Jesper Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Dragutinovic, Ergic, Trisovic, Xulu,Okonkwo, Laure, Nengomasha, Andie Jaili(orlando pirates), Tshabalala, Igboun,Bajalica,Filip Knezevic,Lekovic Nikola,Kokovic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnniFox Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Dragutinovica doveo-Solidan mada mislim da su bolji Stankovic,Markes i Ivanov Ergic-Nije nesto.... Trisevic-Nisam gam ogao naci Xulu-Nece da dodje Okonkwo-Nece da dodje Laure-Nisam ga mogao naci Nengomasha-Nece da dodje Andie Jaili-Naso al ga nisam kupio Tshabalala-Traze 1,7 miliona ja ponudio on otisao u Cataniu za 1,5milion... -.-' Igboun-3 miliona nudio,nece Bajalica-Nisam ga mogao naci Filip Knezevic-Nisam ga doveo Lekovic Nikola-Nece Kokovica nisam mogao naci Znaci sve sto si mi naveo,a ja sam neke doveo imao sam bolje igrace -.-' Nista od ovoga sa PARTIZANom prosto nmg naci tim sa kojim bih nesto mogao uraditi...A glupo mi gubiti od Javora/Smedereva celu sezonu i na kraju ne uci u nista... -.-' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Ako gubis od Javora i slicnih na FM, to onda nije do igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Kao sto rece Ling, samo ne znam zasto Jail-a nisi doveo, posto je igrac koji ima kvalitete da igra u PL. Mada ionako Partizan ima odlican tim i ne bi trebao da gubis od Javora. Uostalom imas ljude na forumu koji pisu oricu sa partizanom, pa pogledaj koga su oni doveli. Dovedi Yaya Sanogo-a, e on hoce 100% da dodj, i ekstra je kvalitetan igrac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnniFox Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Kako da dovedem Yaya Sanagoua kad mi je budzet 2,4miliona? -.-' Daj te mi jos neke igrace osim Ergica i Dragutinovica?Posto cu sada igrati OnLine KUP a neznam koga da dovedem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marojeboz Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Napadac za Hajduk do 1 M € jer mi odlazi na kraju sezone Muslimovic u Augsburg ... i ako moze ne davajte prijedloge igraca koji su iz afrike jer ih ne cijenim puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Kako da dovedem Yaya Sanagoua kad mi je budzet 2,4miliona? -.-' Daj te mi jos neke igrace osim Ergica i Dragutinovica?Posto cu sada igrati OnLine KUP a neznam koga da dovedem Na rate brate. Ja sam ga bez problema dovodio na rate za 2,5 miliona i procentom od seldece prodaje, jos ako das kes, pa dobices ga i bez procenta.Kazem ti imas ljude koji igraju karijeru sa Zvezdom, pa idi pogledaj, ako ne mozes naci javi da posaljem link :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 jebo vas jaja sanogo,jel mora svatko sa njim igrat?.. Dovedi nekog novog,koji ce biti tvoje otkrice.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Zasto da ne dovede Sanogo-a kada je zvjer? Zaista ne vidim potrebu za otkrivanjem tople vode!!! Ajde onda ti predlozi nekog novog, tesko ces da mu nadjes nekoga toliko kvalitetnog za Partizan!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Pa kako vam se da igrat stalno sa istim?.. Dovedi Rudenoka,Velikonju,Bakengu,Nilsena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Pa kako vam se da igrat stalno sa istim?.. Dovedi Rudenoka,Velikonju,Bakengu,Nilsena... Trebas da shvatis da je to njihova igra i da imaju pravo da rade sa nje sta hoce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 trebam nekog mladdog golmana za Marseille za budućnost, sada će bit backup za Mandandu, 2.sezona sam, para imam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 trebam nekog mladdog golmana za Marseille za budućnost, sada će bit backup za Mandandu, 2.sezona sam, para imam Andre ter Stegen, najbolji mladi golman na igri( poslje De Gea),samo pazi kostace te do 15 miliona! Laurentiu Branescu, odlican golman iz Juventusa... 5 miliona, mozda i manje.. Wojciech Szczesny mozda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 hvala na prijedlozim, dovest ću il ovog iz Juventusa, Njemca, i još mi je skaut našao dva odlična golmana, Rui Patricio iz Sporting Lisabona i Ospinu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Nisam ti njih htio da predlazem ( Ospinu, Patricia se nisam ni sjetio), jer imaju oko 23-4 godine... Moj ti je savjet da Njemca dovedes. Ima i Areola iz PSG-a, mada cisto sumnjam da on hoce doci zbog odnosa izmedju Marseille i PSGa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 neće Areola doć, njega sam prvog htjeo dovest EDIT: dolazi mi De Gea, bio na TL, tražili 20M, ja ponudio 10M oni prihvatili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Paun dobro si prošao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 ne dobro, nego predobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Komotno ti Mandanda moze sad biti rezerva.. A da li je pametan potez, to cemo jos da vidimo. Koji god golman od njih dvojice bude rezervni, budi siguran da ce se buniti zbog nedostatka utakmica.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 morat ću ih rotirati, žao mi je Mandandu savit da bude zamjena, lik predobro brani i kapetan mi je, ali bar sam osiguran dok ne prestanem igrat ovu karijeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Andre ter Stegen bog otac ::love:: Kolko puta me je spasavao koliko boda mi je samo doneo ::love:: I na kraju jedva zivo sam ga zadrzao na prelaznom roku 2012 al sam se dobro posvadjao sa njim i na kraju mi je trazio novi ugovor i sad je very srecan ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Predobar golman, ja ga doveo u City za 8 miliona.. Po meni najbolji mladi golman, čak bolji i od De Hee.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixa Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Pozdrav za sve, ovo je moj prvi post U prvoj sezoni sa Partizanom, ostvario sam neverovatan uspeh plasmanom u polufinale EURO Cupa! Pošto su Ilić i Vukić na zalasku karijere potreban mi je dobar playmaker. Dajte neke predloge (TB - 2.3 mil evra ; WB - 15k/w). Najbolje bi bilo kada bi to bili domaći igrači, mada znam da je to nemoguće. Probao sam da dovedem Verratti-ja, medjutim neće da dodje. Evo ga SS moje ekipe http://www.dodaj.rs/t/43/du/17OuSk06/fk-partizan-beograd-team.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Pozdrav i tebi i dobrodosao. U ovoj temi si to trebao da pises: http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=7176.0 :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Mixa dobrodošao. Ventus jesi ti siguran da pozorno čitaš šta je čovjek napisao? Pošto ne pratim vaš nogomet, mogu preporučit Antoninia Čulinu iz Rijeke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts