Ivan1950 Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 šta mislite o ovakvom stilu grbova http://i.imgur.com/0iR3N.pnghttp://i.imgur.com/3oWJc.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Nije lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Sviđa mi se. Je l' ovo neko već koristio ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan1950 Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 @ventus hvala @peca ne to sam ja danas napravio :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Hoces u GFX? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan1950 Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 hvala na pozivu ali nebi, ja san više vuk samotnjak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Pa ne radi se trenutno nista, osim template-a, samo zbog toga sam te pozvao u tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Ako ti nije problem pošalji mi PSD na PP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 šta mislite o ovakvom stilu grbova http://i.imgur.com/0iR3N.pnghttp://i.imgur.com/3oWJc.png Interesantno i nadasve originalno rjesenje. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan1950 Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Pa ne radi se trenutno nista, osim template-a, samo zbog toga sam te pozvao u tim ma ok al opet, nebi ulazio u nikakve timove Ako ti nije problem pošalji mi PSD na PP. posla bi ti da znan kako spremit taj psd na desktop, pa ako moze da mi objasnis na pm , koristin ps cs3 ako ti to ista znaci Interesantno i nadasve originalno rjesenje.hvala :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 posla bi ti da znan kako spremit taj psd na desktop, pa ako moze da mi objasnis na pm , koristin ps cs3 ako ti to ista znaci Imaš na mom profilu msn, dodaj me pa da ti objasnim sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan1950 Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 nemam msn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Hajde javiću ti se na PP samo da završim nešto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan1950 Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 može, nema žurbe :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 imali li di kakav toturlial kako radit scoreboard?ja sam iša već napravljenom samo njegove slike minjat sa svojima, i uspilo je, e sad me zanima kako bi se moglo minjat di će bit ime kluba, rezultat i sl. jer mi ovako sve mora bit po njihovim velićinama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 zanima me to kada ubacim font u neki skin i tu se nalaze vise fontova kako da namestim da mi u skinu ocita taj moj zeljeni font? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Preko .xml datoteka. Otvoriš odgovarajuću datoteku sa wordom ili notepadom, i tamo ti se lako snać ako znaš gledat. Ovako napamet ne znam točno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Jel mi moze netko dati tutorijal kako napraviti sam svoje dresove? Nakon nekoliko sezona vrijeme je i za promijene izgleda dresova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Nadam se da ce pomoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 jel moze tko staviti tut kako ste kreirali ove grbove od balkan fm grafičkih članova, jer su mi extra grbovi pa bi volio nauciti kako ste ih uradili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 To je samo u okviru GFX tima dostupno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 ok, onda cu postaviti neke grbove ovdje pa vi to odradite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 To je samo u okviru GFX tima dostupno. ventus ovo se ne odnosi na tebe licno vec na pravilo: vecu glupost nisam cuo. ako se takve stvari kriju od ostalih ljudi koji pomazu ovom forumu(decko je clan research tima) onda bi mi mozda trebali da obrisemo sve tutorijale koje je prodo postavio?ja sam napravio nekoliko promena u editoru koje su olaksale rad mnogim ljudima i ubrzale posao. sta sam trebao? da cuvam tajnu? ovo je smesno i ako se ovako nastavi bolje je da se svi timovi raspuste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Nije problem na pp ili u delovima foruma za tim da kaze sta mu treba Ovako zvanicno na forumu nije bas najbolja ideja da se postavlja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.ca Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 kako da ovo odradim http://www.dodaj.rs/f/43/An/37ZE9LGo/untitled.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts