Messi™ Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Može prijedlog nekog zanimljivog kluba? igram na novom marshallovom updateu sa novim transferima i svima tim sranjima.. Mislio sam Arsenal(zbog mladih igrača), Barca(zbog Messija),chelsea(zbog lige prvaka),monaco(zbog prošlosti) može i vaš neki zanimljiv prijedlog ? Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killaz Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Moze neki predlog... Tim da je bio pre 2-3 sezone u prvoj ligi (neke nacije) a sad je pao u trecu-cetvrtu ligu, nije bitno koja drzava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Portsmouth-nekada slavni klub, asada bez para u 3 ligi ako se ne varam i trebat če ti dosta sezona da ga vratiš gdje pripada a to je premiership. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxygeN1 Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Neki prijedlog,mislio sam igrati sa HSC Montpellier-om,ili neki slican klub,a moze i neki drugi klub koji ima solidan squad a ne bas previse novca,nego solidne finansije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Borussia.M Imaju solidne igrače,ja sam ih vodio,početni budžet oko 4.5M,još bolje ako igraš sa ljetnim update-om,imaš De Jonga,Xhaku,Domingueza.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxygeN1 Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Borussia.M Imaju solidne igrače,ja sam ih vodio,početni budžet oko 4.5M,još bolje ako igraš sa ljetnim update-om,imaš De Jonga,Xhaku,Domingueza..Igro sam sa njima,3 prve sezone liga moja,u lp polufinale,ekipa super,ali mi dosadio save,ponekad udjem ako ko hoce da mu posaljem da nastavi ? Moze jos prijedloga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Mozel jedan tim koji je rasadnik talenata, nema neke ambicije za vrh tabele a moze se dosta igraca prodati ajmo prijedlozi nek sipaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Klub iz drugog plana,jaca liga,moze i liga petice sa solidnim,uglavnom iskusnim igracima...?Odvojite koju sekundu za prijedlog :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 HSV probaj zanimljiv su tim,sa malim budzetom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Liverpool,iskusniji igraci uglavnom,takodje najjaca liga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark0 Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Moze za mene neki tim ko je doveo dobre i mlade igrace ovo ljeto, pa da pocnem poslednu zavrsnu karijeru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Postujte pravila ove teme kada predlažete nekom timove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Može neki klub tipa APOEL da probam uč u četvrtfinale Lige Prvaka,ili napraviti neki veliki europski uspjeh.Da mu je MP od 1-do 5.mjesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 ja bih ti preporučio atlethic bilbao, prvu sezonu igraju europsku ligu, ali se izbori iduce godine za ligu prvaka...odlična škola nogometa, kao i odlični mladi domaći igrači, muniain, llorente i ekipa..vjerujem da u prvoj sezoni, bez ikakvih transfera možeš biti u prva četiri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Nisam naveo ligu,ali može neka liga koja nije u top 5..i da nije portugalska...Kyev mi se sviđa stvvarno, ima još koji prijedlog..neki manji klub možda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Metalist,pun je mladih i odličnih igračaRB Salzburg,puni su ko brod,imaju love,sastavi tim i pokori EuropuDnipro,isto ima talenata dosta,mali su klub...Lokomotiv Moskva,imaju love,dosta im je stara ekipa pa je pomladi i idi dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Kome treba zanimljiv klub,evo ga: Munchen 1860,u posljednih 5,6 godina iz škole su izašli: Andreas Gorlitz(bivši igrač Bayerna),Timo Gebrath(veznjak Stuttgarta),Trasch(njemački reprezentativac),braća Bender,i dva megatalenta- Leitner,i Volland- tu su još Holebas,i Schafer. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Trazi se klub koji ima odlicno nogometnu skolu, ima nesto para (mozda 300k TB) i nije iz liga top5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/10877-klubovi-sa-izvrsnim-omladinskim-skolama/ sve što ti treba je tu,još bi dodao Dinamo iz Zagreba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Hvala. Uzet ču FC Middtyland 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Može odabir kluba s kojim bi mogao kroz par sezona zaigrati u grupnoj fazi Lige Prvaka Klubovi: Sheriff(Moldavija),Crvena Zvezda(Srbija),Flora(Estonija),Apoel(Cipar),Santa Coloma(Andora),Željezničar(BiH),Ekranas(Litva),Rabotnički(Makedonija) ili Tre Fiori(San Marino) Odlučio sam skinuti dodatak za one sve europske lige samo nemogu odabrati s kojim klubom bi krenuo pa bih vas zamolio da mi pomognete odabrati pravi klub. Možda bi mogo karijeru počet,ovisi o klubu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 APOEL - probaj ponovit njih uspjeh i dođi do 1/4finala LP-a. Imaš dobre igraće, u prvenstvu nebi triba imat puno problema.Flora, Ekranas - zadaj si zadatak u početku da osvetnički pobjediš sve ruske klubove na koje naiđeš. Također u ligi nebi smija imat puno problema.Rabotnički - Nekako mi je najizazovniji jer nije najjači u svojoj ligi koja je dosta izjednačena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Predlozite mi tim za zavrsnu karijeru na ovom FM... nemam neke zahteve koja liga i sl....predlozite neke vama zanimljive klubove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Da ti ne predlažem,pogledaj malo radove TXT tima,zaista dobar izbor imaš kod njih Opisi klubovaIdeje za offline igranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 bogami, ja krecem sa barcom..navijač barce od malena, a još nisam na ovom FM-u zaigrao sam messiem i ekipom..ccc..kreeceem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts