Filkaja™ Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 pa bag sa povredama postoji to je evidentno nego samo pitam da li je to popravljeno ili ne?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 moze da trazi drzavljanstvo a kako ? resi mi probleme ali kako da ja namestim da trazi ?........ znaci cim ispuni uslov automatski je dobio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark warrior™ Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Moze da trazi samo ako igra 3 i nesto godine i ima mislim nad 65 utakmica :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 pa bag sa povredama postoji to je evidentno nego samo pitam da li je to popravljeno ili ne?? Kakav bug sa ozlijedama? O čemu ti pričaš? Meni se u 5 mjeseci 4 igrača ozlijedila i to su ukupno bili mjesec dana ozlijeđeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 pa imao si srece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Meni je potpuno obratno,6 igrača ozljeđeno,dva po 5mjeseci,dva po 2-3 mjeseca i 1 na 1 mjesec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 pa to ti kazem i meni po 7 igraca povredjeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 svaki put kad uđem u nekog pomoćnog trenera pojavi mi se chras dump i izbaci me iz igre. šta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 svaki put kad uđem u nekog pomoćnog trenera pojavi mi se chras dump i izbaci me iz igre. šta da radim? sacekaj nekog ko zna u cemu je zon . Meni nista ne pata na pamet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Problem je piratska verzija igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Problem je piratska verzija igre. kratko i jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark warrior™ Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 al za svaki problem ima i resenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Kako da namestim pomoćnog trenera da mi ide na konferencije i vodi prijateljske utakmice ? Ne mogu da nađem te opcije. Edit: nasao sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Pod "Team Policy". :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simo95 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 mozeli mi ko rec gdje da ubacim editor u mislim kako da ga instaliram nmg napravit nikako Samo ga skini preko Steama i on ce sam da se stavi u pravi folder :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Da li postoji bag sa povredama igrača ? Sumnjivo mi je tu nešto, na prvoj utakmici do 11 minuta mi se povredila 2 igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Nema nikakvog buga. Svako ko tvrdi suprotno nije dobro informisan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Zanima me kako bi mogao smanjiti driblinge mojih igrača,da više dodaju a ne da trče sami s loptom??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Zanima me kako bi mogao smanjiti driblinge mojih igrača,da više dodaju a ne da trče sami s loptom??? Smanjis im u instrukcijama run with ball. A kako da se dodaju vise, ne znam, meni je max 50 paseva po igracu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Meni najviše dodaje AMC iako je Inside forward,ali šalje puno lopti napadačima...Hvala svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bekam Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Pozdrav.. E sad, znači imam scouta kiji ima knowledge neke zemlje 100% i kad njega pošaljem da mi skautira tu zemlju idući dan se vrati i kaže da je finished sa pronađena 3 igrača.. Dali je to tako napravljeno ili.. Ne sviđa mi se to ni malo.. Probo sa par skauta i uvijek isto.. Ocjene su ima JPA i JPP oko 14,14 možda zato toliko malo igrača,ali zašto se odmah vrati s reportom?? Kad ih se pošalje da skautiraju zemlju za koju nemaju knowledge 100% onda to traje i nađu više igrača.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Zanima me da li bi neko mogao da mi kaze ocenu za prilagodjavanje novoj poziciji za Gansa, Cleverleya i Ravela Morrisona. Za svu trojicu je u pitanju prilagodjavanje na CM. Zaboravio sam naziv na V nesto... :dada U slucaju da je zabranjeno objavljivati tu informaciju na forumu, posaljite mi na PP. Ljubazno zahvaljujem. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 Pozdrav.. E sad, znači imam scouta kiji ima knowledge neke zemlje 100% i kad njega pošaljem da mi skautira tu zemlju idući dan se vrati i kaže da je finished sa pronađena 3 igrača.. Dali je to tako napravljeno ili.. Ne sviđa mi se to ni malo.. Probo sa par skauta i uvijek isto.. Ocjene su ima JPA i JPP oko 14,14 možda zato toliko malo igrača,ali zašto se odmah vrati s reportom?? Kad ih se pošalje da skautiraju zemlju za koju nemaju knowledge 100% onda to traje i nađu više igrača.. Ovako, scouting je malo zeznuta stvari. Kad scout ima 100% znanje iz te drzave, znaci da se svi igraci koji su se pojavili iz te drzave vidjeti kad uradis search. To zavisi i od reputacije scouta. Ako je worldwide, onda bi trebalo da vidi sve igrace, ako je continental ili nesto nize, onda ne vidi igrace sa local reputacijom. To sto se scout vrati nakon jednog dana je bas zbog toga sto poznaje tu drzavu 100% i ne treba mu puno da pronadje igrace koji bi tebi odgovarali. Koliko ce igraca naci ne zavisi samo od JPA i JPP, nego i od adaptability (kako ce se dobro snaci u toj drzavi) i on determination ( koliko ce se truditi da nadje igrace). Jos od neceg zavisi koliko ce igraca naci. Ako posaljes nekog scouta da skautira Svaziland, normalo je da nece naci nikog, ili eventuelno jednog igraca. Znaci najvise igraca ce naci iz lige( drzave) koju si ucitao. Takodjer to zavisi i od reputacije tvog kluba. Ako si Man Utd npr, onda ti nece ( po pravilu) preporuciti igrace koji imaju manje od 2.5* PA, a ako si neki klub tipa San Marino, logicno je da ce ti od 10 igraca 9 pomoci, pa ce ti vise i igraca preporuciti. A zasto kad scout nema znanja iz neke drzave ostaje duze u toj drzavi ? Pa zato sto mu treba vise vremena da pronadje igrace koji ti odgovaraju. Nadam se da ti je ovaj monolog pomogao Zasto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Kako da namestim da mi iskusniji igrači rade sa mlađima ? Hoću da namestim da Ćosić uči od Dragutinovića i Mićko od Ergića. Da li može jedan iskusniji igrač da bude mentor dvojici mladih ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Kako da namestim da mi iskusniji igrači rade sa mlađima ? Hoću da namestim da Ćosić uči od Dragutinovića i Mićko od Ergića. Da li može jedan iskusniji igrač da bude mentor dvojici mladih ? E sada,ne možeš namjestit točno tko će koga učiti,to ti automatski bude izabrano... Otiđi na Dragutinovića i onda na Private chat s njim...Zatim izaberi o čemu ćeš pričat,tema će biti Development i onda podtema Tutoring i izabereš pitanje koje ćeš pitati :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts