Messi™ Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 dovedi Gaitana isto je dobar jako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Hteo bi neki tim da je osrednjeg kvaliteta i da igra Euro ili LS , na foru kao partizan ili Rapid B. , da moze od njega da se napravi nesto "opasno" , pa ako neko ima nesto na umu neka pusti ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 aj predlozite neki tim koji ima dobru skolu i mlade igrace, sa kojim ne bi morao dovoditi mnogo igraca. znaci neki tim gdje bi koristio igrace iz vlastite skole i uzivao igrajuci fm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Oćeš probati igrati onaj izazov? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 ocu li pisati karijeru ili stavljati u kako vam ide? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Samo se tamo prijavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Ajde i meni neki klu bkoji ima svoju skolu i moze da se igra lepo sa njim , i naravno da bude zanimljiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Sochaux je tamo ako bi se igralo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 svaki kub ima svoju školu,samo zavisi kakvu Rennais - Odlična škola,mladi igrači i Yann M'vilaAjax - o njemu ti nemam što pričati,jedna od najboljih školi nogometa u europi,ako ni i u svijetu..Dinamo - Isto dobra škola i Vrsaljko i Badelj legende Sporting Lisboa - također odlična škola,skini Porto s trona,imaš par dobrih individua 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 (edited) Sporting , ren ili Schoux , videcu jer mi se ne ide u francusku , a najvise mise svidja portugal Edited August 1, 2012 by Keot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 igram ti ja sa sportingom izazov je skinuti porto s trona i osvojiti napokon neko europsko natjecanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Sporting , ren ili Schoux , videcu jer mi se ne ide u francusku , a najvise mise svidja portugal Ja bih ti uzeo Rennais,ali dosta dobar izazov je Sochaux,nemaju TB,slabe financije,a mladi i talentirani igrači...Nećeš falit ako uzmeš bilo koji od ta tri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 evo ljudi, pri kraju sam prve sezone sa arsenalom...mislio sam da sam u govnima kad nisam usao u ligu prvaka, uglavnom prvi sam na tablici i vjerojatno cu osvojiti europsku ligu, al dobro dosta off topica...dosao sam tu da mi predlozite tim s kojim da krenem, ocu tim koji ima dobre po mogucnosti mlade i talentirane igrace...svakako se zelim, malo muciti...neki tim da je u nekima od lige petice, a nije po media predictionu bar u prvih 6-7...cim zavrsim s arsenalom krenuti cu s tim klubom koji mi predlozite, jer mi je ovako lagano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 procitaj par postova iznad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Dinamo Minsk i Gomel ti imaju strašnu školu nogometa, kao i uvijete za mlade,zatim Malmo ili Goteborg, s tim da su oni i prije osvajali Europska natjecanja,Brondby je zanimljiv,ponikli Laudrup,Romedahl,braća Agger.U Austii imaš Red Bull,koji je povezan sa više klubova i čini jednu zanimljivu liniji između par kontinenata.Metalurg Donjetsk uz Dinamo i Shakhtar imaju također najjaču školu i dobar scouting prema istoku,nadam se da sam pomogao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 neznam...volio bih najvise neki klub iz francuske, njemacke ili engleske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 uzmi sochaux - solidna ekipa, imaju state of the art youth facilities. imaju dobre mlade igrace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Danas sam imao jedan post u "školama nogometa" Crewe je relativno nepoznati klub,koji proizvodi odlične mlade igrače,kao i West Ham,i tako probaj stvoriti novog Lamparda.Francuska,pomalo me polako iritira pitanje Francuskih nogometnih škola,jer skoro na svakoj drugoj strani to pišemo. Sochaux,Lille,Toulouse,Lens su strašne škole,koje već u prvim sezonama imaju odlične regene + odlične mlade igrače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 necete vjerovati, ali takve sam volje da krenem iz najnize engleske , pa mogao mi sochaux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Eto eagles misli igrati sa Sochauxom ako se ne varam,pa počnite paralelnu karijeru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 bilder jesi li zainteresiran za paralelnu karijeru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 naravno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 jesi li poceo igrati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 nisam,nisam...neznam kako cemo..moramo se na PM dogovoriti ili nešta...oceš ti prvi ili ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 (edited) aj daj msn da se dogovorimo, da ne spamamo vise ovu temu. Edited August 2, 2012 by eagles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts