Janec Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 E hvala ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Bolje dovedi nekog iz Sovj.bloka- Bordačeva,Šenikova,Pryimu,Selina,Kondrateva.. nisu megazvijezde,ali su jeftini,i brže će se uklopiti u sistem rada.Imal koji igrac za ovu nasu ligu bez briga BiH premier liga ? tacnije za Borac BL Pozicija,budžet?moze neki AMR I AML za Dinamo,prva sezona..imam 10M pa bi potrosio na njihTomečak desno,Ibanez lijevo,teško je naći pravo krilo,možda Hloušek,ili Milec? ja sam doveo Harisa Handžića. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maroje Božić Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 DL za Hajduk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Trajkovski,Lukačević,onaj iz Istre Milić,najbolje ako ti je ostao Tić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 DL za HajdukAlen Maras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maroje Božić Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 (edited) hvala, mislim da cu forsirat ticinovica Edited August 28, 2012 by Maroje Božić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Ufff, Dino Dino, sudjena mi ova tema, trazio i trazio stopera. A tu treba i napadac da se uklopi, ali je stoper prioritet. Kako je tesko naci levonogog stopera a da nije spor. Ako mi ne dodje Bayal, ne znam koga cu drugo. Imam za dva igraca na raspolaganju 10,75m. Treba mi agresivan stoper. Do sada sam igrao sa dc defend i dc stoper. A zeleo bih da imam dva stopera. Abdennour koliko god bio dobar, ne moze za vise ciljeve, i cuvam ga kao rezervu.(ako dodje prvi stoper). Bayal nije brz, ali nije ni toliko spor. S obzirom koliko je visok i kakva je strvina. A ne znam koga bi drugo... Da ne dovodim napadaca, onda bi sve pare slistio na stopera. A za 10m ima ih dosta za biranje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Ljevonogi stoper-prvo mi na pamet pada Bjelland,možda Komorski ili Lešković?..Ja sam doveo Bolya iz Auxerea i fantastičan je bio,možda da probaš onog Zoumu,megatalenta?Imaš u Njemačkoj Stefana Bella,zna doći za par miliona,isto odličan mladi stoper,od lijevih na pamet mi padaju još Forren iz Moldea i Comporese,tako nekako,igra u Fiorentini. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Hvala, pregledacu ih, jos samo, jel znas mozda Facunda Ferreyru (21god. Banfield) kakav je? On je jedna od najjeftinijih opcija. Ako otpadne Sigporson ili kako se vec pise(iz Ajaksa)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 DLC za Lokomotivu Moskvu ,budzet mi 11M? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Odlični obojica,uz njih su Nanigs,Vukušić,Đurić iz Parme,sve odlični strijelci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Vidi Dzoni Dede se zove igrac. Kryvtsov je dobar, Terziev je isto ok, pogledaj po Italiji, uvijek imaju dobre stopere jebes im majku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Rakitsky je lijevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 DLC za Lokomotivu Moskvu ,budzet mi 11M?Ja sam doveo Aggera i Vermalena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Ja nasao nekog Canini-ja. Ali mu skaut dao samo dve zvezdice. , ali to pre nego sto sam pitao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_House Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 (edited) Za lokomotiv je dobar i Guererio (nezz kako se pise) igra u Caenu,mlad moze igrad DWBMAM/L EDIT : http://i.imgur.com/pUJ6i.jpg Edited August 28, 2012 by Dr_House Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 hvala pokusacu da dovedem nekog od tih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Ovako, dosta sam pregledao. Hvala obojici. Ali Dede i Kryvtsov :cast: Dino, ono su sve operisani od leve noge. Al cenim tvoj trud da mi pomognes. Sad cemo videti. Da odigram pripremnu protiv Rangers-a. Pa cu videti ko je prihatio. Za ove sam ponudio po 6m... Valjda nece biti bezobrazni. Vise od 7m im necu dati.Trudim se da pazarim sto manje na rate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Novina: Vjerovatno ste navikli na objašnjenje u predložite tim kao i "spam" u karijerama,tako i ovdje sada imate tempalte koji je obavezan. Klub:Budžet:Pozicija:Godina: Tko se ne bude koristio ovim templateom,naravno da ga slijedi kazna,poslije upozorenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Sad izvini sto pitam ovako, jel bas tim redosledom jedan ispod drugog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Ne mora 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Treba mi DR za Romu 1. sezona, do 12m. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Vrsaljko,Romario,Azpilicueta,Van Der Wiel,Walker... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Azpillicueta ako ne igraš sa najnovijim transferima.A ako igraš sa njima onda definitivno Vrsaljko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Vrsaljko i van der Wiel.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts