Peca™ Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 A ja ti rekoh da ga uzeo Inter za 21M. (: Costa mi povređen, a Teixeira mi je sada na toj poziciji. Hoću da dovedem nekog, jer mi stalno neki drugi igrač pokriva tu stranu, skroz sam slab na toj poziciji. A ove ostale što imam nisu mi u planu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Nisam vidio. Ajd nadjem ti sutra par komada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Ja Greizmana doveo za 10M u Januaru druge sezone decko sabija ::love:: A na krilima imam opasne igrace AML-Greizman,Xherdan Shaqiri,Nolito.AMR-Marco Reus,Gabrijel Torje ::love:: Znaci po bokovima razbijam Probaj da dovedes nekog od ovih ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Ja se sjetih Gaitana, Dusana Tadica nikako ne smijem zaboraviti, jednostavno kida glave, Mozda Muniaina da dovedes na AML-inside forward, probaj onoga iz Soso Bouberdouz ili kako vec!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Kakav je Gaitan na FM-u, je l' dobar? (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Kakav je Gaitan na FM-u, je l' dobar? (: Zvjer ziva, po meni jedan od najboljih na igri, ubija, barem kod mene, mislim da bi bio odlican!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Doveden za 10M. Ako je loš, snosiš posledice.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 @ling Resen problem... Gaitan je ubica,kod mene je kidao u jednom sejvu,samo mu daj malo vremena da se uigra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Jos bolje, samo me cudi kako je tako jeftin. Obicno za njega traze oko 20ak milki. Jos bolje, odlican igrac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Cena mu bila 4.65M, ja ponudio 10.25M odmah prihvatili. Vidim da ima dobre ocene, ali mi je najbitnije da on igra dobro, ne želim da zažalim što sam ga doveo. Pravim drim-tim za sledeću sezonu.. (: -Hvala vama što ste mi pomogli oko odabira igrača.. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandara Gpk Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 druga sam sezona igram sa partizanom i treba mi nekoliko dobrih igraca na pozicijama DR,MR i FC.predlozi te mi nekog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 FC: Bilbija (ne znam gde tacnoe igra) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 treba mi preporuka za golmana , da je mlad i da ima dobar refleks ako je moguce , nesto kao de gea iz mancestera, i treba mi jedan stoper da ga uparim sa rafael toloj i mario fernadesom , slicnog tipa....... ako neko ima predloge... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Za golmana probaj Renan Ribeiro. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Golman: Marc andre ter stegen,ima 14 reflex,ali opet sa 19 godina meni kida u prvo timu totenhema.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 renan zanimljiv probacu sa njim, vredi dovesti , pa makar bio drugi golman ::, a drugog gosu nisam mogao naci ............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 http://www.dodaj.rs/f/2Y/o5/M0icqZN/marc-andr-ter-stegen-ove.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 nasao , svidja mi se, posto ja pocinjem sad sezonu, dal da ga kupim u januaru, da ne predje negde ili drasticno poskupi ? :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Ja sam ga doveo na polusezoni za ovoliko para (26,5)... Neverujem da ce da ode,ali nemoj da rizikujes,ako ti treba golman hitno kupi ga,ako ne mozes da sacekas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marojeboz Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 znate li mozda DR za Hajduk da ima dobar centarsut i da je brz , i da ne dode puno( 500k € max.) , ako taakav uopce postoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 znate li mozda DR za Hajduk da ima dobar centarsut i da je brz , i da ne dode puno( 500k € max.) , ako taakav uopce postoji http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=8169.0 Skini ovo, oznaci da ti samo trazi desne bekove i gledaj kakvi su. Niko nije skuplji od 1m ( mozda jeste, jer je ovo radjeno na 12.0.2 patchu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Treba mi levi i desni bek za Atletico(1.sezona). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Ljevog beka imas dobrog, Fielipe je po meni odlican, ali evo ti i prjedloga-Ansaldi, Gabriel Silva, Natxo Monreal, Kolarov(ako ne igra u Sitiju), Alvaro Pereira, Mattia Cassani DR-Cesar Azpilicueta, Sime Vrsaljko, Fucile, Balzzareti, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mija_Ub_15 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 igraci za zenit... najvise mi treba mc da bude rus to bi bilo najbolje... daj te sto vise i sto vise rusa 2 sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Koliko €? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts