Ling^2 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Da li dovesti Ever Banegu, zna li ko kakav je na ovom FM-u? Inače vodim Šahtjor, treba mi ta pozicija MC. Odlican.. .ali imas Jadsona i onog gruzijca ( Mikyharian ili nesto tako) koji ( Jadson je bolj) moze da zamjeni Jadsona kad ovaj ne igra. Ali ako ti bas treba, dovedi. Deep lying playmaker mu najbolje odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Šta je s Fernandinhom? Čini mi se da je on uvijek bio odličan, pravi kompletni MC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Šta je s Fernandinhom? Čini mi se da je on uvijek bio odličan, pravi kompletni MC. Zar nije on DMC ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 MC :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Odlican.. .ali imas Jadsona i onog gruzijca ( Mikyharian ili nesto tako) koji ( Jadson je bolj) moze da zamjeni Jadsona kad ovaj ne igra. Ali ako ti bas treba, dovedi. Deep lying playmaker mu najbolje odgovara. Imam Jadsona i Fernandinha. Ali Jadson mi više igra deep lyng, ta mu pozicija više odgovara. Tako da ostajem samo na Fernandinhu, a ne može konstanto da igra. Šta je s Fernandinhom? Čini mi se da je on uvijek bio odličan, pravi kompletni MC. Kao što rekoh Lingu, sam mi je na toj poziciji pa mi treba podrška. Razmišljam se između Banege i Ramiresa imam pare nisam trošio s' početka sezone. I jedan dobar AML i ništa više, sve pozicije su oke. Zar nije on DMC ? [hs width=300 height=300]http://img513.imageshack.us/img513/839/fernandinho.png[/hs] 19/10 MC [hs width=300 height=300]http://img94.imageshack.us/img94/6980/positionsf.png[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 U slucju da nije mnogo skuplji,bolje uzmi Ramiresa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Zasto ne pokusas Gaitana ili Hulka, Pavel Niakhaichyuk na AML, a kao MC-a mozes dovesti Dzagoeva, Gansa, Hamsika(mozda), Fernandinho je ziasta zvjer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixa Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Khoumu Babacara za 20 milki u Anži? Ili ima neki drugi, bolji, ispod 24 godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Hoćeš da kupiš? Do koliko maksimum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixa Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Kupujem do 35 miliona. Zaboravio sam da kažem da je kraj 4. sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Wilfried, Doumbia, Luiz Adriano, Dentinho.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Babacar za 20M€ definitivno. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Al' znaci nikako Babacara za 20 miliona. Ocajan je ove godine. Za te pare mozes kupiti 2 igraca bolja od njega. Pogledaj Ajax, El Hamdaui ( nesto tako). Ima 25-6 godina, ali je bog i batina za Babacara :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Kada god sam igrao sa Fiorentinom bio je loš, bar kod mene. Ja ga isto ne bi preporučio, ima dosta boljih za te pare. Ja što sam naveo gore u postu, provereni golgeteri sa kojima sarađujem ili sam sarađivao. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Doumbia ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliee Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Mbaye Niang bi tad vec trebao bit dobar, kao i Yaya Sanogo, Lenny Nangis, Carlos Fierro, Erick Torres... Imas puno mladih napadaca koji su do 2015 izvrsni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marojeboz Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Filip Ozobic u Hajduk iz Spartk M. za 300k € ? mislin da postavljam glupo pitanje al me zanima jel ga neko dovodija u Hajduk i kako je igra u Hajduka i kakav trening da mu stavim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixa Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Hvala na sugestijama, ali doveo sam Rossi-ja za 16 miliona (posvadjao se sa upravom :aaa). Jeste da ima 28 godina, ali svejedno mislim da napustim klub jer Rusija jako kuburi sa regenima, a zbog glupavog pravila moram da ih imam 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Prodati njega, PA mu je 5 zvjezdica, ima 18 godina http://i.imgur.com/uC505.png width=390 height=200http://i.imgur.com/Ksuus.png[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Nema šanse. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Koliko bih mogao izvuć za njega??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Teško je reći. U ovom trenutku možda oko 1M, a ako mu daješ prilike u prvoj postavi i kvalitetno treniraš, možda bi za koju godinu mogao izvući i više od 5M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Više ti se isplati da ga sačuvaš i timu,nego što ćeš da ga prodaš :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Ostavi ga jos godinu-dvije.. da vidis kako ce se razvijati. Ako bude islo lose, prodaj ga onda za vise para, ako bude islo bolje, ili ga ostavi, ili ga prodaj za jos vise para. Ne vjerujem da on ima visok PA, mozda negdje na sredini, oko 140-150. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Dovesti Marco reusa za 15 m u totenhemu,jer mi se lennon povredio na 6 meseci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts