barcelonista Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Alves mi je dosta vremena ozlijeđen, Balea imam ali ga koristim na lijevom krilu i kao lijevog beka jer mi je Abidal otišao Bosmanovim pravilom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 desno ili lijevo krilo za partizan. do 2 500 000 druga sezona pocetak Levo imas Ninkovica, desno Lazara Markovica, forsiraj njih, a ako to neces probaj da dovedes Alena Stevanovica na pozajmicu, a gde ti je Tomic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 desno ili lijevo krilo za partizan. do 2 500 000 druga sezona pocetak Pokušaj da dovedeš Zezinha ili Martina Zemana... :: Šime Vrsaljko Dinamo i Partizan su rivali,i ne verujem da bi Vrsaljko hteo da pređe u PFC... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcelonista Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Sad ne znam dal je to pravit topic, dal se isplati dati za Hazarda 56 milijuna eura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Za 40 milionda mozes da dovedes Hulka, bolje nego Hazarda, bar se meni isplatio.. (: I imas vise pozicija na koje moze da igra, u slucaju povreda.. (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Sad ne znam dal je to pravit topic, dal se isplati dati za Hazarda 56 milijuna eura? Nije. http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=7182.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Sad ne znam dal je to pravit topic, dal se isplati dati za Hazarda 56 milijuna eura? ti brate uvek promašiš,ali nema veze... pa zavisi ako imaš baš dosta para i ne možeš pronaći boljeg igrača onda se isplati... :: Za 40 milionda mozes da dovedes Hulka, bolje nego Hazarda, bar se meni isplatio.. (: I imas vise pozicija na koje moze da igra, u slucaju povreda.. (: Hulk i Hazard su dva različita tipa igrača,možda njemu treba igrača možda njemu baš treba fudbaler ''Hazardovog profila''... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raso94 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 tomica sam prodao za 5mil. zeman je super mozda njega dovedem a koji stranac moze da zamijeni Meda jer sam ga prodao.do 4mil jedan dobar dm/mc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 ne treba ti stranac.Saša Marković može da ga zameni,ako ne on onda Medojević... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 DM/MC kara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Hulk i Hazard su dva različita tipa igrača,možda njemu treba igrača možda njemu baš treba fudbaler ''Hazardovog profila''... Ne znam tacno koju poziciju zeli da pokrije, ali sto se tice attackinga, Hulk je haubica.. Ja sam ga doveo za 40.5, mogu ti reci da decko odradjuje svoj posao kako treba.. (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laks36000 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 treba ju mi dva igraca sredine terena za partizan da budu playmaker kupujem na rate do 10 m i dajte nekog ko hoce u partizan kopiram barsinu taktiku :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 ruben jenssen , markus henriksen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Cidinho,Wellington Nem,Andile Jali,Tinga,Edenilson,Marco Verratti,Wendel,Lulinha pa ti izaberi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 treba ju mi dva igraca sredine terena za partizan da budu playmaker kupujem na rate do 10 m i dajte nekog ko hoce u partizan kopiram barsinu taktiku :dada Ruben Jenssen i Axel Witsel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Sigurno ce Witsel doc u Partizan Dovedi Svena Kumsa,ili Eikrema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laks36000 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Momci hvala puno stvarno ste carevi VAMOSS VAMOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 ni na jednom drugom forumu ne bi dobio ovoliko predloga za ovako malo vremena... javi nam koje si igrače doveo. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Imam trenutno par igrača na umu...Ali da vidimo vaše preporuke,treba mi golman za FC Porto,po mogučnosti mlad i kvalitetan...max 10m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Imam trenutno par igrača na umu...Ali da vidimo vaše preporuke,treba mi golman za FC Porto,po mogučnosti mlad i kvalitetan...max 10m Odmah za prvi tim? Za 10 milki je malo teze naci bas dobrog golmana, evo par prijedloga Steve Mandanda ( ne bas 10m, ali ne bi trebao biti skuplji od 15m) Emiliano Viviano ( 10m u vr' glave, mada ga mozes i za 7m dovesti) Jefferson ( Botafogo) ( Malo preko 10m) To je to onako na pamet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laks36000 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Henriksen ili cidinho? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Imam trenutno par igrača na umu...Ali da vidimo vaše preporuke,treba mi golman za FC Porto,po mogučnosti mlad i kvalitetan...max 10m Matej Delać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcelonista Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Ruben Mino, odličan mladi golman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliee Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Luis Gulherme rastura !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Ruben Mino, odličan mladi golman Luis Gulherme rastura !!! Dajte SS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts