Mija_Ub_15 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 pare nisu bitne samo da budu rusi moze dc ali klasa i mc... pomozite molim vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Moraju baš Rusi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 pare nisu bitne samo da budu rusi moze dc ali klasa i mc... pomozite molim vas Tesko ces naci Ruse da valjaju, a da ti hoce doci, jer su vecinom u CSKA. Moj ti je savjet da odes na 'player search' i da udes u 'add condition' i da izaberes 'homegrown status'. Tu ce ti izbaciti sve igrace koji se racunaju kao Rusi, a da ti hoce doci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mija_Ub_15 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 mrzim cska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Naravno imas Dzagoeva koji ti nece doci 100%, a mozes pogledati Gabulova iz Alanije ili Izmailova, ali tesko da ce htjeti neko od njih doci. Imas dosta Ruskih igraca kvalitetnih, predlazem da najdes stranca za mc-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Najbolja opcija mu je što mu je Ling predložio, preko search-a da ih traži. Ako već želi samo Ruske igrače. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 jedan stoper za preporuciti, moze i skup, samo da nema vec veliku platu......... al bas dobar .... ja ostao bez ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Koji klub, sezona, para? Xulu-a vidi, ako ti odgovara, ali ti ovo napamet pricam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Xulu i Barmettler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 xulu sam vec pikiro, a ovaj drugi mi se ne uklapa u zamisli ........ hvala za milan i totenem, a u milanu mi treba neko ka silva........ pare nisu problem , samo plata da mu trenutno nije veca od 20 hiljada nedeljno ...... sezona 1 , januarski rok....... i da je mlad do 88 to je poslednji limit [admin]Nemoj pisati 2 posta zaredom, koristi opciju izmeni.[/admin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Ni meni se drugi nije uklapao.Doveo sam ga za 275 ,a sada vrijedi 3,5.Mislim da se nekako uklopio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 @iluzionista zamolio bih te samo da povedes racuna o pravopisu, jer ovo ipak nije fejsbuk i pregledniji je i post i tema, ako se pravilnije pise. Ontopic: Zasto ne prebacis deo para iz transfer budzeta u wage budzet? Tako ces moci da dovedes koga zelis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 zbog godina, hocu nekog na duze staze, ja volim tip kao David Luiz iz celzija ili silva iz milana samo mladje varijante malo mladje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Benedikt Höwedes. Njega dovedeš i završio si priču, prosto fantastičan igrač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 zivotinja samo mu fali malo veca brzina, ali moze se slobodno reci zver ......... samo velika mu plata .... treba mi neko sa manjom platom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Ne znam koliko ti traži, ali meni je taj čovek rešavao bar 90% poslova iz prekida, a u odbrani 100%. (: Sjajan je u skok igri u napadu, odličan u defanzivi, veruj mi da se isplati. :: Btw, ti 2 kluba vodiš koliko sam video u gornjem postu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 da al ja bi mu ponudio najvise 30 hiljada nedeljno , a on vec sad prima 48 pa mi se to ne uklapa ......... video sam karakteristike ... takav mi treba , za sad cu jos malo istrazivati zbog plate a posle sta bude ........... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Pogledaj i Kevin Strootman iz PSV-a, znam da može da igra DMC/MC, ne znam da li može i DC, isto kvalitetan igrač. I smanji malo te tačkice, dovoljne su tri. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 nemam osecaj za tackice, devojke su krive , dobar je al nije skocan i ne znam dal ce se snaci kao stoper :cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Ne znam da li može da igra na poziciji DC, ne mogu da se setim. Proveri pa vidi šta ti je činiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Ja kako sam skontao ti trazis nekoga izuzeto kvalitetnog, sa izrazito malom platom, e pa tesko ces to naci odmah da ti kazem!!! Jedino mozes Xulu-a dovesti, ali on nije kvalitet za Milan, ali oslobodi wage budget, ili prebaci lovu iz TB u Wage budget i daj nekom igracu vecu platu!!! Mozes da probas Mokotjo-a iz Feynoorda, isto talenat veliki. P.S. Ukoliko je neki igrac imao platu 20 000 sedmicno u nekom klubu, to ne znaci da ces ga moci zadovoljiti sa 30 000 nedeljno, mali je to pomak, obicno traze oko 45-50 000, ali siguran sam da sa Milanom mozes dati vise samo stavi da ce covjek biti key player i pazi na Wage budget!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Barca Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 oscar cardozo , cavani , muniain dzagoev , kwadwo asamoah , toni kroos , lucho gonzalez ja sam doveo cavanija u inter i nista covek ( pocela je sezona i polako odmice,gori nego tores i kerol trenutno u stvarnosti :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Barca Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Mislim da ti nije potreban AML ako imaš dobrog napadača...na mjesto AMR-a stavi Hamsika,Hazard u sredinu,a Neymara stavi lijevo i tako da ti Bale može igrati DL,a možeš i Neymara u napad pa Balea na AML... pa kad igras sa sitijem koji ima milijarde realno je do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 ako neko ima za preporuciti krilnog igraca, ja sam pronasao jednog torje rumunski mesi iz udinezea al nikako da nadjem jos jednog slicnog da u kombinujem krila pa da budem jak na bokovima , a u sredini sam izabro golasa da bude rezerva evandru, posto vdim zvezdu, igram jugoslovensku ligu tako da mi sad dolaze neki igraci koji pre nisu teli u srbiju , posto je veci rejting lige .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Daniel Halfar! Zmaj samo takav, vjeruj mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts