Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Predložite Tim

Sale92
 Share

Recommended Posts

sochaux ti ima drama mlade igrace , ali nisu nesto s parama . imas jos udinese i sporting

da, svi francuzi imaju dobre mlade igrace, ali nebi njih...sa udinezeom sam igrao, a sporting cu razmotriti ako mi jos neko da neki predlog...hvala!

Francuski i Njemacki klubovi ti imaju uzasne budzete, vecinom su 0,00... Preporucio bih svima Hannover, imaju odlican tim, plus se igra Liga Evrope, uz gorepomenuti Soso to je po meni najbolja opcija, ili eventualno  Everton, Palermo, Atletiko Madrid, Atletik Bilbao(igram sa njima i preporucio bih svima da probaju, naucis mnoooogo stvari)

• 2 weeks later...

Treba mi neki tim iz Španije,Engleske,Nemačke,Francuske sa talentovanim igračima...Budžet i nije toliko važan.

Spanija:

Atletico Madrid

Engleska:

Arsenal, Newcastle, Sunderland, Everton

Njemacka:

Leverkuzen, Borussia M., Koeln

Francuska:

Caen, Marseille..

Treba mi neki tim iz Španije,Engleske,Nemačke,Francuske sa talentovanim igračima...Budžet i nije toliko važan.

Rennes

Francuski i Njemacki klubovi ti imaju uzasne budzete, vecinom su 0,00... Preporucio bih svima Hannover, imaju odlican tim, plus se igra Liga Evrope, uz gorepomenuti Soso to je po meni najbolja opcija, ili eventualno  Everton, Palermo, Atletiko Madrid, Atletik Bilbao(igram sa njima i preporucio bih svima da probaju, naucis mnoooogo stvari)

Nemoj pricat gluposti,Wolfsburg ima preko 10 odma. Everton ocajan klub,uzmi bolje Sunderland,isto visok budzet.

da, svi francuzi imaju dobre mlade igrace, ali nebi njih...sa udinezeom sam igrao, a sporting cu razmotriti ako mi jos neko da neki predlog...hvala!

Rosenborg,najjaca skola u Skandinaviji.

Bravooo matoriiii odlicnaaa ekipicaaa  ::love::

Pa i nije bas. Reus i Stengen spasavaju ekipu,dobar je Dante,kao i bekovi. Arango nije kao nekad,i nema pravog napadaca.

Everton je odlican tim, pun izazova, imas dosta dobar tim, a imas solidan budzet oko 5 miliona, nisam siguran. Imas telentovanih igraca Rodwell, Barkley, Velios, Coleback. TU su naravno Fellaini, Jagielka, Heitinka, Baines, Saha, Cahill... Samo ne znam kako si dosao do zakljucka da je Everton ocajan tim???

P.S. Svima preldazemd a krenu sa Soso-om(Sauchaux), odlican tim prepun tlaenata, ali je TB 0, mada je po meni veci izazov kad nemas enorman tb!!!

Dajte mi predložite neki zanimljivi story..tj klub s kojim će biti zanimljivo pisat story..neki izazovni klub,zanimljivi klub da se odmorim od Barce malo, ali NASTAVIT ĆE SE PISANJE!!

udinese , sporting lisboa , newcastle , sochaux , om