Petar96 Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Jel može neko da mi preloži neki tim koji može da se bori za evropu ili titulu,a da nije baš Barsa ili City? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 s kim bi poceo : leeds, notts county, bradford, dunfermline, deportivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Ja bi Leeds ili Deportivo... Leeds jer ima odličnu povijest,ali ni kod Deportiva nije loša,a uz povijest ova dva kluba moraš vraćati u prvu ligu i tek je onda to izazov pa jedno od ovih dvoje,nebi se mogao odlučiti za jednoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Izmedju ove dve ekipe vise gotivim milaneze.Ali bih mozda i sa Romom probao.Do sada sam uglavnom sa manjim ekipama(West Ham,Parma,Betis,Mallorca,Frankfurt,Swansea...) igrao.Pa sam sad mislio sa neki jacim da krenem.uzmi milan i podmladi ekipu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Everton ili Aston Villa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 everton- solidna ekipa, imas heitingu, fellainia, bainesa, cahil i jelavica, financijska situacija im i nije nesto. kroz nekoliko godina se moze svasta sa njima uraditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Everton :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 ponovno cu zaigrati fm, pa mi treba pomoc pri odabiru kluba, sa kojim cu i pisati karijeru borrusia dortmund,juventus ili netko treci? pls help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Pogledaj malo u dio karijera,nudi se zanimljiv program za ljude kao sto si ti,koji ne znaju sa kim igrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 (edited) ponovno cu zaigrati fm, pa mi treba pomoc pri odabiru kluba, sa kojim cu i pisati karijeru borrusia dortmund,juventus ili netko treci? pls helpJa bih ti preporučio Borrusiu,odlična ekiša :: Vidim da nisi upućen otkako si se vratio,ukoliko ne objasniš zašto taj klub,to je spam i za to dobivaš kaznu. Edited June 30, 2012 by Dino151 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Ja bih ti preporučio Juve,malo je starija ekipa,ali upravo to je kao neki izazov i probaj je pomladiti,a i probaj kao u RL bez poraza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamster Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Na pocetku bolje uzmi neke francuze, prosecne, liga je izjednacena i mozes da dobijes i izgubis od svakog, tako da je odlican test za zivce, pa ako tu uspes da izvuces nekoliko sezona, posle si spreman za LLM ili slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 evo dobio sam izazov, i to jako tezak od dine (makar sam ja hrvatski mourinho)..sa jednim manager osvojiti bjelorusijiu,ukrajinu i rusku ligu u roku od 3 tjedna nakon toga kad zavrsim krecem LLM sa radnikom iz sesveta jer je to tu moj lokalni klub 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Dajte mi predloge klubova sa najlepsim stadionom(podrazumeva se da nema stazu) u svojoj zemlji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/9368-klubovi-sa-lijepim-stadionima/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Dajte mi predloge klubova sa najlepsim stadionom(podrazumeva se da nema stazu) u svojoj zemlji... Eintracht, Schalke 04, Dortmund, PSG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_House Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Stuttgart,Arsenal,Benfica,Porto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Dajte mi neke klubove a da nisu iz:Engleske, Holandije, Francuske, Portugala, Spanije, Svajcarske, ItalijeI sta je toliko dobro za taj klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Midtjylland 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Mogao bih i neku karijericu sa njima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Dajte mi neke klubove a da nisu iz:Engleske, Holandije, Francuske, Portugala, Spanije, Svajcarske, ItalijeI sta je toliko dobro za taj klub. CSKA Moskva-odlični igraći, odlićna liga, Zenith-isto ka i prethodni klub, Dnipro ili Metalist-sruši dominaciju Šahtjora i Dyinama, a oba kluba imaju dosta dobre igraće, Brondby-solidna liga, neloši igraći, bogata povijest, Rosenborg-najtrofejniji Norveški klub, probaj s njima korak dalje i ostavi trag u LP, Olymipakos ili Panaethinaikos-isto ka i za Rosenberg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Mogao bih i neku karijericu sa njima ?Slobodno,mislim da bi te poguralo onaj dio scouting u tekstu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Ajd udarim neki story, smor mi je pisati karijeru.Hvala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Dajte zanimljiv klub i obrazložite zašto. Bilo bi poželjno da što više obrazložite jer na ovom FM-u ne mogu da igram ni sa kim osim sa Zvezdom, sve ostalo me momentalno smori. Dakle, nije mi bitna liga i snaga kluba, ali hoću da imate neko objašnjenje, neki izazov i tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Uzmi neki osrednji klub iz holandije/belgije, pa pocni polako da gradis tim. Ja sam tako krenuo sa NEC-om, pravo mucenje u pocetku, dok ne sastavis neki solidniji tim, posle je bas uzivanje igrati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts