Debeli Ronaldo Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Igraće ti dobro još 2 sezone ali je to mnogo para za njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Šta će ti matorac? Ja ga ne bih kupovao. Imaš dosta mladih i dobrih štopera da nađeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Mnogo onda. 3 godine ce biti dobar, onda ce se poceti spustati... A nikad ne bi dao 10 miliona za igraca koji ce ti sluziti samo jednu sezonu, zar ne ?Roderick Miranda, Marcos Rojo, Anderson Martins, Nicolas Nkoulou, Giuseppe Prestia, Rafael Toloi, Loic Nestor, Abdel El Kaoutari, Jean-Armel Kana-Biyik, Dedryck Boyata, Danny Wilson... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamant! Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Hvala Ling, sad ću ja to pregledat Ma naravno da ne bi želio plaćati toliko za jednog već postarog igrača, da je šta mlađi, ne bih vas ni pitao šta mislite, jednostavno bi ga uzeo, i već sam isfrustriran zbog toga što ne mogu nikako da ugovorim koga, pa sam probao i njega, ali kada sam vidio da će mu sada i 30god. krenuo sam se predomišljati i sada i predomislio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Yaroslav Rakitskiy predobar, ali predobar štoper. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 @dijamant! procjeni bili ti mogao igrati još nekoliko sezona da nebi bacio novce bezveze...ali u svakom slučaju on je fantastičan igrač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Skipper napisao post u FM delu, smak sveta je blizu WEEEEROntopic: nadji nekog mladjeg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Skippi se tacno pravo aktivirao u ovom vidljivom dijelu. Jos da se nauci saliti gdje bi mu kraj bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Igram sa Sociedadom,imam 9M TB-a...dali da kupim Domagoja Vidu kao backup,a možda i prvi tim za 4M i traži mi plaću 12k? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Za backup je dobar, za prvi tim nadji nekog boljeg. Dam ti sutra navecer listu ako mozes da cekas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Imam na lijevoj strani De la Bellu,ali mi se bio ozljedio pa sada za svaki slučaj tražim zamjenu,na desnom imam sve sređeno kao i na sredini,ali bi mi Vida služio kao 'Joker sa klupe',što kažeš na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 vodim hajduka, na polusezoni sam, neretljaku mi na kraju godine istiće ugovor. Ja sam mu iša ponudit novi ali ponudio sam mu premalo (tija sam se prvo malo cjenkat) pa me odbia i sad više ne želi niti pričat s menom. Što da radim? važan mi je igrač i tija bi ga zadržat. Ako do kraja prjelaznog roka ga ne prodam ili ne produžim ugovor na ljeto će otić bez oštete? Imali neki naćin da ga nagovorim da priča s menom? Znam da će vjerojatno tit pričat za par miseci ponovo ali ako ga ćekam rikiram da će potpisat s nekim drugim. druga opcija je da ga prodam (neki mi francuzi nude 700k što bi se dalo navuć na 1M). Što mi predlažete? ps: igra mi u tendemu s maločom, a na klupi još imam miličevića, milovića i jonjića. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Na free da ga potpisem Naredak 4 sezona.http://www.dodaj.rs/f/y/Mt/4WzOMANM/abeiku-quansah-overview-.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 dovedi :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Treba li ti ? Koga imas po toj strani ? Koliko platu trazi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Ma imam para za platu, trazi oko 100k godisnje. Imam ovu dvojicu: http://www.dodaj.rs/t/J/sY/2NzUEVk6/filip-knezevic-overview-.jpg http://www.dodaj.rs/t/f/mb/vCHPZ1f/michal-sedlacek-overview.jpg I po potrebi mogu da uskoce i ovi: http://www.dodaj.rs/t/1T/JF/4CvvL8yc/abdelkrim-bacha-matar-ov.jpg http://www.dodaj.rs/t/3c/JT/1CBolggn/dragan-ceran-overview-pr.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Ne treba ti. Nije ti Knezevic puno gori, a onaj regen ce biti bolji od Knezevica za godinu-dvije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 E ja ga potpisao, ionako mi se sad povredio Knezevic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 bi li ovog babu u stoke dovodiohttp://www.dodaj.rs/f/11/Gw/caFKNIM/1/neal-eardley-overview-at.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Nije los, dovedi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 (edited) bi li doveo pabla hernandeza u stoke za 1.5 mil 3. sezona ili da nekog drugog nadjem Edited April 4, 2012 by eagles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Koliko je visok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 173 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Ne,nece se on lako prilagoditi Stokeu nacinu igranja,kakva ti rola treba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 ma treba mi mr , klasicno krilo kao sto su eteringhton i pennant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts