Bili Tić Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Ne isplati ti se.Moutinho ti je definitivno i kreativniji i bolji od pozadi.A i domaci ti je igrac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 aj fala vam ...pričekat ću bolje ponude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Marvin Martin je skup,ako ćeš već prodati njega onda kupi nekog jeftinijeg,ali kako Hajdukovac kaže,teško ti ja naći igrača takvog za te novce,osim M'Vile,ali on ti nije neki kreativac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 momci treba mi malo veca pomoc hocu sa celsie da napravim najbolju akademiju pa sada razmislajam o kupovini nekolicine igraca zanimame vase iskustvo sa njimaRavel Morrison 4*P AMC West hamJack Butland 3.5*P GK BirminghemHervin Ongenda 3.5*P ST PSGDale Jennings 3.5*P ST Bayern M.Adryan 3.5*P ST Flamengo Lazar Markovic 3.5*P ST PartizanCidinho 3.5*P AMC BotafogoDenis 4*P AMC Man. CitySaul 3.5*P AMC Atletico M.T.Trindade De Vilhena 4*P AMC FeynordRodrigo Alborno 4*P AML Inter Jordan Obita 3.5*P AML ReadingJose Campana 3.5*P MC SevillaHenrique Miranda 3.5*P DL Sao PauloAndan Januzaj 3.5*P AMR Man. UnitedMaxym Koval 4*P GK Dynamo K. on bi mi bio reservni golman posto hilaria prodajemLuka Krajnc 3.5*P DC Genoa nisam siguran da se tako zove igrac naravno dobro bih mi dosao neki vas primerak hvala unapred :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Marco VerrattiRomarioKovacicFierro eto još neki,a dosta ovih gore ne znam kako igraju,tj. nisam se susrećao s njima često Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Najtalentiranija ekipa do 19 godina:ne treba ti golman,imaš Delača i ChourtouisaRomario Zouma Cha(igra već u Chelseu),mada tu imaš i Kalaša TaglianiKovačić Ocampos Lucas AndresenOngenda Paco oni su megatalenti svi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Zasto svi stavljate Ocamposa kada lik ima -8 potencijal a to je max 150 PA ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 kovacicu scauti daju 3* sto nije lose al na toj poziciji vec imam mega talente ocampos tek 2.5* kalas isto jako losza verrati mi traze 17miliona sto mi je puno ajde momci malo da mi pomognete isto tako trebaju mi talenti ali engleski imam dale jenginsa treba mi jos neki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Zanimljiva situacija mi je sada došla,nakon što sam poterao Kneževića,Balića(1 mil-Xamax),i Ibaneza(3,6 Hoff),stigla je ponuda za Badelja od ni manje ni više nego od Barce i Reala,ali samo od 5,5 miliona eura,zamjena bi se našla,ugovor ima na 5 godina,ali igra očajno.. Što da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Badelj je kod mene u Dinamu više manje igrao,tj. igrao je,ali ne toliko dobro koliko sam ja očekivao pa ga i možeš prodati za te novce ako već imaš u glavi zamjenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Slabo je jako igrao,bio je ozljeđen većinom,kroz 30-tak utakmice 4 gola 2 asistencije u drugoj sezoni. Ništa,prihvatiit ću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Treba mi savet Je l' da prodam fellainija za 16mil. u PSG? I ako imate neku adekvatnu zamenu? Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Kakvi Felainia da prodaješ to je zver od igrača, pogotovo za 16M mislim da je suludo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Da li da dovedem na Kagawu na free ?Druga sezona,imam Kovacica,Afellaya na AMC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Meni Kagawa nikada nije igrao nesto posebno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Dovedi. Ne samo da igra bolje od njih nego ga ako zatriba para moš prodat za oko 20M € pa dignit lipu paru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Mateo ce igrati kasnije do jaja,Afellaya sam doveo iz razloga samo jer znam da cu ga kasnije prodati za 15+ miliona,aj vrv cu doveti,hvala na savetima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 http://www.dodaj.rs/f/N/5Z/4VH5C8Gs/ibrahim-afellay-transfer.pngda li ga prodati ?Prosle godine je bio jedan od kljucnih igraca za osvajanje LS-a,doveo sam ga iz razloga da bih ga prodao,ali urastao mi u srce,i dobro igra ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikaa Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александар Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Da li da prodam Caiceda za 20 miliona, inace sezona 14/15 Spartak Moscow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 da kupim kaku za 4.25mil. 3 sezona? na toj poziciji vec imam kovacica i sigurđssona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts