woda Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 (edited) Hvala Puno ali mat je kod mene preso u wolsburg a cahias neme ga kod mene u bazi uopste jer imate jos nekog?a ovaj Verkhovtsov je iz belorusije pa ne mogy da dovodim ko nije iz EU Edited May 21, 2012 by woda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Trebaju mi za Benficu, najbolji mladi (ispod 25) igraci na sledecim pozicijama: (ne zelim regene, vec mlade ali vec dovoljno jake i formirane da mogu da igraju startnih 11)RBDCMCAMCAMR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Bolje da si kupio James-a za tih 17 nego Wijnalduma koji nije ni upola dobar kao James ali to je tvoje nadam se da ce Wijnaldum opravdati ocekivanja.sta ima nije dobar kupio sam ga za 10 nakon 2 sezone prodo sam ga za 27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 (edited) Trebaju mi za Benficu, najbolji mladi (ispod 25) igraci na sledecim pozicijama: (ne zelim regene, vec mlade ali vec dovoljno jake i formirane da mogu da igraju startnih 11)RBDCMCAMCAMRrb - vrsaljko dc - munoz - zapata mc - hamsik - martin - strootman - kwadow asamoah - labyad amc - kovacic - lucas moura - giuliano amr - willian - james rodriguez Edited May 21, 2012 by pato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 RB- Rafael da SilvaDC- BocchettiMC- Felipe AndersonAMC- Gyffi Sigurdsson(sp)AMR- Willian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Hvala Puno ali mat je kod mene preso u wolsburg a cahias neme ga kod mene u bazi uopste jer imate jos nekog?a ovaj Verkhovtsov je iz belorusije pa ne mogy da dovodim ko nije iz EUCahais mu je prezime.. A pogledaj ovdje, imas igraca koji bi ti mogli biti zanimljiviwww.fm-balkan.com/forum/forum/495-skauting-igraca-by-txt-tim/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woda Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Ling hvala punoo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 rb - vrsaljko dc - munoz - zapata mc - hamsik - martin - strootman - kwadow asamoah - labyad amc - kovacic - lucas moura - giuliano amr - willian - james rodriguezRB- Rafael da SilvaDC- BocchettiMC- Felipe AndersonAMC- Gyffi Sigurdsson(sp)AMR- Willian Hvala na pomoci momci, ali ne vredi... Ili su preskupi ili nisu dovoljno dobri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Ne znam sto trazis. Bogami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 (edited) Nema veze, nacicu nekako P.S. Vecina ovih koje ste mi naveli su talentovani, ali trenutno CA nemaju ni 3 zvezdice... Meni ne treba regen, nego mladji igrac 20,1,2,3,4,5 godina koji je dovoljno dobar da mogu da se oslonim na njega... Edited May 22, 2012 by The Special One Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Za 10 miliona ne mozes ocekivati nekih super 5 igraca,realnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Ne ocekujem, ali 3 igraca a da im CA bude preko 3* mogu. No nebitno.. Samo me budni sto su stavili da Benfica ima odlicnu mladu skolu, sto u realnosti i ima, a u FMu kada pogledam igrace nijedan ne valja nicemu..najskuplji je 400.000 O atributima da ne pricam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Polako,ako ima,dodji ce na red sve.Koja ti je pozicija najkriticnija,da se malo pozabavim veceras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Pa nagore mi je u odbrani, znaci DL, DR pogotovo, a na DC imam dva odlicna koji ce mi igrati startnu, ali nemam neke mladje koji ce bii zamene... Skauti su mi svi odlicni (JPA,JPP po 20) i daju svima koje ste pomenuli slabe CA\CP... ocene budu okej, ali ga skauti omalovaze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Uzmi Diega Renana koji je odlican na obje pozicije. Zatim probaj kao lijevog beka Obradovica,meni je bio odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Sad cu da ih pogledam... Za sada najbolje sto sam nasao su ova cetvorica: (skuplji su od 10M, ali imam par igraca za prodati pa se nadam da ce to pokriti ova 2M preko..) Toby Alderweireld (DC) 5.000.000Galhardo (DR) 2.000.000Sebastian Toro (DC\DR) 2.000.000Gabriel Araujo (DL) 3.000.000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Toby je kralj,uzmi njega. Toro,mladji Burdisso,i Galeano su ti zanimljivi,ali isfurani. Araujo mi je preslab. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 (edited) Znam, ali ja kad sam uzeo ovaj klub nadao sam se da ce se tim zasnivati na mladjim igracima iz skole, ali kako vidim ovde nema velike razlike u odnosu na balkanske klubove...prodaju svoje najbolje a dovode jeftine regene... Sto se tice Renana traze mi 15.000.000, Obradovic je solidan (CA 2.5, PA 3.5) 2.000.000 EDIT: ne moras traziti igrace, desio mi se neki bug (pise u karijeri sve) tako da cu 99% prestati sa pisanjem.. Edited May 22, 2012 by The Special One Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1mfoman Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 MC,AM(RL) - Semir Stilic odlican igrac a jeftin.Ja sam ga u 2. sezoni platio 1.3 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1mfoman Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 evo i SS http://www.dodaj.rs/f/9/vm/2uzQH0nr/semir-stilic.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 trebo bi mi neki dc za om 2. sezona, valjalo bi kad bi bio francuz ili da francuski prica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Moustapha Bayal (Saint- Ettien), Aymen Abdennour (Toulouse),Daniel Congre (Toulouse), Adil Rami. Ovu prvu trojicu poznajem iz licnog iskustva, zivotinje! Jedino Congre nije bas skocan, ali igra dobro glavom i trebas ga pogledati. A po potrebi moze i na desnog beka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Hvala na pomoci momci, ali ne vredi... Ili su preskupi ili nisu dovoljno dobri... koji nije dobar dacu ti ss ako hoces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Kasno sad, nemam sejv, prekinuo sam da igram.. Hvala na pomoci u svakom slucaju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Desni inside forward atack mi treba, prva sezona, Toulouse, 5m ni evro vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts