Dino151 Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 pogledaj ono Knnigleya iz Wolfa,zatim LArsona iz Sundelanda,te Davida Bentleya. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Jeste da je crnac, al je 173 za Stoku premalo. Dovedi nekog preko 185cm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 ma treba mi klasicno krilo , nije bitno koliko je visok samo da je brz i da ima ubacaje dobre jer mi se igra temelji preko krila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 pogledaj ono Knnigleya iz Wolfa,zatim LArsona iz Sundelanda,te Davida Bentleya.Pogledaj ove,ili ako oni ne pasu,vidi sa Scott Sinklair,ili Chris Humprley. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 sta mislite o ovima ?http://www.dodaj.rs/f/1y/k2/Nn5rY8d/james-forrest-overview-a.pnghttp://www.dodaj.rs/f/8/aF/4KivXgEw/kevin-monnet-paquet-over.pnghttp://www.dodaj.rs/f/29/pW/KSEY4OZ/matt-phillips-overview-a.pnghttp://www.dodaj.rs/f/3X/pa/2pbThcPO/rodolfo-gamarra-overview.pnghttp://www.dodaj.rs/f/2e/3c/Z82OFie/ryan-mends-da-graca-over.pnghttp://www.dodaj.rs/f/3z/ID/zZMvFPt/pablo-hernndez-overview-.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Ja bi uzeo Matta Philipsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 bi li doveo seamusa colemana za 9.5 mil u stoke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Ma dovedi Pabla Heranndeza!!! Treba ti neko brz i sa doberi centarsutem da hrani loptama tvoje tornjeve u sensaestercu, ne mogu ti svi igraci biti visoki, pa i danasnja krila Stouka Penant i Eterington nisu puno visi od Hernandeza i igraju odlicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 bi li doveo seamusa colemana za 9.5 mil u stokeDaj SS da vidimo kako se taj narandzasti razvio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 da kupim u hajduk rivalda, istina da ima 40 g. ali za HNL je svemirac i dobro će doć u ligi prvaka (traži samo 53k godišnje). Da li se isplati s obzirom na godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Da,moze biti tutor nekom klincu,a i mozda dobijes navijacee zbog njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Gaitan u Unitedu?! Imam kintu, je l' se isplati? Sezona 2013/2014. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Koliko kesa, kolika plata, koga sve imas na toj poziciji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Gaitan u Unitedu?! Imam kintu, je l' se isplati? Sezona 2013/2014. Kod mene čovek jednostavno kida, predobar igrač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Gaitan u Unitedu?! Imam kintu, je l' se isplati? Sezona 2013/2014. isplati se koliko god da je, kod mene je prešao u Barcu za 52 mil € Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 52M? Koja sezona, pretplatio si ti to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 nisam ga ja kupovao, to je ona moja karijera sa Milanomprvo je otišao u Malagu, a onda ga je Barca dovela, godina je mislim 2017., 2018. tako nešto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Strašno 52M, ja ga sezona 2012/13 platio 10.25M. Pa otkupljivan dva puta zato i jeste ta cena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Ma smesna cifra. Nekih 20 milki, 25. Imam da isplatim. Al' doveo sam vec onog francuza na G... Uvek mu ime zaboravim. Mislim da se Griezman zove, tako nesto. Imamo jos Nanija, Di Mariu i Younga. Samo nani preferira desnu stranu tako da planiram Gaitana da forsiram na desnu takodje. A tu su mi od mladjih jos i onaj mali iz Ajaxove skole Kishna i iz Unitedove Januzaj. Njih cu negde na pozajmicu da posaljem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Ne treba ti Gaitan onda. Kisna bude po pravilu bolji od Gaitana, jedino je Januzaj beskoristan. Di Marija i Grizman pn lijevoj, Nani i Jang po desnoj su i vise nego dovoljni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Pa da, al' Kisna cu da prosledim na pozajmicu ovu, a mozda i sledecu sezonu. Zavisi od ponude. A Young mi igra iskljucivo po levoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Ti si sve izmešao. Što ti Young igra na levoj strani? I što bi Gaitana stavljao na desnu stranu kada dečko igra na levoj, ubitačan je na toj poziciji, ne razumem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Gdje ti onda igraju Di Marija i Grizman? Moj savjet je da uopste ne trebas 4 krila, nego samo 3 i jednog iz omladinske skole. Prodaj Janga ili Di Mariju, a Kisni davaj sanse u kupovima, i onako su nevazni. Ako ne zelis prodavati, onda nemoj ni dovoditi jer je 5 krila u timu apsoltno previse. Moze SS tvog tima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Di Mariu sam doveo za nekih 15 milki jer ga je nudio Real. Nisam hteo da ode u Arsenal. Igrao je prosle sezone vrlo malo. A Young mi je bio najbolji asistent prosle sezone u svim takmicenjima. I dosta se nadavao golova. S druge strane sam morao da prodam Valenciu jer je imao problem s povredama i nikako nije nalazio formu. Izbacicu kasnije SS, treba mi dosta vremena da ovaj moj sporet od kompa pokrene igricu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woda Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Da li da prodam luigi bruinsa na pocetku free i da dovedem alena pamica igra u nemackoj treca liga a inace igram sa bate borisov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts