Paul Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Imam ja,sad cu da okacim... edit:gotovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Imam ja,sad cu da okacim... edit:gotovo... hvala paul car si! ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 mislim da je forum mnogo napredovao samim pravljenjem fudbalskih liga!!!izuzetak ex-yu koja ce biti odradjena na vrhunskom nivou! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASTA Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 oće biti i Bosanska liga??? Sve okolo imaju samo se Bh preskače.... :'( ??? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 bice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabregas33 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 ja mogu napravit smao me kup neznan kako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbobamble Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Hajde vise BiH liga!!! Koji ce mi k.... San Marino Lux. i t.d. Ko je odigro ligu San M. Nek mi se javi i kaze kakva je? Dokad vise hocu da igram sa Zrinjom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Hajde vise BiH liga!!! Koji ce mi k.... San Marino Lux. i t.d. Ko je odigro ligu San M. Nek mi se javi i kaze kakva je? Dokad vise hocu da igram sa Zrinjom!!! http://fm-balkan.com/index.php?topic=225.msg1876;topicseen#new Evo ga odrađeno,mislim da je dobro napravljeno po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kornjaca Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 samo da pitam da li mogu ja pored ubacene Sprske lige 1,2,3,4 da ubacim jos bosansku,crnogorsku,kiparsku... a da se srpske lige ne izbrisu? hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 samo da pitam da li mogu ja pored ubacene Sprske lige 1,2,3,4 da ubacim jos bosansku,crnogorsku,kiparsku... a da se srpske lige ne izbrisu? hvala unapred moze naravno da moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kornjaca Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 e hvala puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted December 9, 2009 Author Share Posted December 9, 2009 dobri smo i u ovom segmentu mnogo smo liga napravili i to je veliki plus za nas forum!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Jesi li isprobao koju od ovih liga ili samo pravis i kacis na forum? Ako nisi moras da odigras bar jednu sezonu u toj ligi da vidis puca li igra i ima li jos nekih nepravilnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 odigrao sam crnogorsku i makedonsku.a sto se tice te probe u vezi pucanja neka proba jos neko jeste da sam ja zaduzen ali imam previse posla i ne mogu sve da postignem i ovo sto ih napravim nekoliko je puna kapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Uzmes neki tim iz te lige odes na holiday 1 godinu potom uzmes ss na pocetku druge sezone i tek onda postavi novu ligu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 pa tako sam i uradio za ove dve lige ali sta cu kad imam mladjeg brata i cim se ja skinem on sedi za konmpom ceo dan i ja to nocu radim kad legnem da spavam i zato nisam sve probao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Pa nek ti radi fm u pozadini. Nek ti brat lupa po space-u svakih 5 minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 pa brate on igra samo pes 10 i kad radi fm njemu se pes koci u tome je fora radio bi ja tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 E pa onda jbg. Mladji je oteraj ga, tako ja radim sa mojim bratom (doduse ja sam kupio komp tako da on mora da me slusa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 xaxaxaxax blago tebi ja ga pomerim i ubijem onda on place i na kraju moram da mu dam jer ne mogu da ga slusam. p.s. ja necu jos dugo moci sam sebi da kupim komp ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Svejedno, opet moras da testiras lige. Ako nemozes sam nadji nekog na forumu da ti pomogne. Edit: Na FMS-u traze ss sa kraja sezone 2011/2012 tako da mozes da budes srecan sto ti ovde treba samo 1 sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 ok ok testiracu samo ne mogu toliko brzo trbace mi vremena za sve a i onako sam postavio download linkove za sve lige pa ako bi neko zeleo da pomogne neka i on isproba jednu sezonu od neke lige ali neka prvo napise u topic-u te lige koju bi da testira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 niko ti ne trazi da to uradis danas ali treba to da uradis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 kako cu znati da liga puca posto meni nikad nije pukla pa ne znam sta se pojavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 dragi moji forumasi ovog testiranja lige od moje strane nece biti barem ne uskoro zato sto imam problem sa fm 2010.naime problem je u tome kad startujem neku ligu npr englesku i pocnem da igram posle 2 ili 3 meseca mi se odjednom iskljuci i pise ovo http://img691.imageshack.us/img691/9315/greskaa.jpg ako neko zna da mi pomogne neka kaze ali da ta pomoc ne bude reinstaliranje fm-a jer cu ija to uraditi kad budem dosao do cd-a.uostalom ostavio sam vam download linkove pa ako hocete probajte.toliko od mene hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts