Ling^2 Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 E sada,ne možeš namjestit točno tko će koga učiti,to ti automatski bude izabrano... Otiđi na Dragutinovića i onda na Private chat s njim...Zatim izaberi o čemu ćeš pričat,tema će biti Development i onda podtema Tutoring i izabereš pitanje koje ćeš pitati :: Ne mozes biti vise u krivu Naravno, ne moze golman da uci napadaca. Igrac koji je TUTOR (onaj koji uci mladjeg) mora da bude bar competent na poziciji gdje je igrac kojeg uci bar accomplished. Uradi ovo sto je Julac rekao ( private > Development > Tutoring) i onda ce ti izbaciti igraca. Klikom na ime igraca otvara se padajuci meni, i ti tu izaberes kojeg igraca zelis. Zanima me da li bi neko mogao da mi kaze ocenu za prilagodjavanje novoj poziciji za Gansa, Cleverleya i Ravela Morrisona. Za svu trojicu je u pitanju prilagodjavanje na CM. Zaboravio sam naziv na V nesto... :dada U slucaju da je zabranjeno objavljivati tu informaciju na forumu, posaljite mi na PP. Ljubazno zahvaljujem. :: Mislis adaptability, versatility ili bas koliku ima ocjenu na poziciji CM-a ? Opet ja izmeni mjesto citat :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Ne mozes biti vise u krivu Naravno, ne moze golman da uci napadaca. Igrac koji je TUTOR (onaj koji uci mladjeg) mora da bude bar competent na poziciji gdje je igrac kojeg uci bar accomplished. Uradi ovo sto je Julac rekao ( private > Development > Tutoring) i onda ce ti izbaciti igraca. Klikom na ime igraca otvara se padajuci meni, i ti tu izaberes kojeg igraca zelis. Mislis adaptability, versatility ili bas koliku ima ocjenu na poziciji CM-a ? Opet ja izmeni mjesto citat :pras: Pa dobro,to se podrazumijeva da neće staviti golmana da trenira napadača...Valjda ima nešto u glavi da to ne napravi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 Ne znam da li si shvatio poentu, ali ona je bila da mozes izabrati ko ce koga da trenira :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlkeM Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 da neotvaram temu pitat cu ovdije nadam se da nije prob. igra mi radi normalno u smallscreenu al kada stvim na full nevidi mi se mis uopste pa ako netko zna kako da to rijesim patch 1.0.4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Ne znam da li si shvatio poentu, ali ona je bila da mozes izabrati ko ce koga da trenira :: Sve ok,ja sam malo krivo skontao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 da neotvaram temu pitat cu ovdije nadam se da nije prob. igra mi radi normalno u smallscreenu al kada stvim na full nevidi mi se mis uopste pa ako netko zna kako da to rijesim patch 1.0.4. Jesi probao da promjenis rezoluciju kad stavis na full screen ? ( da li pod small screen mislis na windowed mode ? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Kako u Fixtures da vidim samo utakmice jednog natjecanja posebno,npr. preko Filters mogu označit da vidim samo ligu i sl. ali nemogu da vidim samo LP,pa me zanima kako to mogu napravit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlkeM Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Jesi probao da promjenis rezoluciju kad stavis na full screen ? ( da li pod small screen mislis na mode ? ) da mislim na WM ,pokusam promjenut rezoluciju pa javim .. Edit: pokuso opet isto ,nema veze barem radi windowed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 Kako u Fixtures da vidim samo utakmice jednog natjecanja posebno,npr. preko Filters mogu označit da vidim samo ligu i sl. ali nemogu da vidim samo LP,pa me zanima kako to mogu napravit... Zasto ne odes na svoju grupu pa tamo imas listu utakmica koje si odigrao ? Nisam siguran ( citaj ne znam) da mozes preko Fixturesa da to odradis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Jos jedno pitanje od mene. Do kada je poslednji rok za registraciju igrača u domaćoj ligi. Doveo sam 2 igrača pred 4. predkolo Lige Evrope i uspeo sam da ih za LE registrujem, ali za JSL još nisam. Hoću li moći da ih registrujem pre zime ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Kako koristita adaptable layout? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Jos jedno pitanje od mene. Do kada je poslednji rok za registraciju igrača u domaćoj ligi. Doveo sam 2 igrača pred 4. predkolo Lige Evrope i uspeo sam da ih za LE registrujem, ali za JSL još nisam. Hoću li moći da ih registrujem pre zime ? Nisam igrao u Jelen ligi,ali pretpostavljam da nećeš,ali nisam 100% siguran,sve je moguće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Ne mozes biti vise u krivu Naravno, ne moze golman da uci napadaca. Igrac koji je TUTOR (onaj koji uci mladjeg) mora da bude bar competent na poziciji gdje je igrac kojeg uci bar accomplished. Uradi ovo sto je Julac rekao ( private > Development > Tutoring) i onda ce ti izbaciti igraca. Klikom na ime igraca otvara se padajuci meni, i ti tu izaberes kojeg igraca zelis. Mislis adaptability, versatility ili bas koliku ima ocjenu na poziciji CM-a ? Opet ja izmeni mjesto citat :pras: Na versatility. Koliki im je?! ( ) haha I koliko ce im od prilike trebati da utreniraju novu poziciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Nisam igrao u Jelen ligi,ali pretpostavljam da nećeš,ali nisam 100% siguran,sve je moguće Nije mi jasno kako je moguće da poslednji rok za registraciju igrača bude pre kraja prelaznog roka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Nekužim ono sa Athletic Bilbaoom, nemogu nijednom igraću ponuditi ugovor, čitao sam negdje da mogu samo onim igraćima iz Baske al ne kužim kakvi su to igraći? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Rešio sam ovo sa registraciom igrača. Dan posle isteka prelaznog roka pojavila mi se opcija da dopunim prvobitni spisak. Tako da sada nema problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Nekužim ono sa Athletic Bilbaoom, nemogu nijednom igraću ponuditi ugovor, čitao sam negdje da mogu samo onim igraćima iz Baske al ne kužim kakvi su to igraći? U RL Athletic Bilbao dovodi igrače samo iz pokrajine Baskija pa ako je tako u igri onda nemožeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 pa to znam da..a šta nemogu dovesti baš nikakve igraće?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 pa to znam da..a šta nemogu dovesti baš nikakve igraće?? Neznam,probaj nać nekog iz baskije pa vidit,ali mislim da su svi iz baskije već u tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 hh..nismo se razumjeli..kužim ja to..al nemogu shvatit kakvi su to igraći gdje da ih tražim kakvi su to igraći iz Baskije?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 hh..nismo se razumjeli..kužim ja to..al nemogu shvatit kakvi su to igraći gdje da ih tražim kakvi su to igraći iz Baskije?? Spanija ima svoje regione(pokrajne). Jedan od tih regiona je Baskija. Bilbao je iz Baskije i kod njih vrijedi pravilo da samo domaci igraci mogu da igraju. E sad, kako ces da vidis da li je neki igrac Bask ? Pa idi na 'information' i vidi da li pod 'nationality' ima 'basque'. Na versatility. Koliki im je?! ( ) haha I koliko ce im od prilike trebati da utreniraju novu poziciju? Cleverley 17 ( +/- 1) Ganso 13 ( +/- 1) Ravel Morrison ima random cini mi se Cleverleyu ce trebati jako brzo da se istrenira na CM jer vec ima 19 od 20 za CM. Ganso ne znam koliko ima, a za Morrisona ce ti trebati bar godina - dvije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swifftz Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 ervira me to kad minimiziram FM 2012 utakmica stane u tom trenutku i ne igra se dok ponovo ne udjem u FM . Postoji li kakva mogucnost da se utakmica igra i dok je fm minimiziran ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Uključi u opcijama windowed mode i FM nemoj minimizirat nego se samo prebaci na neki drugi prozor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swifftz Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Uključi u opcijama windowed mode i FM nemoj minimizirat nego se samo prebaci na neki drugi prozor alt + tab ? hvala ti brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 ervira me to kad minimiziram FM 2012 utakmica stane u tom trenutku i ne igra se dok ponovo ne udjem u FM . Postoji li kakva mogucnost da se utakmica igra i dok je fm minimiziran ? Mislim da ta mogućnost ne postoji,i mene malo živcira ali šta ćeš :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts