Ta opcija postoji jos od FM09 (mozda cak i ranije) :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Zanima me gde mogu da skinem nize lige, npr Englesku 7-8 pa da krenem sve iz pocetka, dok ne udjem u PL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Zanima me gde mogu da skinem nize lige, npr Englesku 7-8 pa da krenem sve iz pocetka, dok ne udjem u PL? http://www.fm-balkan.com/index.php?board=453.0 Pa sebi izaberi sta hoces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 treba mi pomoc kako bih mogao potraziti brazilce koji su slobodni igraci ? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 treba mi pomoc kako bih mogao potraziti brazilce koji su slobodni igraci ? hvala Ides na name/search/players pa onda Filter/ oznaci contract status i izaberi expiered. Zatim oznaci nationaliti i izaberi Brazil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 zanima me kako da automatski nadjem trenere ili moram da trazim jednog po jednog ili ima neki laksi nacin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krneki15 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Ta opcija postoji jos od FM09 (mozda cak i ranije) :: Svašta Igram FM još od 07, ali dosad sam uvjek mogao staviti maximalno 200 milji.. j*bem se ćorava.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 zanima me kako da automatski nadjem trenere ili moram da trazim jednog po jednog ili ima neki laksi nacin Samo jedan po jedan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Svašta Igram FM još od 07, ali dosad sam uvjek mogao staviti maximalno 200 milji.. j*bem se ćorava.. AAA, ja kontao da ti mislis uopste na opciju 'min fee rel clause'. Hahaha, cini mi se da je od ove godine to povecalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Ljudi, imam jedan problem... u sezoni pocnem odlicno, drzim prvo mjesto i odjednom puf, ode sve u vodu, pocnem gubit, neznam zasto. Moze li mi netko rec do cega je? imate sve u mojoj LLM karijeri Hyde F.C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 FM više nije toliko "glup" pa ti relativno brzo pročita taktiku, izmjeni neke sitnice na njoj i tako igraj par utakmica pa vratiš na staro. A uz to ti je i ponuđeno da uvježbavaš 3 taktike istovremeno, pa kad krene loše s jednom samo promjeniš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 zanima me da li nekako mogu da vidim klubove bez trenera dok sam jos u klubu?? npr.ako nisam zadovoljan nekim klubom i zelim da vidim nekako klubove bez trenera ali nenapustajuci trenutni klub,da li je to nekako moguce? i ako je moguce kako?? hvala unapred [mod]Vec si opomenut da pises normalno; znaci nema vise xvalla, sh, w....[/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Gde mogu da pogledam koliko koj tim ima para za transfere . Treba mi za Leicester City Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Gde mogu da pogledam koliko koj tim ima para za transfere . Treba mi za Leicester City Moraš ući u tim i igrati s njim kako bi vidio TB... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Jbg mislio sam da nemora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 pozdrav moderatori ne bih da ispadne da podilazim ali dobri ste , kako da vidim statistiku za evropska takmicenja ? .... mali lazovic ubija .. hvala pronaso sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 pronaso sam gde se nalazi i mene zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
depp87 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 kako da imam prave igrace u nemackoj reprezentaciji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 http://www.fmscout.com/c-data12.html?id=1387&a=dl Ovo stavi u .Program Files\Steam\SteamApps\common\football manager 2012\data\db\1200 i ovo Makni postojeće dbc, edt and lnc foldere prije nego šta kopiraš ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 zanima me sta da uradim i kako a da mi ucitava zreb za ligu sampiona i ligu evrope uzivo a ne samo da mi izbaci parove? znaci kako da mi uzivo ide zreb za takmicenja iako nisam ucesnik istih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Otiđeš u Čempions Lig skrin i označiš ovu zvjezdicu i doći će ti u inbox poruka kada je izvlačenje. :: http://i.imgur.com/Gur1b.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 jer ova zvezdica znaci da ce mi zreb stizati za svako kolo i da ce mi pokazivati rezultate za svako kolo,jer ja necu da mi samo ocitava rezultate i da mi prikaze u zrebu ko je s kim nego hocu da ja stisnem na zrebu draw automatic iako ne ucestvujem u takmicenju?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 jer ova zvezdica znaci da ce mi zreb stizati za svako kolo i da ce mi pokazivati rezultate za svako kolo,jer ja necu da mi samo ocitava rezultate i da mi prikaze u zrebu ko je s kim nego hocu da ja stisnem na zrebu draw automatic iako ne ucestvujem u takmicenju?? ne znam sta da ti kazem mozes ti da gleda zdrijeb iako nisi ucesnik lige sampiona trebas da kliknes na zvjezdicu to jeste da se pretplatis na isto onda ce ti izbaciti u news feedu da ti je pocela liga sampiona onda ti kliknes na view draw onda kliknes na automatic draw onda mozes gledati zdrijeb 'uzivo' je l lijepo kad neko pise bez znakova interpunkcije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts