sabo95 Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 hahhaha ne znam dal je vec neko reko al izaberite FC Stjarnan sa Islanda...najvise zbog ovoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Postujte pravila teme, po bogznakojiput govorim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weah Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Igram sa novim updateom RvP u man.utd,modrić u realu itd itd..pa me zanima vas prijedlog.. Man.City,Arsenal,Everton,Tottenham ili Liverpool? nek idrugi vaši prijedlozi u obzir dolazi samo prve lige engleske,talijanske,njemačke,ukrajinske,portugalske i nizozemske. Hvala Liverpool.Da im vratis staru slavu.Ovako je ostalo samo ime od njih.I da Dzerard barem na igrici uzme titulu u Engleskoj . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Jebeš igranje sa ovim velikim klubovima, bacio sam se opet u "stare bisere" koji su osvajali ligu prvaka a danas su niželigaši itd...pa me zanima vaše mišljenje. Rangers(4.liga), Nottingham Forrest(2.liga), Monaco(2.liga),Auxerre(2.liga),Hertha(2.liga),Koln(2.liga),1860 Munchen(2.liga),Bari(2.liga),Villarreal(2.liga),R.Santader(2.liga).. i ako ništa od toga može još vaš neki prijedlog ali da mi obrazložite zašto ta momčad.? Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Jebeš igranje sa ovim velikim klubovima, bacio sam se opet u "stare bisere" koji su osvajali ligu prvaka a danas su niželigaši itd...pa me zanima vaše mišljenje. Rangers(4.liga), Nottingham Forrest(2.liga), Monaco(2.liga),Auxerre(2.liga),Hertha(2.liga),Koln(2.liga),1860 Munchen(2.liga),Bari(2.liga),Villarreal(2.liga),R.Santader(2.liga).. i ako ništa od toga može još vaš neki prijedlog ali da mi obrazložite zašto ta momčad.? Hvala. Ako želiš pare uzmi Monaco.Moja preporuka je Forrest-slavna povjest, krcat stadion, može se tu dosta napravit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 uzmi leeds united, uvedi ih u premier ligu, probaj sa njima stvoriti ekipu od domacih lojalnih igraca kakve su prije imali i probaj osvojiti ligu europe sa njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Uzimam forrest.hvala svima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Everton,Swansey,Reading ili QPR ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 QPR-Prosle sezone su se borili za opstanak,sada su doveli sjajna pojacanja,imaju para.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 everton- imaju dobru ekipu, imas jelavica, fellainia, heitingu,.... probaj osvojiti nesto sa njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weah Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Everton.Vec godinama imaju dobru ekipu.A gde ces veci podstrek od onog sinoc kad su dobili mancestera . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Everton-imaš jelavića fellainia i nije lako biti prvi u prvoj sezoni s ovakvim protivnicima. sretno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Everton.Imaju dobar igracki kadar,ambicije,dobre mlade igrace... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedzad Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Porto definitivno,,,oni su bogovi..uzeo sam u 3 god. 3 domace lige.1 kup i 1 ligu prvaka..solidno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Ajde ljudi molim vas dajte neku ideju sa kojim klubom da igram , treba mi nesto da mi motivaciju podigne , stvarno nemam pojma a mnogo mi se igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 (edited) Ovaj post inad mozete da izbrisete slobodno da ne bude da spamujem. Poslednje sto pitam je koji klub da uzmem. 1. BIlbao2. Olympiakos3.Totenham4.Partizan5.Twente Edited August 24, 2012 by Keot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 twente,ne navodim razlo0ge jer si dao uzi izbor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Ovaj post inad mozete da izbrisete slobodno da ne bude da spamujem. Poslednje sto pitam je koji klub da uzmem. 1. BIlbao2. Olympiakos3.Totenham4.Partizan5.Twente Bilbao - dobar je izazov,dovodiš samo baskijce...Olympiakos ne volim,općenito ne Grčku liguTottenham - imaš još uvijek modrića,jako dobar tim bez većih uspjeha u EuropiPartizan ne volim,općenito ne srpsku ligu(nisam nacionalista )Twente - Bio bi odličan izbor,par odličnih igrača,bori se pored Ajaxa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weah Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Betis ili A.Madrid?Poceo sam pre neki dan sa AC Milan-om sli sam se posle jedne sezone smorio.Nadam se da iganje sa nekom od ove dve ekipe moze biti zanimljivo.Pa ako moze pomoc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Madrid,odlična ekipa ukratko rečeno,glavni cilj,osvajanje lige pokraj da velika diva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Betis ili A.Madrid?Poceo sam pre neki dan sa AC Milan-om sli sam se posle jedne sezone smorio.Nadam se da iganje sa nekom od ove dve ekipe moze biti zanimljivo.Pa ako moze pomoc ? Moja ti je preporuka da se motiviras da igras.Kad uzmes bilo koju ekipu tesko ce ti dosaditi ako ti se igra.Mozda si se previse naigrao pa ti dosadilo.Uzmi pauzu koji dan i zazeljet ces se managera opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weah Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 (edited) Uzecu Atletiko.Igra mi se njima.Ali sto kaze Za Hajduk,odmoricu koji dan od menadzera pre nego sto startujem sa njima.Dugo nisu uzeli titulu u prvenstvu,a i vreme je da neko drugi osim Barse i Reala uzme titulu . Edited August 25, 2012 by Weah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Monaco,Nottingham Forest,Stade de Reims,Torino,Borussia Monchengladbach,Ipswich Town,Rangers(4.liga)? i molim vas da mi obrazčožite zašto baš taj klub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Ipswich Town - Imaju para da uđu u premiership.Forrest - Imaju povjest, nemaju sadašnjost, poboljšaj budućnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weah Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Borussia Monchengladbach-pokusaj ih vratiti na staze stare slave.Imaju,cini mi se,5 titula prvaka drzave.Fina im je ekipa,doduse sad bez Rojsa ali mozes mnogo sa njima.Uslovi odlicni,uvek pune trebine,mislim da je dovoljno da ih uzmes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts