Jesper Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 ozljedio mi se Kompany trebam hitno mladog odlicnog stopera, jos ima thiaga silvu ( milan) 3 sezona Hummels, Rhodolfo, Shawcross,Dominguez(Athletico Madrid), Mikel San Jose... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Semir Stilic :cast: na toj poziciji imam sammira..treba mi MC, advance playmaker attack...fleck nece vec sam ga probo, a u fm11 mi je htio..aaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Hummels, Rhodolfo, Shawcross,Dominguez(Athletico Madrid), Mikel San Jose... bog u odbrani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 na toj poziciji imam sammira..treba mi MC, advance playmaker attack...fleck nece vec sam ga probo, a u fm11 mi je htio..aaa Ostavi Badelja, boljeg igrača nečeš nać. A ako ti se ipak prodaje onda pogledaj Marcela Brozovića iz Lokomotive ili Alena Pamića sa free transfera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManCe Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 na toj poziciji imam sammira..treba mi MC, advance playmaker attack...fleck nece vec sam ga probo, a u fm11 mi je htio..aaa Pa ja njega koristim na MC, Advance Playmaker. 15 tekme 12 gola i 3-4 asistencije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Stoper za man city, Gary Cahill, Robert Huth. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Pa ja njega koristim na MC, Advance Playmaker. 15 tekme 12 gola i 3-4 asistencije. znaci bolji je od badelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 ozljedio mi se Kompany trebam hitno mladog odlicnog stopera, jos ima thiaga silvu ( milan) 3 sezona Hummels,Otamendi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 zapata , kader mangane , mikel san jose , amorebietia :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManCe Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 znaci bolji je od badelja [hs width=300 height=300]http://img820.imageshack.us/img820/6043/semirstilicoverviewattr.png[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikostic Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Da li je to samo kod mene ili generalno kod svih koji vode Zvezdu na fm-u, da Filip Stojkovic jednostavno nema neki talenat, tj da ne moze da postane dobar igrac(bek)? Ako neko ima malo vise iskustva sa ovim igracem, neka napise u par recenica ovde, da li da ocekujem nesto od njega ili ne(proslo je 3 sezone, a nema nekog boljitka).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 trebam AMR inside forward za dinamo..imam 10 miliuna, ali mi je ovo tek prva zavrsena sezona pa nemam neku reputaciju veliku...i po mogucnosti dobar DL ali za vise defensivnu igru i sa dobrim nabacivanjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Što se tiče AMR-a, meni je tu Tomečak koji je legenda kluba. Samo sam mu još stavio da dodatno trenira dribling. A za DL mi jedino pada na pamet Karlo Bručić ako ga možeš čekat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Trebam MC za Partizan. Da bude koristan a ne preterano skup. Prva sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManCe Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Semir Stilic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Treca sam sezona presao u Liverpool,posto Suarez ni za cega nije,ko ga da dovedem,a jos niko od boljih nece da dodje,budzet 40 M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliee Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Ja bi ti preporucio Yaya Sanogo, Lenny Nangis ili Mbaye Niang. Mladi su, nece te puno doc, a vec s 21 su dovoljno dobri za bilo koji klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Carlos Fierro ili Eric Tores ( mozda sa dva s) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Erick Torres, sa dva r.. Ako je iz Chivasa.. (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Barca Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 carlos fierro i erick torres su obojca iz civasa...fierro odlican igrac,doveo sam ga u partizan,jedne godine je cak bio najbolji strelac lige sampiona ispred mesija :DDD lik je zver..pozz ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Erick Torres, sa dva r.. Ako je iz Chivasa.. (: Ma znam da ima neka dva slova E sad, ko je bolji od Torresa ili Fierra, necu ti nista govoriti o njihovom potencijalu ( mada znam kako ce se obojica da razvijaju). Ja bih doveo onog ko ima vise zvjezdica. + Torres je Natural AMC a accomplished ST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Barca Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 erick torres je paklen isto,ali fierro je klasican spic i ubija na tom mestu...torres mi je vise za veznog tj krilo koje igra...ja sam otisao iz partizana u napoli i fierru je bila cena 10,5 miliona,kada sam otisao 17,5...tako da je mali EXTRA!!!ko tek pocinje da igra od pocetka neka dovede obojcu ako moze,meni je torres otisao u inter a fierro dosao za 2,3 mil!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Barca Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 dajte nekog igraca u 2015-16 sam godini...treba mi sve,dosao sam u napoli i nemaju neku vrh ekipu solidnu,ali ne mogu sampion biti..tek 2-5 mesta...pozz i unapred hvala :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 tada ti je ako imaš WB-a dovesti regena ili newgena i miran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Ja sam doveo dvojicu Brazilaca, obojica su napadači.. Za jednog mogu da kažem da je odličan, a drugi mi dolazi sledeće godine.. Možda posluže.. (: [hs width=350 height=350]http://img577.imageshack.us/img577/9628/gilv.png[/hs] Ovaj mi stiže sledeće sezone, mislim da će biti ubica.. Kupio sam ga za 3.2 m [hs width=350 height=350]http://img339.imageshack.us/img339/8965/leoh.png[/hs] A, ovaj mi sada ubija, odličan je golgeter.. Imao sam ponuda od Barse i Reala po 10 m. ali to sam odbijao sve.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts