Dino151 Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Motor,duša,ključ momčad u prethodne tri sezone,ali pošto je Toulouse još malen klub,ipak prodaja,domaći je dečko,ali 17 miliona je puno,hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannyboy1301 Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 za 17 m sissoka prodat hahah ne budi lud, to sta je nesritan to se da prepravit, pohvali ga koji put, daj mu novi ugovor.. u svakon slucaju jedan je od boljih box to box veznjaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 danko lazović za 13M prva sezona newcastle za poziciju amc trequarista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Ako vodis Zenit prodaj,ako vodis Newcastle NE KUPUJ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 da vodim newcastle, može igrat i neku drugu rolu ne baš tu ionako nešto moran minjat taktiku pa neznam oče mi amc ostat trequarista, onda ne njega? ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Ne. Previse je to novca za takvog igraca. Imas u Sportingu iz Lisabona Mat Fernandez, mozes ga za nekih 10ak miliona dovesti a sjajan je kao AMC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannyboy1301 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 NE KUPUJ LAZOVICA, IMAS PUNO BOLJIH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markan Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 igram sa southamptonom,prva mi je sezona sad,sa ovim novim summer updateom,i trazim si golmana... razmisljam izmedujason steele(M'boro) oko 2M cijena,mlad neiskusan,al ogroman potencijal+englez jeyann sommer(basel) ista cijena 2Mkojeg da si uzmem ili imate mozda jos kojeg boljeg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 dovedi sommera, on je dobar golam. mcgregor je free mozes i njega dovesti ko zamjenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 igram sa southamptonom,prva mi je sezona sad,sa ovim novim summer updateom,i trazim si golmana... razmisljam izmedujason steele(M'boro) oko 2M cijena,mlad neiskusan,al ogroman potencijal+englez jeyann sommer(basel) ista cijena 2Mkojeg da si uzmem ili imate mozda jos kojeg boljeg? Sommer je dobar i postane odlnićan.Steele ovisi kod mene od savea do savea. U jednom mi je posta ponajbolji svjetski golman. Pogledaj još ilieva iz Levskog i Noringa iz Trelleborga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 pappis cisse ili moussa sow ? prodo sam hulka u city i sad sam u potrazi za dobrim napadacem posto mi kleber i nije nesto :please: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Prije Moussa Sow,ali Kleber je zvijer,samo ga trebaš dobro složiti u momčad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Meni je Kleber bija zvjerka. Target bez premca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 znam al uz klebera imam tog waltera ko napadaca...pa da nadjem boljeg bilo bi mi super..samo neznam kojeg .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Prije prodaj Waltera,dovedeš Fierra,da budem jasniji nekog Poachera i njih dvoje u napad,jedan TM drugi Poacher i eto ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 hvala ti...probat cu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Di ti je Janko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 kakav janko...on je u twenteu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 igraš sa 12.0.4 bez ikakvog transfer updatea? On je na zimu potpisa za Porto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 nikakav update nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 (edited) Prodao Hulka O.o ? Edited September 14, 2012 by Za Hajduk zivot bi dao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Prodao Hulka ? Najveca greska..Imas Klebera-meni je igrao poacherImas Waltera-sada mi igra poacheraI imam Fierra-dovedi ga,za 3-4 godina ubija ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Prodao Hulka O.o ?Zasto da ne ? Vjerujem da je dobio odlicne pare za njega ( 25+ miliona. Hulk je jedan od najboljih inside forwarda, kao napadac ima mnogo boljih od njega), a ne postoji igrac za kojeg nema zamjene. Uzecu na primjer Wilfrieda kojeg sam imao u Ludogoretsu. Prodao sam ga za 19 miliona i kupio Abela Hernandeza za 13 miliona, a Hernandez mi je za manje od godinu i po' dao preko 100 golova. Inace obozavam prodati najboljeg igraca u timu i onda traziti jeftiniju zamjenu, pogotovo ako vodim klub sa losom reputacijom. Mislim da je tako mnogo realnije nego cuvati najbolje igrace u losem klubu ( pogledajte samo nase klubove koji nema teoretske sanse da zadrze nekog igraca cim dodje ponuda 5+ miliona). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Hulk je jedan od najboljih inside forwarda, kao napadac ima mnogo boljih od njega Meni u drugoj sezoni na 16 utakmica 20 golova,10 asistencija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Dobro,sto kaze Ling,prodaja Hulka moze imati svoje motive.Sta ja znam,mozda covjek hoce rekonstruirati ekipu,igrati bez zvijezda ili upotrijebiti pare za podmladivanje ekipe.Mozda ima veze i to sto uskoro izlazi novi FM pa je i manjak inspiracije.U svakom slucaju,ne bih nikad prodao Hulka,garantuje bar 0.8 golova po utakmici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts