amox94 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 E ovak moj problem vec postoji skoro 3 godine,fm 2008 je super isao sa cak 10 ligi i ono jos 2 3 lige znaci extra,izlazi fm 09 moze se igrat 5 ligi stavim ono lige 5 i jos par fm10 nisam nikako igrao posto nije mogla na taj komp onda fm11 igrao sam je al me smori radi toga sto je isla ono sporo nacekas se nezz et sporo ugl ae ja mislio do igre neke ew fm 12 demo isto kako to mogu rijesti ba ev moja konf : Procesor : 2.0 Ghz Ram : 1 GB (Mozda to toga ) Graficka : Ati Radeon Extreme X500 Help me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Uf, jedva sam desifrovao. Vjerovatno ti je spor zbog rama. 1gb je sasvim dovoljno, ali ako imas neke programe koji vuku ram tipa antivirus, torrent itd... onda ce FM da steka. Predlazem ti da skines http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html i da uradis turbo boost ( da oslobodis ram od nepotrebnih programa). Probaj igrati sa manje liga, manje igraca = manje cekas... Jos nesto, mozda ti je hard disk pretrpan, probaj da ga oslobodis i probaj da uradis Disk Defragment. Sve ovo utice na brzinu kompa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 1 gb je dovoljno i ne bi trebao biti spor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts