Poslednji boem Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Znamo svi sta naci bojanova zadnja rec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 ja sam tek skužio kad mi je poslao u pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Ja skapirao kad mi je rekao Tomac... Bojane stidi se, nije lepo ovako pricati, decko je shvatio da je pogresio i izvinio se, zatim pitao za savet i pomoc, i umesto da mu odgovoris kako treba, ti radis to sto radis... a tomac se iskazao u ovih par dana koliko je tu, dosta je aktivan i vredan, i nije lepo sto si mu ovako odgovorio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Siptar znaci to i to nije vredjanje jer oni svoju zemlju zovu siptarija(ili tako nesto) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Znam ja to, ali na nasim prostorima rec siptar u 99% slucajeva ne oznacava pripadnika nacionalnosti koji zivi u Albaniji, nego predstavlja uvredu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 istina je simicu to ali kao što paul kaže,to kod nas predstavlja uvredu,a sloba čuo sam da ti znaš pravit lige,aj bili mi poslao u pm kako ako ti nije problem :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Ja skapirao kad mi je rekao Tomac... Bojane stidi se, nije lepo ovako pricati, decko je shvatio da je pogresio i izvinio se, zatim pitao za savet i pomoc, i umesto da mu odgovoris kako treba, ti radis to sto radis... a tomac se iskazao u ovih par dana koliko je tu, dosta je aktivan i vredan, i nije lepo sto si mu ovako odgovorio... jesam pogresio,ali me je tomac veoma iznervirao...emocije su me ponele(ne volim da mi neko dira rodni kraj)... ja nisam nigde video da se on izvinio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 ispričao sam se paulu u pm,ali evo opet ću ovdje,ispričavam se svima nisam htio nikog provocirat,isprika još jednom neće se ponovit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Ajte molim vas ko bracu napravite bosansku ligu ali da radi ova ima nekakv error Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Aj' na MSN :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts