Simic™ Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Nisam dugo igrao fm, pa mi predlozite neke klubove. Uslov je samo da je mp u prvih 10, nije 1. Ne mora biti prva liga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 http://www.fm-balkan...-opisi-klubova/ Proberi si što želiš Ja bi ti predložio Ruch iz Poljske lige,zanimljiva ekipa,solidna ekipa,solidne financije.Zatim Austriu Wien,poznata ekipa,Europski uspjesi,dugo bez rezultata,Tavria ili Karpaty,isto teška liga,probaj kroz par godina doći do prva tri mjesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Trba mi neki klub da je zanimljiv i da uzivam dok igram, iz prve lige, ja sam izgubio inspiraciju za potragom za klubom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_House Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Malaga- Šeik ga kupio,bogat klub odličan za takve kao što si ti,ima podlogu da se gradi tim koji će skinuti Barcu I RealLiverpool- Vratiti ih na stare staze slave,imaju dobre mlade igrače a i solidan budžetRoma- godinama nije ništa osvojila,imaju odlične igrače i može se puno toga napravit u prvoj sezoniStuttgart- klub sa tradicijom,zadnji put osvojili 2006-te,dobar igrački kadar i solidne finansije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 koja liga,ili bar opcenito koja kvaliteta(liga petice,balkanska neka) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ja bi ti predložio Ruch iz Poljske lige,zanimljiva ekipa,solidna ekipa,solidne financije.Zatim Austriu Wien,poznata ekipa,Europski uspjesi,dugo bez rezultata,Tavria ili Karpaty,isto teška liga,probaj kroz par godina doći do prva tri mjesta.Ako je ovo bilo za mene, onda ce trebati jos predloga. Nisam bas neki ljubitelj Poljske i Ukrajne, a za Austriu me ne vezu lepe uspomene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 az alkmar - solidna mlada ekipa, imas rasmusa elmaudinese - dobra ekipa, financije nisu lose, imas di natalea i dosta dobrih mladih igracanewcastle - u napadu imas dvojicu demba, probaj nesto osvojiti sa njima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Momci imate link -tu ima 15-tak klubova,ima za sve,nisu pretjerano isfurani,kul klubovi koji svaki ima svoje prednosti i mane,i naravno ako krenete,vidimo se u kako vam ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 ajmo neka netko i karijeru pocne ...nema nesto puno karijera u zadnje vrijeme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Bilo je puno karijera prije par tjedana,ali je jedno njih 10 prestalo pisati,mada sam ja i s ovim zadovoljan,ima kvalitetnih karijera,ima priča,dobro je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ma necu sada karijere da pisem , cekam FM13 i onda krecemo sa pisanjem, a sada samo ovako lagano igranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Dajte neki prijedlog, neki klub da mi ne bude dosadno... onako srednji klub, nije mi drzava bitna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kranjoti Serdjo Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Dajte neki prijedlog, neki klub da mi ne bude dosadno... onako srednji klub, nije mi drzava bitna. Kjevo Verona, Stouk (s njima nikada nije dosadno ), Kajzerispor,... Obrazloži zašto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Uzmi Everton,dobra ekipa,cilj je ući odmah u LP,dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Stoke,zanimljiva ekipa sa direktnu igru preko krilaUdinese,odlican igracki kadar,2-3 dobra pojacanja i u borbi si za vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Uzeh Romu. Hvala svima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Očekujem reporte u kako vam ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Ja još nisam počeo da igram.Imao sam neke obaveze..Gledao sam malo i imam 4 kluba nmg da odlučim šta da uzmem.Metalac GM Radnički 1923 Dinamo Dresden i onaj St Patrick što Široki Brjeg igra protiv njih u kvalifikacijama.Ako može pomoć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Uzmi Radnicki, imas par zanimljivih mladih igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Moze neka ekipa tako tu da se bori za za LE,LS..Kup prioritet...Iz Nemacke,Spanske i Italijanske lige..Samo ne Malaga i Firenca...I evo ako krenem sa nekim od njih,kasnije krecem karijeru ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Ne znam dal si meni rekao,al ako jesi..Napisao sam iz Nemacke,Spanske,Italijanske...Mozda bih i uzeo bilbao,al nzm dal mogu samo baskijci da se dovode ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 udinese . solidna ekipa, imaju dobre mlade igrace, imas di natalea. probaj sa njima nesto osvojitiatletico madrid - osvoji el sa njimaod svaba ti preporucujem wolfsburg - probaj sa njima ligu osvojiti i stuttgart - nisu odavno ligu osvojili, a imaju dobru ekipu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Pa evo krecem sa Stuttgartom,aj mozda kasnije pisem i karijeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 (edited) krenuo sam sa arsenalom, doveo sam si vrsaljka i gansa vidjet cemo kako ce to ici..neznam da krenem i karijeru dns krecem ispocetka, jer mi je glupi bureaz iso dizati windows i izbriso sejv..kakav majmun Edited July 30, 2012 by bodybuilder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts