OxygeN Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 (edited) Imas velike pare,reci mi klub?..Jali nije playmaker tako da ga nemoj dovoditi,probja Ruben Jenssena,Henriksena,Tejeru,Kovacica..Gladbach, 1. sezonu osvojena Bundes,proso grupu u lp ,imam 6m,ali planiram prodat 2 igraca i nadam se 6M i od njih...Hvala svima na preporukama,kad se vratim pogledat cu u fm...Ali nisam rekao striktno mora plejmejker,nego neki koji bi mi se tu uklopio... A skoro svi koje ste mi predlozili su promjenili klub,tako im je porasla cijena Edited June 15, 2012 by OxygeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 onda jedno ime-Granit Xhaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Da izvucem par iz dupeta, onako...Andre Martins, Adrien Silva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenGerrard8 Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Trebo bi mi neki dm,ali da je cvrst mislio sam uzeti badelja iz Dinama. Imam 2 miliona,igram s Liverpool-om Lucas Leiva mi nije bas neki izbor u Liverpoolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Lucas ti je odlican, vjeruj mi Za te pare tesko nekog dobrog mozes da kupis, Kara iz Tromsa je najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taribowest Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Treba mi golman za Partizan, neki na free. Moze da bude i stranac. Polu-sezona 2011/2012, Stojkovic je povredjen, Ilica sam prodao a Djura nije neki izbor... Ili Free ili dosta jeftin. Hvala.Zivko Zivkovic iz rezervi je vrlo dobar...Vidi Damir Kahriman krajem 2012 bude slobodan tako da nece puno kostati sada . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Kaličanin Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Probao sam Diega Mauricia skup je mnogo probao sam Kadleca oteo mi ga Atl Madrid dajte mi nekog špica za Partizan u rangu njih dvojice ili Stancua? Razmišljam se o Alhedu Khalilu sad ću da ga vidim tek u FM-u sad mi tek pao na pamet. Yaya Sanogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea11 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 desni bek za borussiu dormund Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 van der wiel,corchia,jansche,zimmerman,andreas beck,chandler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Dovedeš malog Romaria iz EC Vitoria i rešio si stvar.I Dario Srna, po meni najbolji bek na FM-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Treba mi golgeter za Leeds... prva polusezona...imam Becia i Halenara, ali slabo mi davaju golove...a ocajnog Forsela sam uspeo prodati.Probao sam dovesti Ahmeda Halila, ali nisam uspeo....nemam mnogo para, sto jeftinije to bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 bueno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.S.E. Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Target Man za Napoli,dosta ih predložite Al nek budu baš dobri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Kozak,Necid,Bent,Destro,Giroud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.S.E. Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Kozak,Necid,Bent,Destro,Giroud. Uf Kozak i Necid razvaljuju,to sam se raspitivo ako Cavania prodam,da mogu sračunat kolko da tražim da bi doveo neka 2 TMa,jer sa dimam Cavania i Lucarellia,Lucareli pozajmljen a ima 35 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 po meni,cavani je najbolji napadac u igri,i nikako ga prodavati,makar stiglo 50 mil,a backup ces vec nekako naci. mozda Necid,on ima odlicne ocjene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.S.E. Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 po meni,cavani je najbolji napadac u igri,i nikako ga prodavati,makar stiglo 50 mil,a backup ces vec nekako naci. mozda Necid,on ima odlicne ocjene. Jes dobar,al kako sam počeo karijeru,nije dao gola,odigro sam do sad 6-7 utaqkmica frajer nije dao gola,vazda pogodi prečku i tako to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Koju ti rolu igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.S.E. Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Koju ti rolu igra? TM Attacking,uzo sam taktiku s ovog foruma,od TCT Tima ono UEFA Champions League Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Probaj sa Poacher. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Ako već poacher,dovedi "Seydou Doumbia" odličan mladi igrač možeš ga dovesti za 20 miliona.. I nekog trequartistu zajedno sa njime u napadu,moj predlog :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.S.E. Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Hvala vam na prijedlozima,mada sam odlučio da više ne vodim ni jedan jebeni tim iz jebene serije A,jer je svaka 3 dana utakmica,igrači vazda umorni i nikad nemogu igrat,Cavani frajer ide 1 na 1 s golmanom,izbije loptu s linije u aut,izludio sam sad,u 4 utakmice,3 nerješene i 1 pobjeda,nerješno igro s Kaljarijem,Lećem i Palermom,igro sam po ovoj taktici iz TCT Teama ovoj Univerzalnoj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Probaj sastaviti neku svoju taktiku,ako ne znas ili ti nesto nije jasno,pogledaj nase tutoriajle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Ako te nervira to što se igrači umaraju,podesi svoje treninge,kupi novi "staff" :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posebni92 Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 (edited) livi bek za fiorentinu,2.sezona??možda on??http://i.imgur.com/wb9EH.jpg Edited June 24, 2012 by posebni92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts