Messi™ Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 (edited) AS Monaco definitivno-igrao nekada finale LP, a jednom čak mislim da je i osvojio..Prošle sezone pao je u drugu ligu i većina igraća je otišla iz tog nekada slavnog kluba, a vi probajte vratiti ih na staze stare slave i osvojiti Ligu Šampiona ako bude prilike. Edited May 20, 2012 by pepsi10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 (edited) deportivo, portsmouthevo jebenih razlogadeportivo - nekada su osvajali prvenstva i kupove i dobro prolazili u europi , za njih su igrali neki poznati igraci : capdevila,rivaldo,valeron(koji jos igra). financijska situacija je katastrofalna, probaj nesto sa njima uraditiportsmouth - donedavno su igrali u premier ligi, financijska situacija je katastrofalna, malo igraca, mislim da su sad ispali u npower league 1, probaj ih vratiti u premier ligu Edited May 20, 2012 by eagles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Jesam rekao da zelim razloge. Zadnje upozorenje.Vama je vrijedi govorim niti pisati. Da ne bude da spamam. Dao sam ti link,a ako ti se neda traziti ja bi it preporucio MTK iz Mađarske,nekada osvajao i harao Europom,danas nula u drugoj ligi,klub takodjer sa vrhusnkom skolom nogometa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 (edited) Nedavno mi se desio bug na sejvu sa Benficom i sada ne mogu da igram sa njom.. Poceo bih ponovo neku karijeru ali ne znam koji klub uzeti.. Razmisljao sam o Ajaxu, Crvenoj Zvezdi... Sta vi predlazete? Po mogucnosti da klub ima dobar tim ali da ne osvaja toliko cesto evropska takmicenja, sto mladje igrace ne mogu da igram sa matorcima, dobru svoju skolu, lepe finansije za dovodjenje pojacanja ali da nije neki ekstra jak klub (Manchester, Real, Milan...) Imate li neke predloge? Edited May 23, 2012 by The Special One Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Roma ili Lacio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Zanimljivo, razmislicu svakako, hvala na predlogu. Ima li jos predloga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Kao da pisem na svahilju.. Slobo, imas gore iznad svog komentara, pri vrhu, upozorenje koje si prekrsio. Posto nisi dugo bio na forumu i nisi upoznat sa njim, samo ide usmena opomena i molba da editujes post shodno pravilima. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 (edited) Napravio sam uzi izbor, pa ako biste mi pomogli da donesem odluku? AjaxWest Ham UnitedBiminghamSouthamptonCrvena ZvezdaShaktar Donetsk Mada za ove Engleze treba da pogledam tim, cini mi se da su im dosta stariji igraci nego Ajaxu ili Zvezdi.. Edited May 23, 2012 by The Special One Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Ja ti mogu pomoci koga da ne uzmes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Svaki savet je dobrodosao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Ajax naravno .. Preporucavam ti South.....,ako se ne varam,usli su u premier ligu,i imaju solidnu ekipu,a ne igra puno ljudi sa njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 A meni favorit bio Ajax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Probaj sa Rennesom ili Sochauxom(Corchia ),od ovih tvojih Ajax i West Ham definitivno,i upitaj nekoga da ti ubaci West i ostale ekipe u prvu ligu,a bolton i ekipu prebaci u prvu i nešto love da ti stavi,pa kao da igraš FM13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Znam to i ja da uradim, ali mi je malo glupo jer ipak je ovo FM 12.. Da igram sad jos mesec dana, kad pocnu transferi onda ne mogu, svaki dan gledam ko je gde presao i iznerviram se Zanimljivm je i Shaktar, bogati su, lep tim, a nemaju uspeha,ha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Meni su oni prejaki haha,ali možeš,sviđa mi se,a i igrao sam sa njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 A sta znam, slabiji su mi od Benfice, Atletika.. jesu za svoju ligu strah i trpet, ali opet za Evropu i ne bas.. Videcu ako bude jos predloga, ako ne, sutra gledam igracki kadar, pa javljam sta sam odlucio U svakom slucjau hvala na savetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Imas predstavljenih dosta klubova,i sam si radio,pa pogledaj. Imas i raznih izazova,ne mora biti striktno klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Uzmi Vitesse. Imas para kao pljeve, ali los tim i losu reputaciju. Probaj sa njima nesto osvojiti. Meni je npr bio izazov da uzmem Ligu Sampiona sa njima. U 5 sezona nisam uspio. Jeste da sam imao samo 5 stranaca u timu.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Znam gledao sam tamo sto si u "karijerama" pisao za preporuke, ali nisam se nesto odlucio za bas jedan odredjeni klub. Nasao sam neke favorite, ali treba izdvojiti pravi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Moze neki prijedlog za zanimljiv LLM ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Byth Spartans-nemam nekog razloga,ali zato za Red Star Saint-Ouen imam,jednostavno ih vrati gdje i trebaju biti,u prvu ligu i uz to dva puta su osvojili drugu ligu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Sa njima svi igraju tako da otpada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 uzmi fc united of manchester - crveni pobunjenici, probaj sa njima biti bolji od uniteda, nisam vidio da neko igra sa njimapro patria- solidan klub za llm-a, financije dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/9247-nizeligaski-klubovi/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Možete mi predložiti jednu reprezentaciju od ovih koja će biti najbolji izazov: Hrvatska,Nizozemska,Engleska,Rusija ili Poljska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts