Hugo Boss Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Zasto da ne ? Vjerujem da je dobio odlicne pare za njega ( 25+ miliona. Hulk je jedan od najboljih inside forwarda, kao napadac ima mnogo boljih od njega), a ne postoji igrac za kojeg nema zamjene. Uzecu na primjer Wilfrieda kojeg sam imao u Ludogoretsu. Prodao sam ga za 19 miliona i kupio Abela Hernandeza za 13 miliona, a Hernandez mi je za manje od godinu i po' dao preko 100 golova. Inace obozavam prodati najboljeg igraca u timu i onda traziti jeftiniju zamjenu, pogotovo ako vodim klub sa losom reputacijom. Mislim da je tako mnogo realnije nego cuvati najbolje igrace u losem klubu ( pogledajte samo nase klubove koji nema teoretske sanse da zadrze nekog igraca cim dodje ponuda 5+ miliona). kako tebi hernandez uopce htjeo doc u ludogorets?...meni najcesce pise da client nije zainteresiran za taj klub (slabiji). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Dobro,sto kaze Ling,prodaja Hulka moze imati svoje motive.Sta ja znam,mozda covjek hoce rekonstruirati ekipu,igrati bez zvijezda ili upotrijebiti pare za podmladivanje ekipe.Mozda ima veze i to sto uskoro izlazi novi FM pa je i manjak inspiracije.U svakom slucaju,ne bih nikad prodao Hulka,garantuje bar 0.8 golova po utakmici. prodajom hulka (jednog igraca) kupio sam zaista kvalitetne igrače sigurdsona,doumbiu,verrattia i kovačića i kupio sam mlade igrače, vilhenu,joela valenciu,saula,guntera,zidanea,ocamposa,araujoa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 kako tebi hernandez uopce htjeo doc u ludogorets?...meni najcesce pise da client nije zainteresiran za taj klub (slabiji).Ja sam citer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Ja sam citer pa koji je to cheat?, taj mi najvise treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 pa koji je to cheat?, taj mi najvise treba Ma nije cit. Igrao sam na empty DB gdje su svi igraci u pocetku slobodni. Doveo sam neke igrace, usao u LS jednom i valjda mi se povecala reputacija. I onda sam mogao dovesti njega. I ja sam bio iznenadjen. On je glavni razlog zasto sam i prodao Wilfrieda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 a jbt...taman se ponado da ima takav cheat...a najveci je problem kad igras s anzhijem , imas puno para a niko od ovih velikih igrača neće doć....a jel znaš možda kako drogbu prodat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Stavis ga na transfer listu i nudis klubovima Nema drugog nacina, ako ga neko zeli kupiti, poslace ponudu, ako ne, nece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 ma prihvate oni ponudu...al uvjek piše my client currently not interesed for your club il talo nešto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 tako* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Koristi opciju Editiraj, nemoj pisati dva posta za redom Ah, onda on nece, ne mozes to nista. Cekaj da mu ugovor istekne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 vidis po tome igrica nije realna...jedan hulk mislim da u igrici nebi preso u zenit, a mislim da dns igrači ne pitaju za reputaciju kluba nego za pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Ovisi od igraca do igraca.Ja ipak mislim da vecina igraca Hulkove kvalitete ne bi preslo u Zenit.Ali smo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Da li da dovedem regena 4,5 zvezdice(pot) za 8 miliona,druga sezona,Porto ?http://www.dodaj.rs/f/S/eg/2uqu69ha/victor-oburu-overview-at.pngNapomena: Vec imam Fierra ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Da li da prodam Jose Enriquea Barseloni za 20m?3.sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 prodaj :: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markan Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 @Pobeda....ja ga ne bi doveo,nije dovoljno dobar za te pare...najbolji napadaci imaju dobar dribling i brzinu,ovaj nijedno...ima finishing dobar,ali dok se on nade u prilici...stvorit ce se i boljih..moje misljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 (edited) dal da prodam joao moutinha sunderlendu za 11.25mil. ? Edited September 15, 2012 by MHazard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 zavisi kakav si na toj poziciji,imaš li dostojnu zamjenu iako bi ga ja prodao,može se naći za tolike novce dobri igrači Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 dal da prodam joao moutinha sunderlendu za 11.25mil. ?koja sezona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 zavisi kakav si na toj poziciji,imaš li dostojnu zamjenu iako bi ga ja prodao,može se naći za tolike novce dobri igrači razmišljam da onda poslije na tu poziciju da kupim marvina martina iz sošoa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 (edited) Tesko ces u prve 2-3 sezone naci boljeg od Joaa na toj poziciji.Osim ako ima odlicnih regena,ili ako ti se bas ne uklapa u igru.A rijetki su sistemi u koje se on ne uklapa.... Edited September 15, 2012 by Za Hajduk zivot bi dao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 koja sezona? prva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 razmišljam da onda poslije na tu poziciju da kupim marvina martina iz sošoa To bi bio dobar potez,ali da zaradiš nešto od toga svega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 znaci dal da prihvatim ponudu 11.25mil ili da pričekam bolje ponude? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 ako možeš izvući bolje pokušaj,ali nemoj da propadne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts