dark warrior™ Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Aleksic nije u formi i ce dobit kartu u jedan pravac Hauche mi AML a Vossen mi CM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buki Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Isprika ako sam falio temu, jedna preporuka: Za poziciju DC definitivno preporuka Rafael Toloi, 20 godina, praktički sve ocjene dvoznamenkaste, odličan obrambeni igrač, rijetko griješi, nerijetko zabija iz prekida, a i meni se u više od godinu dana niti jednom nije ozlijedio, konstantan. Dostupan za otprilike 3M eura, možda i manje, a tražit će plaću max. do 20,000 na tjedan, što uopće nije puno, isplati se. U tom razdoblju vrijednost mu je narasla na 4.2M eura. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 I jos je Bijelac i jos ima Talijansko drzavljanstvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Nisam nikad mislio da ću ovo napisati al' morao sam. Dajte mi nekog napadača za Zvezdu početak 3. sezone do 1,5mill evra mogu dati da ne bude stariji od 23 godine i da nije neki Target Man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Gospodin Velikonja Ups nisam vidjeo da si na pocetku trece sezone :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Još kakav prijedlog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ante Vukusic, Ivan Lendric, Ivan Vukovic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Roman Bezjak,Milicevic,Komazec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark warrior™ Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Meni jos niko nije dao predlog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Imas 4 odlicna napadaca,odi na player search i nadji nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashaman Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Trebam igraca neko za RAd..neki ludak na sredini terena ili u napadu..1.sezona.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashaman Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Ne treba mi vise ni napadac ni bilo sta...treba mi golman nemam golmana u radu /.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Ima ja mislim Dišljenković na free. Nisam siguran, ali znam da sam ja nekog poznatog golmana dovodio u Radnički. Ne mogu da se sjetim kako se zove. Dajte nekog napadača, može i stranac, trenutno imam Ožegovića,Borhu, nekog iz Južne Afrike i Nemanju Kojića. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Carlos Bacca, Yaya Sanogo(ako nije suvise mlad), Mguni, Junior Moraes, i ima jos neki nigerijac u Metalistu...Niko mi vise ne pada na pamet. Bacca je ubica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Preskupi svi, većina ih je promijenila klubove, tako da niko i neće da mi dođe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Preskupi svi, većina ih je promijenila klubove, tako da niko i neće da mi dođe. Miguel Medina ako nije napustio svoj klub. Ne znam stvarno sta da ti kezem, ne pada mi ama bas niko na pamet, jbg baci se na nikad pouzdani search Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Ante Vukusic, Ivan Lendric, Ivan Vukovic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Ante Vukusic :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 medina je u udineseu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Zeljkoo, pogledaj igraca Ivan Dzoni i Ivan Milicevic, Dzoni bi trebo bit u Hajduku a Ivan Milicevic u Osjeku ja msm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Dovedi Rudenoka za male pare i cao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Ma ja sam njega u 1. sezoni htjeo dovesti ali neće da dođe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 DL za dinamo druga sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 sasa balic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 DL za dinamo druga sezona Jurica Pranjić Davor Bagarić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts