chelsea_boy Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Skinuo sam hamachi i sva ta sranja i opet neće , zajebem negde i neće ako neko može da mi uprosti sve ovo ako ne onda ništa . . . http://fm-balkan.net/pomoc/kako_igrati_online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Otvoris hamachi. Napravis account/ iliti mrezu. Pise kako u tutu. Das prijatelju, koji isto ima hamachi ime acc/mreze koju si ti napravio, ime i lozinku/zaporku/sifru/password/pw kako god. Ukljucis FM. Ides na preferences. Ides na network i oznaci "run as server". Idi na confirm. Napravi novu igru ( new game) ili ucitaj neki save ( load game). Daj prijatelju svoj Hamachi IP ( reci mu da klikne desnim tasterom na tvoje ime u hamachiju i da kopira adresu ( copy address ili ce mu se pojaviti dvije adrese, neka kopira prvu). Neka on onda ukljuci fm, i ide join network. Neka nadje "joing other networks" i neka tu ukuca tu ip adresu. To je to, ne moze jednostavnije iako je TUT odlicno uradjen. Pohvale onom ko je radio TUT Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted October 18, 2011 Author Share Posted October 18, 2011 aj da probamo prijatelju javljam dal smo resilli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 aj da probamo prijatelju javljam dal smo resilli E prijatelju, koliko god bi zelio da igram, sad sam izasao iz FM-a i ukljuci film. Ajd sutra ako hoces ili da nadjes nekog drugog. Izvini stvarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 Ma ja sam mislio da probam sa drugarom pa ti javljam kolko je pomoglo . Al nebitno mozemo i mi neki dan da probamo :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Ma ja sam mislio da probam sa drugarom pa ti javljam kolko je pomoglo . Al nebitno mozemo i mi neki dan da probamo :: Haha, moja greska O:). I, kako je proslo, jeste li uspjeli da odigrate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 Cekam ga iz skole da dodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Cekam ga iz skole da dodje Ok, ako bude problema, bicu tu do pola devet, a vidim da Play stalno gleda ovaj thread, pa neka ti on pomogne ako mene ne bude bilo. Dobar momak, samo se malo cudno oblaci. Nije ni vazno Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 Cao , pokusao sam sa drugarom onako kako si mi i pojasnio medjutim nije islo , svesmo probali al nikako i ustanovio sam da nije mozda do patcha ja imam Defalut i 11.3 a on samo def . Malo sam se razmisljao i odlucio da kad imas vremena da se dogovorimo preko MSN-a i opikamo jednu partiju da vidim ide li to Daj mi tvoj MSN da se dogovorimo kad ti odgovara . Popodne sam u skolu tako da mogu tek navece da igram ( danas i sutra ) a tesko da cu moci ujtru (spavam do 12 ) pa tako neko vece kad ti nije tesko samo me cimni na MSN . Preko PM pise da nista nisam poslao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Cao , pokusao sam sa drugarom onako kako si mi i pojasnio medjutim nije islo , svesmo probali al nikako i ustanovio sam da nije mozda do patcha ja imam Defalut i 11.3 a on samo def . Malo sam se razmisljao i odlucio da kad imas vremena da se dogovorimo preko MSN-a i opikamo jednu partiju da vidim ide li to Daj mi tvoj MSN da se dogovorimo kad ti odgovara . Popodne sam u skolu tako da mogu tek navece da igram ( danas i sutra ) a tesko da cu moci ujtru (spavam do 12 ) pa tako neko vece kad ti nije tesko samo me cimni na MSN . Preko PM pise da nista nisam poslao Poslao si i to dvije . Cujemo se sutra poslje 18h. Poslao sam ti PP pa ju procitaj. LN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Tu sam i ja ako ti treba neka pomoć ali odma da znaš moraš imati isti PATCH kao protivnik da bi igrao- :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Tu sam i ja ako ti treba neka pomoć ali odma da znaš moraš imati isti PATCH kao protivnik da bi igrao- :: Kasnija sam posumnjao u to . Cekam Ling da mi odg na PP ako ne onda mogu i sa tobom da odigram jednu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Takođe ukoliko ne budete mogli da se povežete isključite firewall, nekad to zeza. Takođe iste verzije hamačija su poželjne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Slobodan sam. Javi mi se ili u temi ili na PP :: Problem rijesen, bio je Firewall u pitanju. Tema ide u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts