Ling^2 Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Uzmi Stade Rennes i dovodi samo francuze, a prodaj strance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Evo s kim sam ja igrao-Nurnberg-prosjecaj klub,probaj dovoditi samo Njemacke igrace zbog proslosti(Fasisti),Blackburb-sasvim solidna ekipa,ako igras na 04 patchu,tu je jos i samba,imas olssona,petrovica,n'zonzia,hoilleta i druzinu. Bolonga-nikad nece velike rezultate,ali danas sasvim solidna ekipa.Nica-imas par ekstra igraca,kao su Munier i Ospina.Imam neki osjecaj da neces uzet nijednog od tih klubova,ali jedan savjet-kada gledas jedan klub,i svidi ti se,nemoj uzimat i gledat drugi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 da igram na patchu 12.0.4, ali imam transfer update neznam, za oko su mi zapeli sunderland i borussai mondegladbah sad neznam koji da uzmem, mozda sunderland jer je engleska liga ipak atraktivnija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 (edited) ako si već igra englesku i da ti se s njima borit na dosta frontova i bez pauze u prvenstvu onda uzmi west ham. prošlost, navijači, veliki derbiji, tim dovoljan za ekspresan povratak u 1. ligu Edited April 7, 2012 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 vidis mogao bi west ham cek ako budem prvi u 2. ligi dobivam promociju naravno, i idem u kvalifikacije za europsku ligu jelda? vjerojatno cu onda danas krenuti sa west hamom, prvu cu zavrsiti ovu 3 sezonu sa dinamom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 (edited) ne ideš u kvalifikacije za europu preko 2. lige. jedino ako napraviš nešto kroz fa ili liga cup. nek ti to bude dodatan motiv ako se odlučiš za njih :: Edited April 7, 2012 by prodo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 aha,hvala svakako uzimam west ham cim zavrsim ovu sezonu sa dinamom..sad je osmina finala LP protiv šahtara, to cu s laganicom proci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 dajte mi neki klub koji je, onako, malo jači izazov samo da nije LLM i uvijet je da je na europskom kontinentu http://www.cro-manager.net/forum/Smileys/classic/hi.gif neki posrnuli velikan, koji je nekada bio u vrhu a sada je pao na prosjek ili je još lošiji, nešto tipa Nottm Forresta ali s njima sam već igrao pa tražim nešto drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Sampdoria, Hertha, Leeds, Monaco, Alaves, Betis,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Montpellier-trenutno 1. u ligi.Aberdeen,finale LP 1984,Sosiedad,Werder,Sttutgart.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Blackpool,Hercules,Deportivo,Sampdoria,Atalanta,Mainz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 svakako zanimljivi prijedlozinekako mi se najviše sviđa Monaco, pogledat ću njihovu ekipu pa odlučitihvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Predložite neku francusku ekipu sa dosta talenata a da nije među par najjačih klubova u francuskoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 monteplje(ne mogu se sjetit kako se piše ),evian,lorient Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Posto sam i sam gledao takav tip kluba. Sochaoux-Martin,Boudebouz,Corchia mislim da su ti dovoljan razlog sto su trenutno predispadanjem.Rennes-u top 5 skola na svijetu,imas M'villu,i jos par talenata.Le Havre-mislim druga liga,ali klub u kojim su izrasli mnogi talenti.Montpellier-odlican klub,nije jak odmah,ali je ekipa odlicna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoCR7 Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Nurnberg ili Freiburg?? obrazlozite zasto bas taj :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 O El Nino,otkdu tebe?..Sa Freiburgom mozes vec u prvoj sezoni biti visoko rangiran,jer ima par igraca kvalitetnih kao sto su Cisse i Pustila,dok sa Nurnbergom ces morati polako,korak po korak. Solidna ekipa,bez zvijezda,financijski solidna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoCR7 Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 O El Nino,otkdu tebe?..Sa Freiburgom mozes vec u prvoj sezoni biti visoko rangiran,jer ima par igraca kvalitetnih kao sto su Cisse i Pustila,dok sa Nurnbergom ces morati polako,korak po korak. Solidna ekipa,bez zvijezda,financijski solidna.a eto me...cisse nije tu na novom patchu tak da...dobri i jedni i drugi,kod jednih me privlaci stadion,kod drugih mali grad,ekipe tu negdje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Ajd jos cu jednom da da kazem. Kada predlazete klubove, hocu da kazete i zasto ih predlazete. Postovi ce se brisati bez uopozorenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Trebao bi jednu informaciju da sada ne kopam puno po trasnfermarktu.Koji se klub osim Wolfsburga i Swansea dosta promjenio,sto se tce igrackog kadra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoCR7 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Trebao bi jednu informaciju da sada ne kopam puno po trasnfermarktu.Koji se klub osim Wolfsburga i Swansea dosta promjenio,sto se tce igrackog kadra.Blackburni moze meni pomoc Perugia ili Strasbourg??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Po meni Strasbourg,a jedini razlog je to što mrzim Italiju jer pola igrača bude pola-pola tvoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoCR7 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Po meni Strasbourg,a jedini razlog je to što mrzim Italiju jer pola igrača bude pola-pola tvoji ma znam da...sto se tice francuza ,igrao sam sa Cannesom,4 francuska,tako da francuske nizeligase sam igrao,ali strasbourg mi se nekako svida svejednoa Perugia,talijanske nize nisam nikad igrao,pa me to njima vuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Ja sam ti rekao svoj razlog pa ti vidi kako ćeš i gdje ćeš,po meni je bolje u Francuskoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Onda uzmi onaj klub iz San Marina sto igra u 3. ili 4. ligi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts