Filkaja™ Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 bogami, ja krecem sa barcom..navijač barce od malena, a još nisam na ovom FM-u zaigrao sam messiem i ekipom..ccc..kreeceem e sad nesto razmisljam jedan sam od najvecih barcelonista na forumu i nikad nisam igrao sa njima,moracu da probam iako je glupo igrati sa njima,dokle vise dauzimam krseve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 isto razmišljmo nemam igrati cu malo tako za zezanciju sa barcom, ali imam onaj svoj sejv sa sochauxom, samo što mi baš i nejde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Nottingham Forest Fotbal Club poznatiji kao(NFFC) je najbolji klub za veliki izazov. Klub koji je osvojio 2 lige prvaka, jednom bio prvak engleske, a sada su ih preuzili bogati šeici koji su obečali da će ga vratiti na staze stare slave. Skinite novi Marshallov update gdje imate sve lijepo odrađeno i pokušajte kroz nekoliko sezona postati onaj stari NFFC! Ja igram s njima i mogu vam reći da nije nimalo lako kupiti dobre igrače s kojima ćete odmah biti prvi u 2.ligi i u sljdećeoj sezoni u premiershipu, te je stvarno veliki izazov vratiti ovaj klub tamo gdje mu je mjesto.Sretno i uživajte :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Nottingham Forest Fotbal Club poznatiji kao(NFFC) je najbolji klub za veliki izazov. Klub koji je osvojio 2 lige prvaka, jednom bio prvak engleske, a sada su ih preuzili bogati šeici koji su obečali da će ga vratiti na staze stare slave. Skinite novi Marshallov update gdje imate sve lijepo odrađeno i pokušajte kroz nekoliko sezona postati onaj stari NFFC! Ja igram s njima i mogu vam reći da nije nimalo lako kupiti dobre igrače s kojima ćete odmah biti prvi u 2.ligi i u sljdećeoj sezoni u premiershipu, te je stvarno veliki izazov vratiti ovaj klub tamo gdje mu je mjesto.Sretno i uživajte :: Odličan izbor kluba.Vodio sam ga na FM 2012 i imao lepe rezultate sa njim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 I ja trenutno igram s njima i ide mi odlično..samo što mi određeni član foruma neda pisati veliki story s njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Odigraj bar dve sezone,usnimi nekoliko SS.I onda lagano kreneš sa pisanjem karijere.Tako sam ja pre pisao...Eh kad se setim N.Foresta...Lepo je bilo igrati sa njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 To i radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Naravno.Opušteno.Odradiš a posle nam predstaviš sve to u karijeri.Ja volim pratiti karijere.Pogotovo sa timovima koje gotivim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Nesmijem pisati karijere do fm 2013, potpuno nepošteno od moda Dine,ali ako je tako neka.ako želiš detaljno da ti objasnim zasto ej tako javi se u PM ako zelis, da ovdje ne stvaramo offtopic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Uhhh bio bi zahvalan onome ko mi da neki klub ali da ima neke ciljeve , posto mi je sva inspiracija otisla negde dalekooooo , Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Leeds,NFFC, vratiti ga na staze stare slave, imaš dosta odličnih igraća i netreba ti puno možda 1-2 sezone da ga vratis u premiership i onda sve ispočetka polako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 ae ako ima jos neko neki predlog neka kaze slobodno , a ovo nije lose , ali voleo bi da imam jos neki prelog pa da razmotrim , jer planirma da mi to bude poslednja karijera za ovaj manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weah Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 (edited) Probaj sa Parmom.Nekada su imali dobar tim,bili na dohvat titule u prvenstvu,uzimali evro kup.Sad imaju par zanimljivih igraca,vredi pokusati sa njima uzeti Seriu A. Edited August 18, 2012 by Weah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weah Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 AC Milan ili Atletico Madrid? Hteo bi da zavrsim sa ovaj menadzer sa jednom od ove dve ekipe.Pa ako moze predlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Koju god ekipu uzmeš nećeš pogriješiti,obe imaju odlične igrače...Probaj pomladiti ekipu Milana,a s Atleticom skini Barcu i Real s trona Ipak bi da ja biram uzeo Milan! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Slažem se sa Madridistom. Ipak bih ja predložio Atletico Madrid,odlična ekipa i naravno,cilj biti 1 u ligi pored Barcelone pa i Reala.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weah Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Baciste me u jos vecu dilemu ,hahaha. Uzecu AC Milan za sada.Verujem da cu se brzo zasititi igranja sa njima.A posle toga ide Atletiko. Hvala obadvojici puno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 ti uzmi milan,ja cu uzet barcu i vidjet čemo tko je jači s time da ja ne kupujem nikoga prve 2 sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weah Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Moze :: .Ja cu pokusati da rasprodam neke matorce na pocetku,a za dovodjenje cu jos videti.Verovatno prve sezone nema potrebe dovoditi neke igrace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 dogovoreno, ako želiš kasnije nakon odigranih par sezona pisati karijeru sa milanom,ja sa barcelonom da podijelimo naše rezultate sa ostalim članovima .Sretno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weah Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Ok.Takodje srecno.Mislim da sam slab sa pisanjem karijere ali mogu postaviti rezultate.Dogovoricemo se.Pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 za sve postoji prvi put, naučit ćeš ako šta trebaš javi na PM(inbox). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Igram sa novim updateom RvP u man.utd,modrić u realu itd itd..pa me zanima vas prijedlog.. Man.City,Arsenal,Everton,Tottenham ili Liverpool? nek idrugi vaši prijedlozi u obzir dolazi samo prve lige engleske,talijanske,njemačke,ukrajinske,portugalske i nizozemske. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 arsenal- osvoji prvenstvo bez zvijezda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 sad se nemogu odlučiti između Liverpoola, i Arsenala? pomozitee mi . hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts