eagles Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 (edited) s kojim od ovih klubova bi poceo: sporting cp, atletico madrid, udinese? Edited September 5, 2012 by eagles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Sporting ti ima najbolju skolu u Portugalu, konstanto izbacuju dobre igrace. I sada imas par odlicnih mladih Portugalaca ( Rui Patricio i Daniel Carrico izmedju ostalih) i jednog fenomenalnog Mat Fernandeza koji je jedan od najboljih AMC-ova u igri!Sto se tice Atletica, oni imaju poprilicno izbalansiran tim na svim pozicijama, ali imas dosta mjesta za manerve u transferima. Takodjer imas jednog Flacaa koji ti garantira 25-30 golova po sezoni. NIsam siguran koliko imaju kesa za dovodjenje, ali mislim da je to sasvim pristojno. A uvijek mozes prodati nekoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 s kojim od ovih klubova bi poceo: sporting cp, atletico madrid, udinese? Ne znam koj iti je patch.Ako je pocetni,klasicni,onda Udinese.Imaju par sjajnih igraca(Isla,Handanovic,Asamoah,Armero),ubojicu Di Natalea,par solidnih igraca koji je uklapaju u sistem.U 2. sezoni je titula realan cilj,a u 3. knockout faza LP... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 talijanska liga ili španjolska ili liverpool (predložite i klubove za prve dvi, jedini kriterij je da je nemoguće već pvu sezonu sve razarat) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Sa bar 6-7 ekipa u talijanskoj ligi se moze harati u 1. sezoni ako se dosta toga poklopi ukljucujuci Napoli i Romu npr.Dakle,oni otpadaju.Od Talijana ostaju Palermo,Fiorentina(solidne ekipe,tamo Miccoli-Hernandez,strasan tandem,ovamo Jovetic,Montolivo,nekoliko sjajnih igraca takoder).U Spanjolskoj je zanimljiv Bilbao(mladi,iskljucivio baskijci),mada svi osim Barce i Reala ispunjavaju uvjet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Probaj uzet Romu. Klub je u financijskom škripcu, a momčad stara. Izazov je polučit rezultate, obnovit i unaprijedit momčad i još k tome financijski profitirat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Neki tim da je iz EU,da je bogat i da je iz prve lige ? Kao sto su PSG,Malaga...(nije za mene ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Razlozi momci.Ja bih ti preporucio VItesse ( ako ti je do izazova) jer imas solidne pare ( oko 15 miliona svake godine) a igraci ti nisu nesto posebno ( sem WIlfrieda koji ti moze sam osvojiti ligu). Holandska liga i nije nesto prejaka, ali izbacuje mnogo talenata svake godine pa mozda se tu usrecis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Znam i ja bih uzeo vitesse,ali nije za mene,nego za mog brata...Hvala,to je to ne treba vise predloga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 (edited) Hocu probati do kraja serijala 3-5-2 taktiku,nesto novo.Neke pogodne ekipe za to osim Napolija i nekolicine talijasnkih...? Edited September 9, 2012 by Za Hajduk zivot bi dao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 udinese ti je drama dobar za tu taktiku, mislim tu taktiku koriste u rl. imas dobre dc-ove, naucis armera i islu da igraju ml i mr i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Hocu probati do kraja serijala 3-5-2 taktiku,nesto novo.Neke pogodne ekipe za to osim Napolija i nekolicine talijasnkih...? Tottenham ni moga.Bale na ML, a Lennon na MRVezni red i golmana imaš, kao i napadaće. Jedino malo DC-ove ojačaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Hocu probati do kraja serijala 3-5-2 taktiku,nesto novo.Neke pogodne ekipe za to osim Napolija i nekolicine talijasnkih...?Sa Hrvatskom sam napravio dobru 3-5-2 taktiku, mislim da je čak i Hajduk dobar za tu formaciju. Liverpool ima kvalitetne stopere, Johnsona staviš na MR, a Enriquea se riješiš. Čak je u Dinamu 3-5-2 možda i poželjna, Barcelona bi uz kupnju stopera ili 2 mogla proći, Real ima roster za kakvu god formaciju hočeš. Možda čak i Valencia, imaju manjak igrača na desnom beku, a lijevog (Alba, Mathieu) pošalješ u vezu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Jeste igrali Portugalsku ligu?.. Predložite nešto da nisu Benfica,Porto i Sporting,+ naravno Boavista.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Igrao sam ja. Uzmi Academicu. Igraci su tako-tako.. sa pojacanjima mozes ici u Evropu, ali imaju odlicnu skolu fudbala i cesto izbace nekog divljeg regena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Portugal je ipak odgođen i moja turneja se nastavlja u Argentini,a tu ligu bi slobodno preporučio svima vama:Prvi klub: Banfield- Svi ste čuli za Zanettia,Camoranesia,Jamesa Rodrigueza,Palacia,svi su oni igrali u ovom klubu,a i danas je ovdje odlična momčad,te minus oko 1,7 miliona,te lijepi novi stadion iz 2006.Drugi klub je Racing,mislim novi prvak,klub se iz prosjeka uzdigao u vodeći klub te lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Dajte mi neki je*a*ki izazov. Bez inspiracije san totalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Xamax- mislim da su SD,nije neki tim,ali može se složiti odličanBenfica i Sporting-dvije odlične škole,malo bolja od Sportinga,sruši Porto...Auxerre-igraš u drugoj ligi ako si sa transfer updateom,sanogo je tumetalist i dnipro-dvije odlične ekipe,može se protiv shakhtara i dinamo kyieva lako ako se kupi dobro pojačanjerayo vallecano-iznenadio me je u La ligi,ima pojedinaca malo boljih pa probaj sa najjačima se izborit uzmi tim iz italije koji nema dug,msm da je samo jedan,ne sjećam se imena klubachivas-okušaj se van europe,nekoliko extra igrača imaš i par odličnih mladih nada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Xamax- Imam cili save sa njima od 4-5 sezona i izdominira san ihBenfica i Sporting-Drag mi je Sporting, ali protiv Porta ne želim Auxerre-Nije loše no sačekat ću sa još kojim prijedlogommetalist i dnipro-Ukrijnske lige mi je dosta jednom na godinu. Šahtjar ispunjava tu kvotu od FM-a 2006.rayo vallecano-Primera mi je užasna radi Barce i Reala. A i imam 2 sezone Reala i 6 sezona Malage. Dosta za jedan FM.uzmi tim iz italije koji nema dug,msm da je samo jedan,ne sjećam se imena kluba-Žalosna liga. Ovaj Napoli mi je bija dosta. Prelako se osvoji prvenstvo jer nemaš pravog konkurenta.chivas-Svaki FM imam baren dva savea van Europe. Također mi je ove sezone kvota i pripunjena sa LA Galaxyem, Cruzeirom i Sundownsima još prijedloga??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 A da probaš sa Midtyland ili kako već ide..imaju dosta dobre igrače,jako mlade sa dosta potencijala...Tromso-također su solidni,zanimljivi su jakoHSV-dobar tim,a imaš dosta jaku konkurenciju u Bayernu,Borrusijama itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Wolfsburg - osim Bayerna izjednačena liga, imaš izbalansiranu ekipu i para da ugradiš nešto svoje, sa transfer updateom tu su bogisusotac Diego i kum OlićMaribor - napravi nešto u Europi sa Slovencima, ako igraš sa transfer updateom nemaš najboljeg igrača VelikonjuFenerbahće - Kuyt, Meireles, Krasić,...Genk/Gent/Brugge - Belgija je rasadnik talenata, a treba skinut Andrlechta i Standarda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 (edited) Monaco-imas pare,druga ligaStutgar-nisu osvojilo dosta,imaju solidan budzet na pocetku,imas neke igrace dobre da se prodajuGaltasaray-Solidan tim,kasnije imaju para,zanimljivo je.. Edited September 13, 2012 by Pobeda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Slaba vam je inspiracija, Mikrofonija,odi slobodno do dijela opisi klubova,opisi LLMa,ili jednostavno pregledaj prethodne stranice,i kada sam pokušavao nekome dati inspiracije za krenuti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaris Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Predlozite mi neki tim iz Engleske 3 ili 4 lige,ja sam razmisljao o Svindonu,jel imate jos neke predloge? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 AFC Wimbledon. Sponzor SI ili FM, imaju prethodnika koji igra ligu više, a uzeo im je sve trofeje - Milton Keynes ili kako već. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts