Madridista Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Misimovic I ja sam na njega mislio,ali nisam htio pisat jer nisam siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Nije on. Evo sad dok razmišljam o njemu, naviru mi neka prisećanja. Nešto kao Medjunanin ili tako nešto slično. Mada nisam siguran, pa ne bih otpisivao mogućnosi ni da mu se prezime ipak završava na -IĆ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Haris Medunjanin. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Probaj sa: Torje-om, Shaqiri-om, Griezmann-om i Niakhaichyk-om. :cast: Griezmann je moj na polu-sezoni! 4 zvezdice! A vodim United, uzgred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 e svaka čast. hvala mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Sam si si ga našo kad si skoro pogoio prezime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Skoro... Samo što pretraga neće da uvaži skoro pogođano ime, već traži precizno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maavro Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Trebam napadača za Olimpija Ljubljana oko 150k i tamo do 800€ plate. Kupio sam Kežmana koji je top klasa za sada. Koji preporučite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Luka Majcen,Bezjak,Bratanovic,Beric. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Treba mi levo krilo (može stranac), ali mogu da mu dam max 200 000 po sezoni i levi bek, može neko mlad i talentovan i sa našim pasošem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Treba mi levo krilo (može stranac), ali mogu da mu dam max 200 000 po sezoni i levi bek, može neko mlad i talentovan i sa našim pasošem. za Zvezdu ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 da, za zvezdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikostic Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Neki golman za Zvezdu? Bajko radi solidno za sad posao ali nije to to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Branimir Aleksic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Treba mi levo krilo (može stranac), ali mogu da mu dam max 200 000 po sezoni i levi bek, može neko mlad i talentovan i sa našim pasošem. Marko Perović ::love:: ,Kanga Akale,Kelvin Etuhu a za beka pogledaj Milana Rodića... :: Neki golman za Zvezdu? Bajko radi solidno za sad posao ali nije to to... pruži šansu Kirovskom... :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Marka sam probao da dovedem, ali ne može da prođe lekarski pregled. Rodić, Leković i Mladenović su precenjeni. Svaki je preko milion. Etuhu nije po mom ukusu, a Anale traži milionče po sezoni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikostic Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Treba mi levo krilo (može stranac), ali mogu da mu dam max 200 000 po sezoni i levi bek, može neko mlad i talentovan i sa našim pasošem. Za krilo, Nabil Dirar, 25 godina, dovodi se za male pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Marka sam probao da dovedem, ali ne može da prođe lekarski pregled. Rodić, Leković i Mladenović su precenjeni. Svaki je preko milion. Etuhu nije po mom ukusu, a Anale traži milionče po sezoni. Santiago Solari, Boudewijn Zenden,pokušaj da dovedeš Dragutinovića jeste da je star ali mislim da bi mogao da ti posluži bar jednu sezonu kao DL... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Treba mi Dc za Dinamo druga sezona do 3M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Santiago Solari, Boudewijn Zenden,pokušaj da dovedeš Dragutinovića jeste da je star ali mislim da bi mogao da ti posluži bar jednu sezonu kao DL... :: Dragutinovića sam već doveo, ali on igra štopera. Meni levog beka igra Petković, ali mi treba rezerva jer sam reljića i ignjatijevića najurio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Treba mi Dc za Dinamo druga sezona do 3M Dino Škvorc, Mislav Komorski, Roberto Viduka, Matej Bagarić, Gordan Bunoza, Mateo Pavlović. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Treba mi Dc za Dinamo druga sezona do 3M mislava komorskog mozes besplatno dovesti ako je jos u lokomtivi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bale Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 moze za arsenal nesto za zamjenu nasria i fabegasa do 10-15 mil svaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 moze za arsenal nesto za zamjenu nasria i fabegasa do 10-15 mil svaki Jadson, Willian, Douglas Costa, Roberto Firmino, Danny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 moze za arsenal nesto za zamjenu nasria i fabegasa do 10-15 mil svaki Sve stoji što je rekao LingLing ali probaj dovesti ili Guarina ili Moutinha,imam dobre preporuke za njih :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts