Maroje Božić Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 (edited) http://postimage.org/image/eeml2wytn/ zanima me da li da ga ostavim jer mi je na posudbi, jer cini mi se da igra na dane amo rec on u 5 utakmica odigra 1 odlicno 1 solidno ostalo ka da ga nema Edited June 26, 2012 by Maroje Božić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Treniraj ga, forsiraj ga. Vidi se da je mali talenat, ja bih ga ostavio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maroje Božić Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 istina vidi se i to je razlog zasto cu ga ostavit al to ne pokazuje na terenu , u svakom slucaju hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Nema na čemu. Ja sam dao svoje mišljenje pošto ima potencijala to se vidi. Samo ti njega forsiraj i nemaš brige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 http://postimage.org/image/eeml2wytn/ zanima me da li da ga ostavim jer mi je na posudbi, jer cini mi se da igra na dane amo rec on u 5 utakmica odigra 1 odlicno 1 solidno ostalo ka da ga nemaUpravo je to karakteristika mladih igrača - nekonstantnost igara. Za godinu - dvije mora eksplodirati. A da je jedan od najvećih talentata hrvatskog nogometa, to je sigurno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maroje Božić Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 hvala puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Enoha za 4M ili Muambu(tako nekako, uglavnom DMC iz Boltona) za 5M?? Vodim Aston Villu, 1 sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Muamba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Definitivno Muamba, po meni dosta kvalitetniji igrač.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Muamba :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mozart09 Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Igram sa Crvenom zvezdom i dvoumim se da li da prodam Mikica, i da na njegovo mesto dovedem Yassin Moutaouakil / Stuart Parnaby / Carlos Diogo?Da li da prodam Bajkovica a da uzmem Yves Ma Kalambay? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Što forsiraš strance? Probaj sa nekim domaćim igračima, ima dosta kvalitetnih za dovesti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mozart09 Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Pa ne znam koga da dovedem na pozociji DR. Na ostalim pozicijama sve mi domaci igraci igraju. Ajde preporuci nekog domaceg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Ja sam npr. doveo Branislava Miloševića iz BSK Borče u Zvezdu, izuzetno kvalitetan igrač, doveo sam ga za neke smešne pare i nisam se pokajao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Pa ne znam koga da dovedem na pozociji DR. Na ostalim pozicijama sve mi domaci igraci igraju. Ajde preporuci nekog domaceg. Ima igraca iz domace lige kvalitetnih za domacu ligu, ali ako hoces i Evropu da igras i ostavaris neki cilj moraces da imas i nekoliko kvalitetnijih stranaca. Npr, sto setice golmana ja sam doveo Branimira Aleksica iz Spartaka za nekih 1.1m. Odmah na startu se pokazao boljim od Stojkovica koji je cele prethodne sezone kiksirao kao lud. Ti ne moras njega da dovodis jer imas Kirovskog u pogonu koji ima bolji PA od Aleksica, samo ga forsiraj. Takodje, imas vec desnog beka u pogonu, mislim da se zove Stojanovic(nisam siguran, provericu) i on je dosta dobar za nasu JSL. Odredi broj stranca koji ces da imas u timu s obzirom na pravilo o strancima. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mozart09 Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 (edited) Za nasu ligu mi maltene ne trebaju igraci jer sam sa istim sastavom, bez ijednog novog igraca prvi, kvalifikovao sam se za LE. Prodao bih Mikica, jer mogu za njega uzeti dobre pare, a pritom bih uzeo nekog koji moze da ga zameni dok mi mali Stojkovic ne ojaca. Edited June 28, 2012 by Mozart09 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Da prodam Hamsika Real Madridu za 40m?Znam da je to mnogo para,ali nisam siguran ko bi mogao da ga zameni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 prodaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Vrlo kvalitetan igrač,ja sam takodje dobijao velike ponude za njega od klubova tipa Reala,i nisam ga prodao,na kraju sezone dobio nagradu za najboljeg igrača Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 prodaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Prodaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Da prodam Hamsika Real Madridu za 40m?Znam da je to mnogo para,ali nisam siguran ko bi mogao da ga zameni. Ja bih ga prodao, možeš za te pare dovesti još dva - tri kvalitetna igrača. Za nasu ligu mi maltene ne trebaju igraci jer sam sa istim sastavom, bez ijednog novog igraca prvi, kvalifikovao sam se za LE. Prodao bih Mikica, jer mogu za njega uzeti dobre pare, a pritom bih uzeo nekog koji moze da ga zameni dok mi mali Stojkovic ne ojaca. Prodaj Mikića i dovedi Miroslava Vulićevića iz Vojvodine, momak je zver. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 (edited) Hvala svima.Prihvatio sam ponudu ali ih je Hamsik odbio. Edited July 8, 2012 by Petar96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Da kupim Maicon-a iz Volyn-a. za 1.1m? (napadac). Niko od onih ponudjenih nije hteo da dodje ili klubovi traze vise para nego sto imam... Dino zna na koje igrace mislim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Stavi SS ako ti nije problem,ne znam o kakvom se napadaču radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts