Bili Tić Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 DR-probaj Romarija i KvekveskirijaDL-Lima odlican,Jozinovic dobra zamjenaMC-Z.LesjakAMR-nemoj prodavati Tomasova ako imas tu poziciju u formacijiST-ne treba ti nitko ako si ostavio Vukusica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Molim te da malo ukljucis svoj mozak Zasto bi uopce pitao igraca za AMR ako nema tu poziciju u formaciji ? A u ostalom nikako se nemozes ostaviti na jednoj spici tako da nije dovoljan samo Vukusic,sto recimo ako se on ozljedi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 (edited) Molim te da malo ukljucis svoj mozak Zasto bi uopce pitao igraca za AMR ako nema tu poziciju u formaciji ? A u ostalom nikako se nemozes ostaviti na jednoj spici tako da nije dovoljan samo Vukusic,sto recimo ako se on ozljedi ?Zasto bi uopce prodao Tomasova ako namjerava igrati s tom pozicijom u formaciji??Sto se spica tice,ima Vukovica,Lendrica koji je na mome saveu dao 10 golova u prvenstvu i razvija se.Mali Dzoni ekstra brzo napreduje tako da i on moze biti koker s klupe.Bolje da dovede partnera Maloci,desnog beka i centralnog veznog. Edited July 19, 2012 by Za Hajduk zivot bi dao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Mozda nije bio zadovoljan s njegovom igrom,mozda se ozljedio pa se nije uspio vratit nako ozljede,mozda mu je isticao ugovor mozda je bio nezadovoljan u klubu Jel ovo dovoljno razloga ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Gledaj,nema potrebe za svadom...Ja sam pretpostavio da igra 1. sezonu.Ako je prva sezona onda stoji sve sto sam rekao,ako nije 1. sezona onda naravno moze biti milion mogucnosti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Visoki nema potrebe za tenzijama. Svatko ima pravo predlagati što misli da je najbolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Pa lijepo samo covjeku objasnio neke stvari nisam se imao namjeru prepirati 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 I ja sam tebi POKUSAO objasniti,ali ne ide... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYcHo Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Treba mi neki dobar zadnji vezni za Zelju (sezona 13/14: transfer budžet 11mil), dajem za njeg najvise 2-3 mil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Ropotan,Ignjatovski,Mrzljak,Lesjak,Kara,Mijailovic.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYcHo Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 (edited) Ropotan,Ignjatovski,Mrzljak,Lesjak,Kara,Mijailovic..Omg zvezda hoce 13 mil za njega HAHAHAHHA ! e nmg vjerovat, imal jos koji dobar ovi su mi ostali losiji od trenutnog ili ih nema na listi Edited July 19, 2012 by PsYcHo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Probaj Pekaskog,ili nekog iz našeg scotinga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenGerrard8 Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 imam 10 miliona,trebo bih nekog napadaca i DL za te pare otprilike..ako ima sta i jeftinije dobro bi doslo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Klub,sezona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Carlo Fierro,Nolan Roux,Malonga i Marcelo Moreno,a bek vidi Alex Sandro i Aogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenGerrard8 Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Psg,prva sezona poceo prije sat vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Dovedes Wilfrieda, stavis mu DLF rolu i pregazis ligu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenGerrard8 Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 fokusiram se na sto mlade igrace,recimo doveo sam vrsaljka na desni bok,na kraju sezone dolazi kovacic koji ce bit u paru sa pastoreom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Psg,prva sezona poceo prije sat vremena.Balzareti i crni momak kojeg je Ling naglasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenGerrard8 Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 moze puno ime i prezime tog Wilfrieda jer mi ih izbacio milion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Trebao si desno malog Romaria dovest i ubacivat ga svaku tekmu malo dok ne stekne iskustvo,a kada se razvije ne može ga se zamjenit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 moze puno ime i prezime tog Wilfrieda jer mi ih izbacio milionBonny ili Bony Wilfried. Igra u Viteseu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenGerrard8 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Evo mene opet,znam da sam vam falio sa svojim neznanjem FM-a. Posto sam potrosio 13 miliona,na dovodenje nekih propalih transfera okrenuo sam se novoj sezoni (new game) i opet s PSG-om,znaci imam 13 miliona,trebo bih DL,ST,MC hvala vam ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 AMC za Hajduk,polovina druge sezone,pocetak trece...Treba mi netko kompletan,da zna i proci i podvaliti i raspaliti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Vršić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts