Ling^2 Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 CB: Salvatore Bocchetti, AlvaroMC: Nainggolan, Fernandinho, Arunica AML: James Rodriguez, Lucas Ocampos, Nani ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamant! Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Htio sam Nanija, al' on nije htio da priča sa mnom A onda sam se razmišljo oko Rodrigueza i Gaitana, pa hajde kad vec Peca kaze da je imao tog nekog iskustva s njim(Gaitan), uzet cu njega najvjerovatnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Čovječe uzmi Rodrigueza,mogu ti dati SS ako nađem,imao sam ga u Porta do 2018. i mali je zvijer....ali kako hoćeš,Gaitan također nije lošiji puno od njega,a možda je i bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 (edited) Ovo je polusezona, sada što igram. Nicolas Gaitan15 utakmica, 5 golova uz 10 asistencija, samo u prvenstvu. Edited February 28, 2012 by Peca™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musa92 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 3. sezona trebam napadaca za zvezdu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 ako neko ima iskustva james rodrigezom , jer bi voleo da mi neko preporuci igraca tipa kao sto je on , moze i vise od jednog ako znate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Sidney Sam,Marko Marin.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 S njim sam imao iskustva u Portu,igrač je fantazija,a umejsto njega,...Odličan je meni Sergio Canales,Shinji Kagawa,Eden Hazard... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 i ja ga obozavam , pomislio sam od nabrojanih na hazarda al preskup je a i ovi , a rodrigeza sam doveo za 10 miliona , bilo bi super kad bi mogao naci nekog njegovog dvojnika za iste pare , a zbog hazarda sam hteo da uzmem lil i dovedem rodrigeza, hvala ako se neko seti jeftinije varijante tu sam :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 (edited) pa što nisi rekao kolika treba cijena biti rekao bih ti neke jeftinije EDIT: Probaj Granera iz Reala i vidi Jorada,čini mi se da je iz Schalke,a možeš i Carlosa Velu,imam iskustva s njim u Sociedadu i odličan je bio Edited March 2, 2012 by Madridista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 ma odusto sam , nek se desna strana kiseli , a vela je dobar samo dolazi tek godinu dana, on i dos santos su dobra kombinacija , ako se dobro secam doveo sam obojicu za 9 miliona evra a sa tarabtom me izaslo 15 miliona :: 3 komada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 S kojim klubom igras i koja si sezona ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 odlično si prošao...Koliko su ti tražili za Velu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 (edited) 4,8 miliona , samo sto dolazi tek sledece godine jer je pozajmljen pa kad istekne , ali to je ulog u buducnosti, uzeo sam na rate i ne skida mi dok ne istekne pozajmica tacnije 15,75 miliona Edited March 2, 2012 by iluzionista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 u mene je bio na posudbi u Sociedadu kada sam počeo igrati,i istekne to i idem ga ja potpisati i jedva spustim na 5 milijuna i još im dao mladog nekog igrača Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 postoje neki koje treba odma dovesti a neke pustiti da padne cena , ja sam naleco na neke da klub trazi 25 miliona a u januaru ga slucajno dovedem za 2,5 . a zavisi i od kluba , ja sam jednom u januaru doveo maria fernandesa iz gremia za 7,75 i rafaela toloja za 2,9 meni je to super stoperski tandem i ako fernandes, igra vise beka u poslednje vreme ( mislim na stvarnu karijeru) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 može poacher, ball wining midfielder-support i anchor man i golman za Lecce, 2. sezona, TB 10M?? dovodim i na rate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Matias Sanchez...ja ga u drugoj sezoni doveo za manje od 500k...Otiđi u moju karijeru i imaš SS njega...Odličan je To ti je ball winning mid,a za poachera se ne mogu sjetit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 pokušat ću ga dovest, al već sam doveo 2 izvan EU tako da ću morat stavit da mi dođe na kraju sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Ako hoćeš Poachera,onda dovedi Privata ili Rodelina,čini mi se da su oba iz Francuske i nisu loši,a za njih nebi trebao dati više od 5-6 milja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_071_ Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Sredina druge sezone, treba mi stoper za Real Madrid ako otpustim Carvalha. Moze i mladji igrac, ala Varane. Budzet oko 80 miliona eura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 ma čovječe može koga hoćeš...ali ja ti preporučam Ajaxovog Tody Alderweireld (valjda sam dobro upisao)...igrao je meni u Portu,i može ti biti Joker na dosta pozicija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Samo Toby, ne tody.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Vidi da li ti Alberto Paloschi zeli da dodje. Imas Cleo u Kini je odlican poacher. A A-man ti je Kara, Mate Simao, Razzoti ( ili je sa dva t) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Sredina druge sezone, treba mi stoper za Real Madrid ako otpustim Carvalha. Moze i mladji igrac, ala Varane. Budzet oko 80 miliona eura.Howedes,Sakho,Hummels,Samba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts