eagles Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 meni ga je uprava na 11 prodala za 1.5 milijuna , smatrali su da ponuda predobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliee Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 http://img64.imageshack.us/img64/8229/unledfuj.th.jpg Ja sam stavio asking price 20 M i dugo su ga svi gledali i nudili po 10-ak miliona i onda odjednom ponudili ovi 20 i uprava pruhvatila jer je ponuda predobra http://img856.imageshack.us/img856/6627/unled6rb.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Koliko bi mogao dobit za ovakvog Kovačića ako mi pocnu sad velikani trazit njega ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Ma nedaj nikoga... Kovacica ne bih ni za zivu galvu prodao, podpisao si sa njim dug ugovor i samo ga forsiraj, reci mu da imas velike planove sa njim, i da ce klub nastaviti rasti, tako nesto... Nedaj svog dijamanta tim alama!!! P.S. Vrsaljka si prodao za dobre pare, ali ja ga ne bih dao ni za 50 miliona, jednostavno nema para za koje bih prodao domace, kvalitetne igrace...Moje misljenje naravno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliee Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Vrsaljka nisam ja odlučio prodati već Zdravko Mamic, a za Kovačića i Badelja mi je asking price 40 M i više niko se ni ne usudi poslat ponudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcelonista Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Mislio sam kupiti Gaitana ali sam išao provjeriti scouting report od Bojana Krkića i nije baš nešto posebno rekao za njega,eh sad bi neku alternativu za njega.Douglas Costa prešao u Arsenal i neću dat više od 30 milijuna koliko traže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Vrsaljka nisam ja odlučio prodati već Zdravko Mamic, a za Kovačića i Badelja mi je asking price 40 M i više niko se ni ne usudi poslat ponudu Tako i treba!!! Lovu za transfere ces uvjek lako naci prodajom stranaca, i nepotrebnih igraca, a takvih ima mnogo... Em mozes kupiti jeftino nekog tipa, forsirati ga u Hrvatskoj ligi, te ga utrapit za veliku lovu, tako sam ja radio kada sam igrao sa Zvezdom, jos nadjes nekog sa dobrim penalty takingom, i stavis mu da puca penale, da poravlja ucinak, e tek onda dobijes veliku lovu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcelonista Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Hulka za 53 milijuna, neće čuti za ispod od toga ili Hazard za 56 milijuna eura ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Hulka za 53 milijuna, neće čuti za ispod od toga ili Hazard za 56 milijuna eura ? Kupiti ? NE. Prodati ? Da. Imas igraca slicne kvalitete koji su bar duplo jeftiniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcelonista Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Uzeo Neymara za 40 milijuna eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Uzeo Neymara za 40 milijuna eura puno je to , ja bi ga obicno kupio za 25-26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Uzeo Neymara za 40 milijuna eura upravu je Eagles možda si ga malo preplatio,ali siguran sam da će ti se tih 40 miliona kroz koju god. isplatiti... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Ma ako imas love, nije to nista, ne treba biti rasipnik, ali ako ti je bas potreban, onda zasto ne dati i toliko za njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcelonista Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Već se isplatilo, ubija Neymar, trpa ko lud M'villu za 10 milijuna eura i De Silvestri za 10 milijuna eura doveo Prodao Afellaya Liverpoolu za 15 Milijuna što je ok jer mi ne igra opće i katastrofalan je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Kako si uspeo mvilu za manje od 20 M da dovedes ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 može ako je unhappy i transfer requested može da se dovede za mnogo manje novca nego obično. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Pa dobro tako moze Evo ja Teveza na dva sejva dovodim u 2-3 sezoni jer nema minutazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 to je samo moja predpostavka.ne znam kako bi drugačije mogao M'villu da dovede za manje dvadeseteak miliona... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Ili ako je Ren ispao u drugu ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 ja sam m'villu dovodio za 17-18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcelonista Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Joj, ovo je korak naprijed..do sada davao veliki lovu..samo za Neymara dao 40 milijuna eura, ali dobro Afellaya prodao jer je loš, u ono m'villu uspio dobiti za tu lovu, malo sa, u plusu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Ili ako je Ren ispao u drugu ligu može i tako,ali malo je verovatno da oni ispadnu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Malo sam citao prijasnje postove po ovoj temi i vidio sam da se dosta pricalo o Vrsaljku. Naime ja imam problema s njim. U siječanjskom prijelaznom roku je dosla ponuda od Sportinga L od 4 milja €, sto sam glatko odbio. To se Vrsaljku nije svidjelo i nisam ga mogao uvjeriti da ostane u klubu pa nije zelio ni pricat sa mnom, a ponude nisu vise od 7 milja €... Zadnje 3-4 tekme nije igrao pa sad cak i zeli popricat sa mnom. Jel bi mu se moral skroz popravio ako ga sad stavim u igru, pritom mislim da ce potpuno promijeniti misljenje i zeljeti ostati? Btw. malo je duga poruka, al volim sve objasnit u jednom postu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliee Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Reci mu da imas velike planove s njim i s ekipom i cim mu se moral popravi i bude htio potpisat novi ugovor daj mu koliko zeli i pokusaj na sto dulji period potpisat i stavi mu asking price 20-25 M ionda ce ohladit veliki klubovi i nece slat ponude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Ja sam imao slicne probleme sa Ljorenteom, ali sam mu u privatno razgovoru rekao da ne ide nikud, te da ga klub treba, i to je on lose prihvatio. Nakon toga uopste nije htio razgovarati, moral mu je bi ocajan, a nakon mjesec-dva, sve se popravilo, valda je shvatio da nema kud vec da se povinuje. Jos ako ima Vrsaljko dug ugovor ja bi ti preporucio da ga stavljas u prvu postavu u HNL-u posto je liga dosta slaba, i mozes sa nezadovoljnim Vrsaljkom lagano dobiti vecinu utakmica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Hvala na pomoci! VAMOSS Nakon tri tekme i malo razgovora mu je moral vec na superb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts