dijamanttt !!! Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Kupio sam ih sve trojicu I još sam uzeo na posudbu Guidettia iz Citya, ST, mlad, onako doveden da vidim kako će odigrati, zamjena Rouxu i Gameiru većinom. Halfara sam vidio da si nekom preporučio i kada sam ga vidio uzeo sam ga. A Walkera sam imao na FM 11 i bio mi je među najboljim u klubu(Tottenham) nakon nekog vremena. Probao sam prvo Azpilicuetu ali nije bio zainteresovan, takođe sam probao van der Wiela, ali se teško povrijedio, 4 do 5 mjeseci će biti izvan terena. Insua, ne znam, svidio mi se, probao sam dovesti Cissokha najdraži mi DL, ali mi ga Arsenal uze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Lose se odabrao za PSG, bar po mom misljenju. To se odradi an sledeci nacin Desno dovedes Sebastian Corchiu,Sime Vrsaljka ili Diego Renan-a a ljevo Ansaldia, Alex Sandro ili Gabriel Silvu. I imas vrhunske bekove. Naravno za DR bi preporucio Cesar Azlilicuetu, ali on igra u OM, pa ne vjerujem da bi presao u PSG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamanttt !!! Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Lose se odabrao za PSG, bar po mom misljenju. To se odradi an sledeci nacin Desno dovedes Sebastian Corchiu,Sime Vrsaljka ili Diego Renan-a a ljevo Ansaldia, Alex Sandro ili Gabriel Silvu. I imas vrhunske bekove. Naravno za DR bi preporucio Cesar Azlilicuetu, ali on igra u OM, pa ne vjerujem da bi presao u PSG. Renana nešto ne volim i nisam ga želio dovoditi. Vrsaljku sam probao, uzet mi ispred nosa. Lijevo, Sandra sam htio ali onda su željeli previše novca i nisam ga uzeo, Insua mi se čini odličnim Azpilicueta mi je bio glavna želja na DR, ali kao što kažeš, ne želi preći u PSG, rivale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Hmmmmm!!! Trebao si pokusati Sebastiana Corchiu iz Sosoa, on je po meni najbolji desni bek(on i Azpilicueta). A Insua zaista nije toliko los... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 1. sezona ?? kupiti Cavanija za 37,5 mil. ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 1. sezona ?? kupiti Cavanija za 37,5 mil. ?? Puno para, ako ga kupis isplatit ce ti se. Lik je zvjer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 1. sezona ?? kupiti Cavanija za 37,5 mil. ?? ne previse je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Dovedeš Wilfried-a za 5M i imaš isto zver. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija1709 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Sezer Ozturk u Partizan... 4. sezona 1m transfer plata 70k nedeljno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Daj njegovu sliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija1709 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 http://www.dodaj.rs/f/1X/74/tkhHelz/sezer-ztrk-overview-prof.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Ako nemas boljeg igraca od njega na toj poziciji onda da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 imam priliku dovesti Maria Gomeza na kraju sezone jer mu ističe ugovor igram sajednim napadačem gdje je sada Ibrahimović koji će na kraju sezonu imati 32 godine isplati li se dovesti Gomeza i na kraju sezone prodati Ibru (ima godišnju plaću od 9 milijuna ili 173 tisuće tjedno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Ja licno ne bih dovodio Gomeza. Sigurno je star, a pojavljuju se regni zvjerke, tako da mi nije potrebno da mi zauzima wage budget. Mada ako ne mozes naci nikoga drugog, uzmi ga!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 bi li doveo hamsika u arsenal , 3, sezona imam artetu , ramseya , wilshira i arshavina ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 bi li doveo hamsika u arsenal , 3, sezona imam artetu , ramseya , wilshira i arshavina ? prodaj Arshavina i obavezno dovedi hamsika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Ne treba ti,jer se Wilsjir razvija looodooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 jest da je puno para ali sam ga doveo , moci ce se zaraditi i na njemu i na wilshiru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Nikako nemoj da prodas Wilsira,kod mene je motor ekipe uz ovog na avatru i sigu http://www.dodaj.rs/f/1F/w3/48YMtsDH/jack-wilshere-overview-a.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musa92 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 da prodam Andriju Kaludjerovica ili da ga ostavim da vidim kako ce igrat u 2.sezoni?u prvoj mi je u 29 utakmica dao 6 golova...zabio je nakon 15 sati u finalu kupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Ja bih ga prodao. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Po meni je Wilsere je po meni daleko bolji,stoga bez prodaje i kupnje Hamsika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamant! Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Da li kupiti Giorgio Chiellinija iz Juventusa za 31M. Pokušao sam mnoge dovesti, Otamendi, Howedes, Bochetti, Hummels.. Ali jednostavno mnogo novaca traže. Ne znam sada, ako njega ne dovedem, ko pored njih ima još da je odličan DC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ako si u prvoj ili drugoj sezoni DA! Uz Vidica najbolji stoper. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamant! Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ja sam upravo završio treću sezonu, 2014 godina Njemu je sada 29, sada će i 30-ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts