edz9100 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Tražim DR i DL, ukupna cijene negdje 20M€, klub: PSG Andre Santos ne dolazi u obzir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Tražim DR i DL, ukupna cijene negdje 20M€, klub: PSG Andre Santos ne dolazi u obzir DL Christian Pander DR Dario Srna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Trebam nekog lijevog beka za 12 miliona,vodim barcu prva sezona.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Trebam nekog lijevog beka za 12 miliona,vodim barcu prva sezona.. Christian Pander Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 DL- Baines-Everton 18M€, kupio ga za DR sam kupio Srnu, 19m€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 DL- Baines-Everton 18M€, kupio ga za DR sam kupio Srnu, 19m€ Odlicna pojacanja :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 DL- Baines-Everton 18M€, kupio ga Ja rekoh 12-11 Ali dobar je,probacu ga na rate.. Edit: Ne mogu ga dovesti nikako dajte jos neke.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Ja rekoh 12-11 Ali dobar je,probacu ga na rate.. Edit: Ne mogu ga dovesti nikako dajte jos neke.. Probaj Fabia iz Uniteda ili mozda cak i Kolarova iz City-ja. Ja sam uspeo iz Cityja da dovedem u United Kolarova za 7.5 miliona. Super je pojacanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19JohanCruyff90 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Treba mi jedan dobar napadac za Monaco prva sezona, tb mi je 0 tako da bude free ili da ne bude mnogo skup da mogu da ga kupim na rate a da ne odem mnogo u minus! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Luciano Figeroa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliee Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Za dl uzmi atila turan i forsiraj ga, neg puse na lijevom beku jednu sezonu, sljedece je cudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark warrior™ Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Meni treba neki dobar DC za u Partizan prva sezona Januar i najvaznie da bude sa srbskim pasosem :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Meni treba neki dobar DC za u Partizan prva sezona Januar i najvaznie da bude sa srbskim pasosem :: Probaj Kokovica iz Rada ako se ne varam :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark warrior™ Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Nema neki mladjii jer po moje mislenje ovaj koko je odsvirio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Jagos Vukovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark warrior™ Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Jagos je zvezdas nema sanse da dojde u PFC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Probaj Fabia iz Uniteda ili mozda cak i Kolarova iz City-ja. Ja sam uspeo iz Cityja da dovedem u United Kolarova za 7.5 miliona. Super je pojacanje. Posto mi je Kolarov medju najdrazima igracima,njega sam davno probao dovesti,nece,kao i Fabio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Meni treba neki dobar DC za u Partizan prva sezona Januar i najvaznie da bude sa srbskim pasosem :: možda Uroš Vitas ili Lazar Ćirković... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Jagos je zvezdas nema sanse da dojde u PFC U pravu si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Dajte mi nekog AML-a, sa najmanje 3.5 zvezdicama. Moze PA da mu budu 3.5 zvezdice. Nije bitna cena, ni poreklo nista... Treba mi zamena za Younga, doveo sam Kolarova za sicu u nadi da ce da se vremenom snadje na toj poziciji ali bez uspeha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Dajte mi nekog AML-a, sa najmanje 3.5 zvezdicama. Moze PA da mu budu 3.5 zvezdice. broj zvezdica zavisi od toga koji klub vodiš...neki igrač u nekom slabijem klubu može da ima i pet zvezdica dok u npr. Realu bi imao dve zvezdice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 Probaj sa: Torje-om, Shaqiri-om, Griezmann-om i Niakhaichyk-om. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Dajte mi nekog AML-a, sa najmanje 3.5 zvezdicama. Moze PA da mu budu 3.5 zvezdice. Nije bitna cena, ni poreklo nista... Treba mi zamena za Younga, doveo sam Kolarova za sicu u nadi da ce da se vremenom snadje na toj poziciji ali bez uspeha. carcela , simon poulsen , jonas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Pozdrav svima. Nakon dugo vremena, vratih se i ja.. Imam jedan problemčić. Naime, ne mogu da se setim imena i prezimena jednog fudbalera. U prošlom FM-u sam bezuspešno pokušavao da ga dovedem, na žalost nisam uspeo. Na kraju je završio u Manćester Junajtedu. Sećam se da mu prezime počinje na m. Ima oko 27-30 god, pozicija AM (mislim da može i desno). Ima bosansko državljanstvo. Bio bi zahvalan ako bi neko mogao da mi pomogne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Misimovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts