Madridista Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Evo mene opet,znam da sam vam falio sa svojim neznanjem FM-a. Posto sam potrosio 13 miliona,na dovodenje nekih propalih transfera okrenuo sam se novoj sezoni (new game) i opet s PSG-om,znaci imam 13 miliona,trebo bih DL,ST,MC hvala vam ) DL - Alex Sandro i AogoST - Marcelo Moreno i Carlos FierroMC - Sergio Canales,Andile Jali,kao defenzivni vezni Kara 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 DL-Balzaretti,M'Bengoue,BongMC-ovisi koja ti rola trebaST-Wilfried,Nangis,Vossen,ovisi također koja ti rola treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Trebam najkvalitetnije Ruse do nekih 25 godina. 2. sezona, pare nisu problem, a ni reputacija. Pozicije GK, DR, DL, MC, AMC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Klub? Budžet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 klub je garant Anzi.odes na player search i stavis nacionalnost,poredas po cijeni i izaberes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Klub? Budžet?Rekao sam pare i reputacija nisu problem. Klub je Lokomotiv i imam sugar daddya. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Hajde dobro.GK-Akinfeev,Shunin,Malafejev,GabulovDL-Onaj dečko iz CSKA,Georgi SchenikovDR-Šišnin ili ParašilovMC-Mamaev,Glušakov(forsiraj),ili Artem PopovAMC-naravno Dzagoev,ili Faizulin ili Shatov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 GK-Akinfeev,Malafeev,RyzhikovDL-Makeev,Zhirkov i ovaj DinovDR-Parshivlyuk,YanbaevMC-Mamaev,MakhmudovAMC-Dzagoev,Yakovlev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 DM za Liverpool prva sezona budzet 8 miliona,naravno mogu i na rate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 M'villa,Kara,Pizarro,Rađa,Ignjatovski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Jos jedno pitanje mozda je malo off.Vredi li forsirati Raheem-a Sterling-a kakav postane posla par sezona? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Jos jedno pitanje mozda je malo off.Vredi li forsirati Raheem-a Sterling-a kakav postane posla par sezona?Itekako vrijedi,ima potencijala,vjeruj mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenGerrard8 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 znam da je offtopic,ali se moram pohvalit da sam doveo Luku Modrica u Man. United na prevaru sa Zdravkom Mamicem :DDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mujadžić Belmin Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Imatel Kakve Prijedloge koga da dovedem u Slogu (Doboj)a da ih kasnije mogu prodat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Player search označi value 0,i nađi najbolje što ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mujadžić Belmin Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 a kakvi su najbolji igraci otprilike mislim na godinenezelim odma da idem na osvajanje lige sa nekim starcima nego sa nekim mladimmozda do 23-24 godina da kupujem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Imatel Kakve Prijedloge koga da dovedem u Slogu (Doboj)a da ih kasnije mogu prodat Prerelativno pitanje.Vecinu igraca koje dovedes moras moci prodati ako ista vrijede.Pod pretpostavkom da ces ih sve dovesti bez odstete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenGerrard8 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 za DM je po vama bolji Fletcher ili Carrick,kojeg da vise fokusiram na DM..za sad mi igra Carrick..?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ako imas jos jednog kreativca u vezi Fletcher.Ma u svakom slucaju Fletcher :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenGerrard8 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 u vezi mi igra Luka Modric i Anderson..a Fletcher je bio do prije par dana ozljeden pa cekam da malo ude u formu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 (edited) Treba mi igrac MC plejmejker da ima oko 22-25 godina , drga sezona je u pitanju i vodim napoli i DC 24-26 godina budzet mi je 41 milion , ali to ne znaci da mi dajete neke skupocene igrace Edited July 25, 2012 by Keot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Parejo,Canales,Tereja,Verratti,Kovačić,Eriksen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 DCBoccchetti, Astori, Domingez ( iz At. Madrida), Betia, Adil Rami. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 AMR za L'pool pocetak druge sezone ...para ima treba mi igrac koji ce moci da iznese veliki broj meceva u ovoj sezoni dok se dvojica mladih malo ne razviju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Gaitan,Hoillet,Sidney Sam,Reus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts