Ivan_992 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Daj SS team reporta (tamo gdje su sve pozicije izlistane sa zvijezdicama) i TB točno koliki ti je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Ma trebaju mi igraci za svaku poziciju, imamo samo jednog MC-a i levog beka(Pernia). A tb je 18 miliona, plus 3-4 od prodaje sto ce doci. Jojjjj ovo ce biti najtezi prelazni rok u zivotu... P.S. Mogu i pozajmice naravno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 GK - David Ospina, Ron-Robert Zieler, Itumeleng Khune DR - Stuart Parnaby, Cornel Rapa DL - Wayne Bridge, Ricardo Rodriguez DC - Mehdi Benatia, Craig Dawson, Martin Klein DM - Adam Vass, Kara MC - Jack Cork, Nick Montgomery, Jonas Svensson, Bressan (i AMC), Karamba Diallo AML - Adam Lallana, Siphiwe Tshabalala, Gregg Wylde AMR - Robert Snodgrass AMC - Lucas Andersen, Iago Falque, Kevin de Bruyne ST - vidi na loan Welbeck ili Macheda iz MUFC (obojica su odlični), Wilfried (Vitesse), Pablo Mouche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 ja sam ti za Anži AMR iskešario za Williana iz šakhtara 15M€..vjeruj mi nećeš požalit.. :: njega na denu,Dzsudzsaka na lijevu stranu,i u napad stavi samo Eto'o-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Eo da vam pocastim sa jednim igracem,mislim da ce svima pomoci. http://i.imgur.com/f32H9.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bale Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 moze christiana eriksena iz ajaxa 3-4 sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 moze christiana eriksena iz ajaxa 3-4 sezona Cijenim da si pogrijesio temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bale Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 u vidi stvarno zajeb lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maleee Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 ja sam ti za Anži AMR iskešario za Williana iz šakhtara 15M€..vjeruj mi nećeš požalit.. :: njega na denu,Dzsudzsaka na lijevu stranu,i u napad stavi samo Eto'o-a njega sam i bas uzeo al sam mislio jos jednog amr a njega na poluspic . Mada njemu i odgovara desno krilo , brz je i tehnicar dobar ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Trebaju mi aml i dl za Napoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 AML-Willian(Shakhtar), Douglas Costa(shakhtar), Gaitan(Benfica), Dusan Tadic(Groningen) DL-Michal Kadlec, Bocchetti(Rubin Kazan), Ansaldi(Rubin), Shennikov(CSKA) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 AML-Willian(Shakhtar), Douglas Costa(shakhtar), Gaitan(Benfica), Dusan Tadic(Groningen) DL-Michal Kadlec, Bocchetti(Rubin Kazan), Ansaldi(Rubin), Shennikov(CSKA) Hvala Dvoumim se izmedju Douglasa i Williana...Možda ih budem doveo obojicu jer ukupno koštaju kao Tadić ili Gaitan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Hvala Dvoumim se izmedju Douglasa i Williana...Možda ih budem doveo obojicu jer ukupno koštaju kao Tadić ili Gaitan. dovedi douglas costu , puno ti je davati za obojicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Možda ih budem doveo obojicu jer ukupno koštaju kao Tadić ili Gaitan. kako to misliš da D.Costa i Willian zajedno koštaju kao Tadić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 kako to misliš da D.Costa i Willian zajedno koštaju kao Tadić? Pa Tadić 13 m a ova dvojica 7.5m i 7m...skoro isto koštaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 ali oni ti ga nece pustit za 7M vec za 13-14M max :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 ali oni ti ga nece pustit za 7M vec za 13-14M max :: Sad mi se isključio menadžer,a nisam sejvovao 3 nedelje.Krenuo sam ponovo i sada za Douglasa traže 20m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Sad mi se isključio menadžer,a nisam sejvovao 3 nedelje.Krenuo sam ponovo i sada za Douglasa traže 20m veruj mi ni prethodni put ga ne bi dali za manje od 15... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 veruj mi ni prethodni put ga ne bi dali za manje od 15... :: Pa evo sad sam nekako na kraju prelaznog roka uspeo da ga uzmem za 10m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 ja san u anžija za 10m€ kupija williana..sabija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Bahhhhhh, a meni su znali traziti i po 25-30 miliona za njega. Evo drug mi igra sa Spartakom iz Moskve, i nisu ga dala za 25 miliona, opasne oscilacije :O P.S. Dajte nekog stopera za Brajton, satrah se trazeci, ali ne uspevam nikoga dovesti, a ne daju ni na pozajmicu :lud: :lud: :lud:, i treba mi golman!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark warrior™ Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Ljudi dajte kazite neki rasan napadac za u Partizan sezona 2013/14 cena do 10tak milijona :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Mozes ti meni da das ss od Transfer i Wage budzeta i SS tima, pa da vidim ko bi tu mogao da upadne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark warrior™ Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Za plate mi 200k a za transfere mi 15 miliona a evo SS-a tima http://pic.mk/images/kdb0.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 Scepovic, Alksic, Hauche, Vossen pa šta će ti više? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts