Dino151 Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Golman za barselonu,ali drugi,moze neki mladi igrac, neka zamjena za Keitu,isto neki mladji i ako moze odgovor na pitanje,ne znam je li tema pa zato, da li da prodam Krkica i kupim nekog drugog mladog napadaca, i ako je odgovor potvrdan,kojeg? zavrsio prvu sezonu...Dovedi Javiera Martineza,Ter Stegena i to ti je dosta. Probaj Krkica,i pustaj mlade da igraju,iz ih u B ekipi dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampard Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Igram sa Newcatle. imam problem sa dovodjenjem igraca.tek sam na pocetku 1 sezone,prodao sam pola tima,imam para,ali nikoga nemogu dovesti! probao sam james rodrigeza .wiliana.douglas costu,fellainija.mvilu,marvin martina i niko da cuje od njih! Odbranu sam sastavio,ali gore katastrofa! ako neko ima neki predlog neka mi napise,hvala u svakom slucaju! p.s i doveo sam kadleca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Koja ti pozicija treba?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampard Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 brte koja 2 mc-a da dovedem? i posto igram sa krilnim igracima trebaju mi amr i aml? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 http://www.images.fm-balkan.com/images/360Lu_s_Alberto_Overview_.pngEvo ti jednog MC-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 nece on htjeti Frank,ja mislim da ti ne treba nikog za pocetak pored Delpha i Cabayea,mozda probaj dovest Corka,a Cabayea ubaciti na zadnjeg veznog.Sto se tice krila,tu vidi Spasa Deleva,Tabanoua,Schelotta,Sinklaiera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampard Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 ok.moze.a koju formac mi preporucujete s.njima? onu tvoju ling? ili neku drug? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Formacija je uredu,ali postavke ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Treba mi MC za Partizan. Zimski prelazni rok. Ali treba mi za prvu postavu. Vukicu ne odgovara da igra MC-a, Babic i S. Markovic se nisu pokazali dovoljno na toj poziciji pa bih da dovedem nekog novog. A dotle cu da forsiram Smiljanica. Treba mi BBM-Support. Cena do 2m. Nije mi toliko bitno koje je nacionalnosti. P.S. Za ove sto su vodili Partizan, za koje ste pare utopili Babovica, Diarru, Tomica i Kamaru? Sva cetvorica ubijaju, ofanziva kida, svima je skocila cena bar za par hiljada a Diara posebno ujeda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Spavljin, pogledaj onog gore sto sam postavio igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Spavljin, pogledaj onog gore sto sam postavio igraca. Nisam ga nasao u Igrici... Nemam ga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 treba mi mlad napadac , 1 godina budzet 10 mil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Erick Torres,Carlos Fierro,Wilfried Boby,Vaclav Kadlec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 nesto bolje ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Nolan Roux,Kleber,Marco Ruben,Fabio Borini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 klub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikaa Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Wilfried Boby di ćeš bolje od bobyja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Slučajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Treba mi golman za Partizan, neki na free. Moze da bude i stranac. Polu-sezona 2011/2012, Stojkovic je povredjen, Ilica sam prodao a Djura nije neki izbor... Ili Free ili dosta jeftin. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxygeN Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 (edited) 2. sezona, igram 4-2-2-2 ,1cm mi je bwm,a drugi da bude plejmejker ili ? do 12Mmoze igrat i neku drugu rolu,ali msm da bi mi plejmejker dobro dosao Edited June 15, 2012 by OxygeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Marco Verratti,Andile Jali...Dva koja su meni odlična,probaj ih dovest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 2. sezona, igram 4-2-2-2 ,1cm mi je bwm,a drugi da bude plejmejker ili ? do 12Mmoze igrat i neku drugu rolu,ali msm da bi mi plejmejker dobro dosaoImas velike pare,reci mi klub?..Jali nije playmaker tako da ga nemoj dovoditi,probja Ruben Jenssena,Henriksena,Tejeru,Kovacica.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Meni je Jali u Socieadadu imao u jednoj sezoni 44 asistencije,toliko o Playmakeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 i opet nije playmaker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Dovedi Guida Pizzara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts