Spavljin Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Meni treba WB left. Dossena je super ali mi treba zamena za njega. Za MC-a sam se snasao. Luca Cigarini - je l' mogu da ga vratim odmah sa pozajmice ili da cekam kraj sezone?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 pa proveri dal mozes klikni na njega pa vidi dal mozes da ga vratis, domenik criscito samo papren je al bio bi miran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Meni treba WB left. Dossena je super ali mi treba zamena za njega. Za MC-a sam se snasao. Luca Cigarini - je l' mogu da ga vratim odmah sa pozajmice ili da cekam kraj sezone?! Pa čitaj šta smo pisali gore. Imaš Alex Sandro, Gabriel Silva, naravno ako voliš mlade igrače. Sandro može komotno da igra u startnoj postavi dok Gabriel može da bude solidan backup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 treba mi igrač za Real Sociedad,prva sezona,imam 1,3m za transfere... Pozicija dl/dr,više onako za backup,ne za prvi tim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 ganou slobodan igrac igra na obe pozicije , eduardo ratinho desni bek takodje slobodan , cuvaj pare :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 možeš li mi imena tih napisati...Ganou je vjerovatno prezime a ovog Eduarda Ratinha ne mogu naći -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Recite neke igrace za atletiko madrid imam 13 miliona za transfere znaci igrace od 15-20 godina da ih mogu dovesti za 5-6 miliona ? :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Koja pozicija ti najviše škripi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Spic mi treba jedan jer ovaj adrian je invalid,i MC jedan centralni,takodje i DC jedan bi dobro dosao,moze i RB posto je tamo neki silvio konj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 ST - Wilfried(male pare) Vitesse MC - Henrikh Mkhitaryan(fantastičan, ali ne znam za koliko bi ga pustili) Šahtjor DMC/MC - Kevin Strootman - PSV DC - Yaroslav Rakitskiy (Za njega ne treba žaliti) Šahtjor DR - Sime Vršaljko (Perfektan je, za male pare) Dinamo Zagreb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Treba mi solidan WB left za Napoli. Ne preterano skup. Dolazi u obzir i pozajmica. Mnogi su me odbili, poslednji dani prelaznog roka su u pitanju. Prva sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 možeš li mi imena tih napisati...Ganou je vjerovatno prezime a ovog Eduarda Ratinha ne mogu naći -.- ibrahim ganou probaj napisati ratinho , ako si umesto o na kraju stavio a , nece naci. ja napisem eduardo ratin i odma ga nadje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Treba mi solidan WB left za Napoli. Ne preterano skup. Dolazi u obzir i pozajmica. Mnogi su me odbili, poslednji dani prelaznog roka su u pitanju. Prva sezona.Evo par prjedloga!!! Ansaldi iz Rubina, Olsson iz Blackburna, Gabriel Silva, Romario, Michal Kadlec,Scjennikov iz CSKA Moskve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musa92 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 sad sam na polusezoni i igram sa zvezdom i treba mi DR mora bit Srbin jer nemrem vise stranaca imat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Koga vodiš i koliko para imaš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Vodi zvezdu, pise gore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 A, ja pročitao da igra protiv Zvezde, ccc.. Imaš li Branislava Miloševića iz Borče? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musa92 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 imam 2.7M eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamant! Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Evo, da za ovu sezonu pitam i vas Koga da kupim, imam 40M transfer budžeta(koji ce se vjerovatno povecati nakon sto i prodam po kojeg igrača) i trebaju mi: DC-jedan baš kvalitetan, a drugi da je backup MC-nešto da nije playmaker, možda nešto kao Moutinho, Fellaini.. AML-kvalitetan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 DC - Sokratis Papastathopoulos (Genoa) MC - Andrea Poli (Sampdoria)AML - Nicolas Gaitan (SLB) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamant! Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 (edited) DC - Sokratis Papastathopoulos (Genoa)MC - Andrea Poli (Sampdoria)AML - Nicolas Gaitan (SLB) Mozes li nabrojati jos nekih igraca, od ovih ovdje svidaju mi se Gaitan i Papastathopoulos, a Poli i ne baš, ja sam razmišljao o Witselu, Moutinhu, Fellainiju, mozda i Hamsik cak Edited February 28, 2012 by dijamant! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Onda verovatno nemaš pojma šta je kvalitetan igrač.. Pa Gaitan ti loš, Poli ti loš? Sve mladi igrači koji su odlični i provereni. Ja ne preporučujem igrače sa kojima nisam sarađivao, već one za koje znam kakav su kvalitet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamant! Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Onda verovatno nemaš pojma šta je kvalitetan igrač.. Pa Gaitan ti loš, Poli ti loš? Sve mladi igrači koji su odlični i provereni. Ja ne preporučujem igrače sa kojima nisam sarađivao, već one za koje znam kakav su kvalitet.Editovao sam post i napisao da je Gaitan dobar A Poli mi nije loš, samo mislim da ima boljih igrača Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Igrače koje si ti nabrojao su na ceni, verovatno ni jednog ne možeš dovesti ispod 30M.Mada ne mora opet da znači, ja sam Gaitana doveo za 10.25M dok drugi su plaćali mnogo veće cifre.Ako već imaš spisak igrača koje nameravaš da dovedeš, onda i probaj, mada čisto sumnjam da možeš za neke manje pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 DC - Kyriakos Papadopouolos,Nicolas OtamendiMC - Claudemir,Kevin StrootmanAML - Rodrigo Alborno(mladi talent),James Rodriguez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts