Dino151 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Aj da vidimo što nudite,naravno uz prijedlog ide i objašnjenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Genk-mnogo mladih talenataIF Elfsborg-isto kao i genk ima odlične mlade igrače i par dobrih iskusnih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Zbrojite da sam prekopo cijeli FM i da 85% vaših prijedloga znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Napoli,dobra ekipa,ima potencijala,sa slabim,al' ne tako lošim budzetom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Malo maštovitosti više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Ako hoces dugorocno igranje, uzmi San Marino... ako zelis neki izazov, uzmi Sporting Gijon i tuci sa njima. Ako ti se ne igra u Evropi, imas Melburn u Australiji, divlja liga, divlji igraci, osvoji azijsku LS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Probano,dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Novara, jedini klub u Serie A koji nema kredit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 MLS, američka liga, salary cup, draftovi i takve stvari, jedna od zanimljivijih stvari koje sam igrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Predlozite neki belgijski tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 MLS, američka liga, salary cup, draftovi i takve stvari, jedna od zanimljivijih stvari koje sam igrao Mozes li mi objasniti kako to funkcionise na FMu ? Cini mi se da bi to trebalo biti jako zanimljvo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Predlozite neki belgijski tim Genk - dosta jak tim sa jakim igracima ali imas dovoljno prostora da ih jos unaprijedis. Mozes odmah da osvojis titulu ako ti se ne da cekati par godina da sastavljas tim.Antwerp - Filijaja Man Utd-a u Belgiji, uvijek mozes ocekivati da ce ti poslati nekog igraca na tri godine, tako da je to jako dobro. A to je jedan manji klub i trebace ti vremena da od njih napravis sampione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Predložite neku ekipu s dobrim talentima i dosta para. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 (edited) Benfica(Oliveira,Miranda,Simao),Arsenal(nema potrebe da pišem),Hoffenheim(Gulde,Zuculini,Firmino)...Sochoux ima dosta talentovanih igrača slabi su sa parama,0 TB... :: Edited July 18, 2012 by adi13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Ajax definitivno,jedna od najjačih škola nogometa na svijetu,imaju i nešto love,talenata na pretek i probaj njihovu 'total football' taktiku provuć... Rennes,također dobra škola,ima dosta talenata,izdvojio bi M'Villu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 predložite tim u rusiji da nije zenit i da igra ili lp ili el.predložite i jedan američki (ps: kakva je američka liga?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/10263-fc-luch-energiya-vladivostok/Ovo bi moglo biti zanimljivo. Ja bi ti predložio Rubin Kazan,već su par godina u vrhu,odlična ekipa,također ne fali para. Poznati igrači: Martins,Carlos Eduardo,Valdez,Boketi Ili drugi prijedlog Terek Grozny, SD je šef,zeleni dresovi,stadion 30k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Pukao mi je fajl i sada nmg da nastavim igrati.Dajte nešto zanimljivo da može dugo da se igra.Važno da se ne smorim na startu prva dva mjeseca...Samo bez Mađarske Holandske i Belgijske lige... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Jel ti klub mora imati kakva bitna obilježja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Ma ne.Neki srednji klub a ja da pokušam da dignem na visi nivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 (edited) Hercules,Deportivo,Rayo,Novara,QPR,Kaiserlautern,svi su ti prosječni klubovi,a može se dobro postić sa njima kroz koju sezonu...QPR ima odličan tim koji predvode Phillips i Cisse u napadu,Hercules i Deportivo dobri za izazov,dovedi iz u prvu ligu,a Rayo izvadi iz govana i obezbjedi ostanak u ligi Edited July 22, 2012 by Madridista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Probaj Dnipro,meni se svidio iako nisam igrao sa njima,odlična ekipa,pare na početku,odličan stadion,puno mjesta za razvoj. Brondby-možda i najjača škola nogometa u Danskoj,nema dugo uspjeha,ponikli Romedahl,braća Agger,Laudrup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Probaću nešto od ovog.Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaa Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Predlozite meni neki osrednji tim iz liga petice i dajte razloge zasto bas da pocnem sa njima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/forum/691-opisi-klubova/ Proberi si što želiš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts