belpH Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 (edited) west ham, 2 sezona, usao u PL, kupio bio na pola prve sezone Dzej Rodrigeza, sad je negde novembar mesec i on je dao citava 4 gola za to vreme...uzas kakav je...prodao sam ga...imam malo vise od 10m... Newcastle je ispao u championship i mogu ga dovesti za nekih 7m...nude ga non stop... edit: Kleber iz Porta, vredi li nesto? ja sam hteo Leandra Damiaa da uzmem, ali nece da predje... Edited August 14, 2012 by belpH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Ja bi na tvom mjestu skupio još malo para i kupio Damiaa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Damiao nece da predje...nece ni da pregovara...a kasno mi je da cekam kraj sezone...treba mi odma napadac... Welliton iz Spartaka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 On je solidan,Doumbia je Bog,ali ipak Cisse ti je ipak najbolja opcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 ok, ty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Da li da kupim Witsela za 13m ili Marvina Martina za 24m?Vodim Liverpool,3.sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Šta ti treva,defanzivniji ili ofanzivniji? Predložio bih Witsela,ali dobar je i ovaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Pa treba mi za DLP-support. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 James Rodrigues iz Porta za 25 m ? LFC,prva sezona.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Dvojbeno,odlican igrac,ali prevelike pare.Obizrom da L'pool ima preskromna krila ipak bi ga kupio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 (edited) ipak sam odlucio NE ! hvala na pomoci Edited August 16, 2012 by Pobeda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Koliko max dati za Muniaina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Ja bih isao do 20 miliona, ali samo ako bi igrao sa Inside Forward. Kao poacher ili nesto drugo jeste dobar, ali nije world class pa ne bih dao vise od 10 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Ma krilo,napad je Doumbia-Damiao,mislim da ne treba pričati dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Ako ganjas klasicna krila, mozes naci nekog ko je dobar kao on, ali jeftiniji. Ako ganjas Inside forwarda, nema boljeg od njega a da ga mozes dovesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maroje Božić Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Tibor Cica u Hajduk ( na posudbu ) dajte prijedloge scouti su ga procijenili na potentional 5 zvijezda al me zanima kakva ste iskustva imali s njim i kakav je igrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Ako nije puno novaca onda ga dovedi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Da ga pazarim za 6m? ps. Dedea ne daju. Boly-ja takodje pazarim mozda. Tj. pregovarali smo... http://i.imgur.com/heM59.jpgNego sam skeptik, sta kaze skaut, mada ponekad skauti mogu i da pogrese...http://i.imgur.com/R0OZJ.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Dečko je igro (baš se naigro) u Liverpoolu, naravno da ga treba kupit. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Znam, da je igrao za Liverpool, nego reko aj da pitam, da nema mozda neko bolji predlog, ali reseno! I stize Boly, cena prava sitnica, a bice dobar za zakrpu i rotaciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Boly i Congre,ne treba ti ništa bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Potpisao je Paletta, cekam jos Boly-ja, ima moju ponudu i ponudu Partizana. Congre mi je na klupi.. Tu je Fofana neprikosnoven. Zimus ga trazio Milan, odbio sam, i evo sada opet zainteresovan. Pustim ga na Sveti Nikad, a i on je zadovoljan u klubu. Ali ga nisam u kesu 6m platio, nego 3 soma sada, i 3 na rate. Jbm li ga. 2-3 igraca sam tako platio, pa mi se sve pobrkalo. A izasao sam iz fm-a. pa ne mogu tacno da napisem. Morao sam na rate, jer sam i Sigporssona pazario. :aaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Znači ovako,4.sezona,Sissoko je počeo ucjenjivati i stigla je ponuda od ALTM od 17 miliona eura u cashu. Igra očajno početak sezone,što da uradim?.. ja ga planiram prodati,ali želim čuti i vaše mišljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Prodaj. Lipa je to cifra. Još ako si na njemu u plusu nemore bolje. Ja prodajen igraće ako su očajni, a pogotovo još i nesritni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts