Ling^2 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 mislim se imam arshavina , gervinha , artetu , chamberlaina Arshavina drzi kao rezervu, ima 30 godina i uskoro nece biti dovoljno dobar, Arteta je Amc,Mc? a AOC ti je jos mlad za prvi tim. Kupi Williana za jedno, te stavi Gervnha na drugo krilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 adriano iz santosa, isplatili mi ga se dovest za 1.1M u hajduk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Daj ss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 koga dovesti fabia , aly cisokha ili leighton bainesa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 aly cisokha :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Zavisi. Fabio moze imati veci PA od njih. Aly je defanzivno, dok je Bains ofanzivno najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Daj ss http://img217.imageshack.us/img217/5488/18470446.png Uploaded with ImageShack.us nažalost skaut mi nemože skautirat pa nemam više informacija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Dovedi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CromanagerRivs Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 igram sa dinamom drugu sezonu i za vidu mi nude 5,5 milijona dal da prihvatim ponudu ili da odbijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Ja bih to odbio, mene je dobro služio do kraja karijere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 igram sa dinamom drugu sezonu i za vidu mi nude 5,5 milijona dal da prihvatim ponudu ili da odbijem probaj vise traziti :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CromanagerRivs Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 probaj vise traziti :: pa budem probao letvicu dici na jedno deset milki :: hvala na savjetu Ja bih to odbio, mene je dobro služio do kraja karijere. hvala na savjetu dex [mod]Sve što pišeš može u jedan post, nemoj da pišeš dva za redom.[/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Je l' imao neko Milana Badelja, kakav je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 meni je igro , dobar je :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Je l' imao neko Milana Badelja, kakav je? Zmaj :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Mnogo traže za njega, odustao sam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Mnogo traže za njega, odustao sam.. Koja sezona? Koji tim? Ja sam ga u Manchester united doveo za 3.5m :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=8772.0 mozda ova tema vam moze pomoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Šahtjor, sezona 2013. Traže 23M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 previše možeš naći bolje igrače za 23... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Šahtjor, sezona 2013. Traže 23M. Probaj vidit sta ti kazu za Paul Pogbu, Andersona ili Eriksena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 pogledaj rasmus elma , dobar igrac zabija dosta golova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamanttt !!! Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Da li da dovedem Emiliana Insuu, DL u PSG? Da li da kupim Kyle Walkera? Da li da kupim Daniel Halfara? Vjerovatno ću ih kupiti, ali hajde, da čujem i vaše mišljenje, Insua i Walker bi igrali u prvom timu, a Halfar bi vjerovatno igrao u kupovima, protiv slabijih ekipa i kada se Nene ili Menez povrijedi on bi uletio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 dovedi insuu i walkera :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Da li da dovedem Emiliana Insuu, DL u PSG? Da li da kupim Kyle Walkera? Da li da kupim Daniel Halfara? Vjerovatno ću ih kupiti, ali hajde, da čujem i vaše mišljenje, Insua i Walker bi igrali u prvom timu, a Halfar bi vjerovatno igrao u kupovima, protiv slabijih ekipa i kada se Nene ili Menez povrijedi on bi uletio. Insuu ne. Walkera ne, imas Francuza (mnozina) koji mogu igrati desnog beka ( Serge Aurier mi pada na pamet). Da, lik je kod mene pokidao igru. U zadnje 3 sezone konstantno preko 25 asistencija i 10 golova. Platio sam ga 1.2 miliona, sad vrijedi nesto manje od 5m. Jeste da je ovo u Holandiji, ali opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts