StevenG8 Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 treba mi DL za lpool prva sezona,max 10M hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Probaj Alex Sandro iz Porta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 (edited) Tesko Sandro za10m,imas Lucas Digne,samo nzm kolko je on kvalitetan za LFC..I mlad je jos.. Edited September 23, 2012 by Pobeda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenG8 Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 ocu ove starosjedioce zamjenit za mlade igrace,da budu prosjecna starost 22-26 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Potreban mi je MC,DM za Everton, 1. seznona budzet 7,5mil. (ako moze neki vec razvijen igrac oko 25god.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Onaj Yteggard Jensen(nesto tako) iz Tromsa,Bertolacci je sjajan,moze ti doci na kraju sezone free(dotad nadi druga rjesenja),Strootman(ja sam ga u 2. sezoni doveo za 8,nezz koliko kosta u prvoj,probaj nesto na rate..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Mlad, dobar DC, pare nisu problem samo da nije zahtevna velika plata. Šahtjor, prva sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Zouma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Uspeo sam Verthongena nekako da primamim, uz nedeljnu platu od 60k. Mislim da je veoma dobar potez sa njim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Preleti malo Ukrajinu,Plastun,Chesnakov(tako nekako),+ tvoja dva bili bi solidan izbor,nego volio bi vidjeti Sahtar sa trojicom odozada.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Malo je to problem sa ograničenjima stranaca, ali opet zanimljivije. Ovo sada pripremam za napad na Evropu, liga je i previše laka, Wilfried rešeta čovek se ne zaustavlja. Videću da kupujem Ukrajince, jeste da će biti teško naći dobre, ali naći će se nešto. Imam 3-4 pozadi dobra domaća igrača, doveo sam još dva pa ih rotirati, biće ovo dobra ekipa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 http://www.dodaj.rs/f/3t/i2/4HSkgNm6/alex.png Je l' zna neko o kakvom se igraču radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Jedan dobar DMC za DLP rolu...ipak neka ima bolji tackling i marking,dok passing može biti bolji,ali neka ima tackling i marking oko 16...do 10ak milijuna,u tijeku je treća sezona,zimski prijezalni rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Probaj Asamoah(Kwadwo)Ima kod mene u trecoj sezoni Marking 16 Tackling 15 Passing 15,pa ako mozes probaj ga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Preskupo je,ajde napiši još par prijedloga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Mario bolatti,Arturo Vidal..Probaj Arouca(Brazilac) cini mi se da nije los.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 http://www.dodaj.rs/f/3t/i2/4HSkgNm6/alex.png Je l' zna neko o kakvom se igraču radi? dovedi pa probaj šalin se, nisan ga dosada bitnije utepija. Mislin da ga je jedanput Dinamo dovea u nekom saveu no nisan ga baš viđa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Par problematicnih fudbalera tipa Tevez Baloteli.Da su agresivni.Ne moraju biti poznati i da nisu puno skupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 druga sezona sa Interom.. Treba mi 2 DC, DL, DM, stim sto sam poceo igru a da su svi transferi iz ovog prelaznog roka zavrseni. Zelim sve talentovane italijane,od 18-23 godine. Za sve bih dao ukupno od 25 do 40 miliona. Zelim da napravim pravi italijanski tim. Ako moze,sto brzi odgovor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Player search-->Nationality:Italian-->Age:18-23-->dobiješ dosta igraća i posloži ih po cjeni ili scout reportu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 hahaha! A znam to nego mi bilo muka da to radim,na kraju sam morao Hvala,svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svon Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Preporucite mi nekog odlicnog DC, vodim United. Ferdinand ne moze da se sastavi od samog pocetka, Vidara povredjen a Evans smesan. Treba mi neko da ga rotiram sa Jonesom i Smallingom... O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Hummels, Howedes, Otamendi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svon Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Hm, prosli put kad sam doveo Otamendija na polu sezonu, trazili su mi WP za njega. O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Daš ponudu pa vidiš šta će bit. Po meni ti je najbolje dovest Howedesa jer mi se najbolje pokaza i bude prevažna karika za sezonu-dvi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts