Messi™ Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 probaj walcotta za desno krilo ili blaszczykowskog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ricardo Quaresma Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 (edited) Desno krilo moze da ti igra Willian iz Shahtjera. Cena dovodjenja oko 15-20 miliona. A sto se tice napadaca preporucujem Carlos Fierro Edited August 3, 2012 by Ricardo Quaresma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Napad Kevin De Bruyne,možeš ga dovest ispod 5m,krilo možeš kao što kaže kolega iznad,Williana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ricardo Quaresma Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 (edited) Willian je unevrzialan igrac. Mozes da ti igra kao i po strani tako i u napadu. Dobar igrac za relativno male pare. Edited August 3, 2012 by Ricardo Quaresma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 slicno sam razmisljo , posto sam sinoc kudio salvia on proradi, abrigton napreduje al nije top fudbaler kakav mora biti , da bi u premijer ligi pucao visoko, valkot je super , al tesko arsenal neda , kao i cemberla , sve u svemu fala na predlozima , vratili se afrikanci , cekam pad cene za mvilu i hernandeza iz palerma inace njihovi klubovi su drugoligasi a oni povredjeni par meseci ako sad ne iskoristim to necu nikad... jos jedno fala , pohvalio bi delfa iz aston vile nabavio sam jaku konkurenciju praveci od njega zlatnu rezervu na sredini zbog fizicki ocena a on je izborio stadandarno mesto pa preporucujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killaz Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Treba mi levi bek za http://www.football-league.co.uk/namedImage/10307/ClubLogo.gifWolverhampton Wanderers do 2 miliona da nije preko 27 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Vage Nilsen,Rinde,Albornoz,Lee Walace.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killaz Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Nisam nasao Rinde i Vage Nilsen, a ovo dvojica su mi preslabi za http://www.football-league.co.uk/namedImage/10307/ClubLogo.gifWolverhampton Wanderers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Oba dvojica igraju u Norveškoj ligi. Probaj još Mattocka,ili ima jedan mladi iz Leedsa,ali nije baš za obranu,ali je talentiran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killaz Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Pa ja nisam stavio Norvesku ligu, ali kad idem Add League i krenem na Add/New Head Coach nje nema, tako da nema veze, hvala ti u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 dodo brazilac 92 godiste jedini problem tek moze stici u januaru posto je pozajmljen , ali ako ga ne dovedes brzo skoci mu cena , sad vredi 2 miliona a mozes dovest za 1,2 miliona evra meni je dobro pokrivo levu stranu , tip igraca stvoren da pokriva celu levu dobar dribler za beka , brz , agilan i sve ostalo manje vise ok a pritom mlad iggra za mladu reprezentaciju brazila i uz apel dobija dozvolu za premijer ligu sto dovoljno govori, i ako nadjes nekog ovog dovedi nema da pogresis , ja sam ga prodao za 6,75 miliona za godinu dana , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ricardo Quaresma Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Potreban mi je neki vrhunski igrac za Partizan, jer mi se neki igraci bune da ce napusti klub ako ne dovedem neke poznate igrace. Evo i trenutnog sastava: http://www.dodaj.rs/?S/pL/1HjKa23T/pfc.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Treba mi DL za Napoli 2015 godina 70 miliona je budzet ^___^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Alex Sandro iz Porto-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 sad je u Bayernu el imas nekog malo boljeg ako ne onda uzmim njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Coentrao, Kolarov, Jordi Alba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ricardo Quaresma Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Treba mi DL za Napoli 2015 godina 70 miliona je budzet ^___^Diego Contento, Domenico Criscito, Salvatore Bocchetti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svon Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 MC za United. Prva sezona. Za Gansa traze 60 miliona!! O.o Felipe Anderson pobeg'o u Rusiju... Bilo ko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Strootman,Modrić,Banega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svon Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Strootman,Modrić,Banega. Da, nisam napomenuo. Cena ispod 30m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ricardo Quaresma Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 MC za United. Prva sezona. Za Gansa traze 60 miliona!! O.o Felipe Anderson pobeg'o u Rusiju... Bilo ko... Leroy Fer, Marouane Fellaini, Milan Badelj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Vjerujem da trazis Playmakera, pa cu ti predloziti Marvin Martin, Milan Badelj, Tino Costa ( iz Valencie) i ove sto je Dino napomenuo. Idealan je Modric, ali je skup. Banega bi mogao doci za nekih 20ak miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svon Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Vjerujem da trazis Playmakera, pa cu ti predloziti Marvin Martin, Milan Badelj, Tino Costa ( iz Valencie) i ove sto je Dino napomenuo. Idealan je Modric, ali je skup. Banega bi mogao doci za nekih 20ak miliona. Razmisljao sam i Witsela iz Brage da dovedem ali i on je skup. P.S. Znam da nije teme ali ajde da ne trazim. Kako moze da se spusti cena igracu? Znam da postoje neke cake... O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belmin Ba' Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Mpenza iz Nefčia :: I usput nabaci ss od Khalila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Predlozite neke mlade nade za anzhi? samo nemojte one fierro torres niang i jos 5-6 njih te znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts